Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
- talán ha te vetted volna a fáradtságot és belinkelted volna amiröl beszélsz...
- miért kérdezném bim-töl , u.azzal a procival teszteltétek meg u.abba a HW környezetbe?
"Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet" én lusta és ostoba
, akkor az a rengeteg eredmény és tapasztalat csak véletlenül született igaz ?- "A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott.." gondolom Q6600-al , kb mindegyik annit megy...szóval az hogy te löttél vele egy 10-el nagyobb FSB az nem nagy ugrás.. egyébként deicide jött érdeklödni a P45 topikba hogy hogyan s mint vannak a dolgok,, szivesen segitettünk neki...

"egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk..." Jaj , ne mondjál ilyeneket , ne legyél megsértödve rám.... én ezek ellenére is "szivesen" beszélgetek veled , akármennyire is utálsz engem...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, akkor az a rengeteg eredmény és tapasztalat csak véletlenül született igaz ?