- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Laraxior #1186 üzenetére
- talán ha te vetted volna a fáradtságot és belinkelted volna amiröl beszélsz...
- miért kérdezném bim-töl , u.azzal a procival teszteltétek meg u.abba a HW környezetbe?
"Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet" én lusta és ostoba, akkor az a rengeteg eredmény és tapasztalat csak véletlenül született igaz ?
- "A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott.." gondolom Q6600-al , kb mindegyik annit megy...szóval az hogy te löttél vele egy 10-el nagyobb FSB az nem nagy ugrás.. egyébként deicide jött érdeklödni a P45 topikba hogy hogyan s mint vannak a dolgok,, szivesen segitettünk neki...
"egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk..." Jaj , ne mondjál ilyeneket , ne legyél megsértödve rám.... én ezek ellenére is "szivesen" beszélgetek veled , akármennyire is utálsz engem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest