- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #33259 üzenetére
Rendben, én hiszek neked, tényleg, korábban beszélgettünk korrekt embernek tartalak.
Egyébként ha gondolod szívesen megyek veled/veletek játszani a második accountomon, nem érdekel az eredmény, az se gond ha nem infóztok, stb, csak játszunk egy jót. Én magam nem vagyok idegeskedős, nem ordibálok vagy ilyesmi.
Nem venném fél vállról, igazából nem vagyok a régi és az egerem is szar, de azért még meglövögetem duplakalában is a 30-at a múlt hétvége alapjánViszont nem mostanában, mert most 20kb/s a netem gyorsasága.. 1-2 hónapon belül remélem ez is rendeződik, aztán lehetne valami.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #33207 üzenetére
Még akkor se mondanék nagyot, ha nova helyett AK-t írnék. Itt még "tanuló" voltam, egy ranggal játszottam lejjebb a smurf-ön, mint a nagyobbikon (dupla ak), akkoriban azért nem pörögtem úgy, mint mikor feljebb léptem, de tessék nézd meg, hogy egy ak-dupla ak szinten mit lehet csinálni, ha már sheriff vagy. És nem boostolt szar. És én csak egy weekend casual player vagyok /voltam, heti 6-7 órával.
Ezt anno csak fb-re tudtam feltölteni, szóval az szükségeltetik hozzá: [link]
Volt náluk még sheriff is, a videó még tavaly nyáron készült, később lett feltöltve.De itt nem rólam van szó, hanem arról, hogy aki jobban játszik, mint a nova, de oda kerül (eleve nem kerül oda, ha jobban játszik), akkor feljebb lépked. Szerinted én nem kaptam oroszokat meg fogyatékosokat? Érdekelt? Soha nem is idegesítettem fel magam emiatt. Alacsonyabb rangon ha van az emberben kakaó, menni kell és carryzni a csapatot, akkor fogsz te is feljebb lépkedni. És mindezt ha huzamosabb ideig tudja csinálni az ember nem csak 1-1 meccs erejéig.
-
Mclovin
senior tag
válasz
Arkennys #33207 üzenetére
Attól még, hogy Neked nem sikerül feljutni ranglétrán másoknak igenis sikerülhet solo MM-n silverből akár feljutni dupla kala-DMG szintig. Én mikor először megvettem a játékot (1.6-s múlttal) silver elite besorolást kaptam, majd innen sikerült feljutnom master guardian kettőbe, teljesen solo módban. Magasabb szinten is akad kb. minden solon egy agyhalott, aki nem infózik, teljesen random mozog stb. Én az állapítottam a hozzászólásaid alapján, hogy túl sokat foglalkozol az enemyvel, más egyéb körülménnyel ahelyett, hogy saját játékodra koncentrálnál. Egyszer nagyon szívesen elmennék Veled egy MM-re.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #33191 üzenetére
Ezen mi oly hihetetlen?
Te el sem tudod szerintem képzelni milyen az amikor sasból lemész nova szintűek ellen 1-2 meccsig. Ott sokszor egy egész tár p90-ből nem tudnak ellőni, ha jól mozogsz előtte, meg azért ott nem sűrűn láttam fejmagasságban hordott célkeresztet sem, szóval nevetve körbelövi őket az ember. Tisztelet a kivételnek, vannak ott is jók.
Hazudni meg igazából nem szoktam, főleg nem egy ilyen jelentéktelen játék miatt -
htc07
addikt
válasz
Arkennys #33075 üzenetére
gondolom a fenti linken kívül:
-az awp-ből ágyút csináltak és 3 ember kell a mozgatásához
-tekkilenc visszafelé lő
-m4a1 ára $16001
-füstöt el lehet fújni az awp-ágyúra szerelt StatTrak legyezővel
-32tick
-sv_gravity 200
-AK47 lecserélve csillámpónivetőre
-képernyő elforgatva 28 fokkal
-SCAR pontossága lerövidítve 30 centiméterre (zoom nélkül pedig automatikusan lábon lövöd magad)hirtelen ezekre tudok gondolni.
-
törölt tag
válasz
Arkennys #32634 üzenetére
Simán. Counter-strafe a technika neve, pl inferno top miden a ct balra fut awp-vel és amint látja az ellenséget a célkeresztben nyom egy D-t amitől egy pillanatra megáll és visszaáll a pontosság, ekkor lő és fut tovább balra. Te ebből annyit fogsz látni hogy futásból kaptad a lövést meg káromkodsz chatben hogy hax cyka blyat.
-
po1son
addikt
válasz
Arkennys #32286 üzenetére
Nálam tegnap gurult el a gyógyszer..
Orosz gyerek nekem írogat 1-1-8-al, hogy noob spray stb... Ezen a héten szinte csak oroszokkal játszottam és a meccsek 80% lose lett... Mondjuk érint mélyen, ha kikap a csapat, mert nekem elég sikerélmény, hogy 20 felett lövők átlagba minden meccsen.
-
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #32166 üzenetére
A hisztizést arra értettem, hogy panaszkodnak az emberek, ahelyett, hogy tennének valamit a helyzet ellen. El kell döntened, hogy komolyan akarod-e venni, vagy csak fun, és ahhoz mérve kell embereket keresned. A jelenlegi rangrendszer nagyon jó lenne, ha nem lennének csalók, és smurf fiókok.
