Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Lassan 1 éve tuningolgatok egy e8400-as procit egy ud3r lapban és most hozzám került egy p35-ds4 lap és egyszerűen nem bírom kihozni belőle tuningot. Próbáltam 8*450-től kezdve a 9*400ig mindenféle variációt de max addig jutottam, hogy mentés után újraindul a gép ,felpörögnek a cuccok majd 5-10mp után megint újraindul de alap beállításon.
Az a vicc az egészben, hogy ha csupán az fsb-t tettem fel 333-ról 334re már akkor ezt csinálja. Minden fesz normálon, a ddr fesz pedig kézileg beállítva. Elfeledkeztem volna valamiről? P45-ben nincs semmi gondom de itt (ami elvileg egyszerűbb) nem tudok kezdeni semmit.
(F14-es bios)Tudom, hogy nem teljes mértékben ide tartozik de itt elég sokan megfordultok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest