- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Laraxior #1186 üzenetére
- talán ha te vetted volna a fáradtságot és belinkelted volna amiröl beszélsz...
- miért kérdezném bim-töl , u.azzal a procival teszteltétek meg u.abba a HW környezetbe?
"Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet" én lusta és ostoba, akkor az a rengeteg eredmény és tapasztalat csak véletlenül született igaz ?
- "A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott.." gondolom Q6600-al , kb mindegyik annit megy...szóval az hogy te löttél vele egy 10-el nagyobb FSB az nem nagy ugrás.. egyébként deicide jött érdeklödni a P45 topikba hogy hogyan s mint vannak a dolgok,, szivesen segitettünk neki...
"egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk..." Jaj , ne mondjál ilyeneket , ne legyél megsértödve rám.... én ezek ellenére is "szivesen" beszélgetek veled , akármennyire is utálsz engem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest