Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Borokafa
üzenetére
akkor neked is elmondom,ha rákattintasz a fesz értékekre a táblázatban,akkor láthatod mik a követelmények ill. a vid tesztnél le is van irva hogyan készüljön a teszt.(kicseréltem a hivatkozást a vid teszt alatt,meg tudod nézni. majd kicserélem a többi alatt is)
igy tőled is kérek 2 héten belül egy másik tesztet.
azután törlésre kerül a teszt,vagy kicserélődik az újra.h.adam.92 : akkor ezt megbeszéltük. a ramok számának emelkedésért nem nyitnék uj sort,de a képet majd kicserélem.
Erdei88 : nem figyeltem mostanában az árakat.
egy i7 920 930 már biztos elfogadható áron van.
mindegyik megy 3.8GHz-en,8 szállal. lehet kapni alá jó lapot olcsón.
az amd-s árakat főleg nem tudom,mert nem foglalkoztat,de majd utána nézek mit lehet kevesebből összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest