Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
krammerka
üzenetére
Nem vagyok egy számtech zseni, magamtól tanultam meg mindent. Kb. 4 éve van gépem, előtte azt sem tudtam hol kell őket bekapcsolni, ma már ott tartok, hogy percek alatt összeszerelek bármilyen konfigot. Hardverben ott vagyok, a szoftveres részek nem fekszenek, a látványnak élek nem a számoknak. Ennyi hibám van de gyorsan tanuló típus vagyok ( most is 3 gép vár összeszerelésre az asztal alatt ). Mint írtam időm végtelen, netem DIGI, tudok feltölteni bőven. A gyerek és asszony nem szól bele az életbe délután 4-ig és este 21-től, megint enyém a pálya. Ennyi hirtelen.

Egy kis segítség viszont megint kellene
. Az előbbiekben felrakott eredményemen futott a gép, kikapcsoltam. Nemrég visszaindításkor levett mindent alapra. Megint beállítottam, mindenek adtam feszt, procinak is a biosban írt felett. Nyomok egy F10-et, és semmi. Elindul a gép de nincs kép. Ilyenkor egy reset segít, ekkor minden visszaáll alapra. Most a gép defaulton fut. Futattam memtestet is de nem hozott hibát. Mi lehet a gond? Új gép, aránylag márkás alkatrészek, a táp egy gagyi, ami a házzal együtt volt szerelve ( Stability Power 400W ).
Az alkatrészek: Sapphire HD4670 ddr4, 2x2Gb kingmax 800Mhz, Giga g31m-es2l, E5200, WD320Gb SATA vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Az előbbiekben felrakott eredményemen futott a gép, kikapcsoltam. Nemrég visszaindításkor levett mindent alapra. Megint beállítottam, mindenek adtam feszt, procinak is a biosban írt felett. Nyomok egy F10-et, és semmi. Elindul a gép de nincs kép. Ilyenkor egy reset segít, ekkor minden visszaáll alapra. Most a gép defaulton fut. Futattam memtestet is de nem hozott hibát. Mi lehet a gond? Új gép, aránylag márkás alkatrészek, a táp egy gagyi, ami a házzal együtt volt szerelve ( Stability Power 400W ).