Eagl3: Akárhányszor mentem egyedül, kiégtem. És nem azért, mert kikaptunk, hanem amiatt, ahogyan kikaptunk. Sajnos a rang sem garantál semmit egy bizonyos szintig. DMG-n is van sok debil, hiába egy lépcső onnan az eagle. Azt hinné az ember, hogy ott már van infó, csapatjáték. Nem feltétlen. És elég könnyen lehet rangot bukni debil emberek miatt, főleg, ha gyengébb elo-s csapat ellen kaptok ki.
-
Z0C!
őstag
válasz
Arkennys #31307 üzenetére
kb fél év kihagyás után 4-5 napja járkálok magamba meccselni.
mindig, kivétel nélkül, ellenem vannak a csalók. De úgy, hogy only HS minden körben..
az arany AK-ből lett 1 csillag...most 3 csillagnál járok..de kajak felbazs, inkább megyek BF3-azni...de ott meg a 100 szintű köcsüg helikopteres szed ki...50km-ről.. -
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
Arkennys #31207 üzenetére
én még mindig azt mondom, hogy jobb a pub, mint amikor öt random, sokszor még közös nyelvet sem beszélő ember kerül össze, hogy nesze, alázzátok le az ellenfél premade klánt. számomra az minden, csak nem kikapcsolódás, és mivel általában nincs meg a premade csapatom, nem is nagyon szoktam erőltetni az mm-et, csak inkább fun szinten.
-
freeknight
őstag
válasz
Arkennys #31204 üzenetére
Na ja, ki tudnak készíteni rendesen, bár szerintem ilyenkor inkább az a baj, hogy retardált csapattársakhoz dob be. Azt vettem észre, ha jól működik egy csapat, akkor nem sok mindent tud csinálni egy darab smurfer Vér István.
De ha olyan szerencsés vagy, hogy nem infóznak, vagy rohannak ész nélkül T oldalon is az awp-s smurfer elé a vágóhídra, na engem ez tud igazán felhúzni.Dehát ez is része az MM-életérzésnek gondolom
-
nugat
tag
válasz
Arkennys #31193 üzenetére
csalokkal en nagyon ritkan talalkozok, de ez az egesz rendszer szart sem er akkor a szoras, annyira csapatfuggo a meccs kimenetele. pluszban jonnek meg a smurfok akik tovabb rontjak az egeszet.
@freeknight: remelem hogy majd te is megkostolod a f#sz masik veget es akkor meglatjuk mennyire vicces hogy tonkreteszik a jatekod.
-
MurdR
veterán
válasz
Arkennys #28842 üzenetére
Már nem bírtam ülni a gép előtt, de telóról megnyitottam az oldalt, és vittem magammal az ágyba. Asszony rám néz:
-mit nézel?
-hátööööö... Ez olyan mint a Foci, csak kockáknak.
-te tiszta hülye vagy (majd megpaskolta a homlokomat és befordult a fal felé.)A meccs tetszett, de inkább úgy nézném szívesebben, hogy a játékosok nézetei között én váltok.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #28287 üzenetére
Pedig jó a lounge. Kell szerezni egy népszerű skin-t, aztán böngészni kell a te skinedre vágyók között. Aki csak azt keresi, és any offert ajánl, az kész a jó ár megfizetésére. Ha elég türelmes vagy, akkor megcsíped a legnagyobb túlfizetőset is. Én mostanság csak fireserpent ft-ket veszek kulcsokért, amit továbbadok min. 110€-nyi skinért cserébe. 9-10 kulcsot keresek egy fireserpenten.
-
Mezcal
addikt
válasz
Arkennys #27875 üzenetére
Nagyon megkedveltem a workot, talán mondhatom, hogy jól ki is ismertem. Az a jó benne, amit mondasz, hogy bármelyik oldalon vagy van lehetőséged. Volt egy-két olyan meccsem rajta, amikor már beletörődtem a verségbe, aztán mégis fordítottunk. Ilyen pl Officeon nem nagyon van, T-ként el lehet dönteni a meccset.
-
regener
veterán
válasz
Arkennys #27170 üzenetére
Mert elmentem ma (vagyis már tegnap) 3 ismerőssel és egy hívottal D2-re MM-re, mondanom sem kell biztos hogy lecsaltak minket és vesztettünk, ez még oké, de utána kitalálták hogy menjünk Nuke-ra...
T-ben kezdünk 3-4 kör mind a CT-é, elkezdenek funolni, rohannak, bújnak kezdőn meg T tetőn, negevet vesznek és 14-1-nél még közlik hogy ez CT map úgyis lehozzuk... Ja, vesztetünk 16-2-re és ki is égtem rajtuk hogy ha már énis ottvagyok akkor ne csesszenek ki velem mert én egy normális meccset akartam játszani...
Még az ellenfél is írta nekik hogy ez nagyon kevés, valahogy nem tudom felfogni miért nem pubolnak akkor vagy mennek valaki mással ha funolni akarnak.S ezzel kezdődik az év hogy nem lehet egy normálisat játszani premade-ben, az utóbbi nyert meccseim mind randomokkal mentem és sokkal normálisabbak voltak mint most ezek az ismerősök, ráadásul kb egyedül sikerült visszajutnom AK-ra Nova4-ből és ha ilyen meccseim lesznek mint az utóbbi 2 akkor gyorsan lesz az nova 3-2-1 is...
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Arkennys #26613 üzenetére
Ilyen lekéselőssel még hála az égnek nem találkoztam, de az oroszok kommunikációja, hát...
Tegnap láttam Slystyle egyik meccsét, ahol a defuse-oló CT-t a társa nyírta ki, gondolom a defuse-ért járó pontért. Hemperegtem a röhögéstől, de ha velem csinálja, vszinu hogy kevésbé lett volna őszinte a mosolyom
-
langward
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest