Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Az nem valami bíztató

(#4256) BMW001 : Akkor se rágódj rajta! Befordulsz, s jön a depi. Add ki a feszültséget, piálj be, tombolj kicsit. Utána meg..lépj túl rajta! Te voltál a hibás? Ember! Az első feleségem..Elvettem szombaton, vasárnap du. jött egy Barcikai csaj, hogy menjek vele bulizni. Elmentem s több mint 1 hónap múlva értem haza.Mérges volt, én meg..Bevonultam katonának, s beadtama válópert, ne nyígjon ott nekem. Szerinted? Ki volt a hibás? Másdoik 5 év volt, szült 2 törpét, én nevelem Őket, 12 éve nem is láttzuk. Van 1 harmadik Szhelyen, vele laktunk Miskolcon, Szhelyen, Debrecenbe. Utoljára Szhelyen karácsonyig. Hazajöttem anyámhoz Borsodba, s vissza se mentem. (kben meg isten tudja h , hány bnő) Nehéz az élet, erre mondtam. Viszont, magadat ne hibáztatsd (vagy ha durván elcseszted, tedd 1 napig s lépj), Mindíg van új,s kutyaharapást szőrével. Én csak 2 dolgot tettem jól az életben.
1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!