-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14314 üzenetére
Nálam is ilyen volt, hamar feldobott, volt mikor hamar ledobott, vagy több vereség után se dobott le, érdekes ez tény. Én már a sok csaló miatt nem nyomom az mm-et nem is bánom
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14311 üzenetére
Haverom 10-esével nyeri, mégse dobja supreme-re.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14309 üzenetére
Kocsin tény hogy ronda, de szerintem nem olyan rossz az. Bár én Cobalt-ot használok, megvagyok vele elégedve.
Ha meg katonás színek jönnek be, akkor M4a1-ből használd a Boreal Forest-et, töredékébe kerül, a Guardiannak -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14306 üzenetére
Tegyük hozzá azért, hogy a Desert Blaze üt mindent
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14274 üzenetére
Az én monitoromon ezt észlelem. Nem valami jó az enyém hisz csak 60Hz tud, hiába játszok 1280x960 alacsony felbontáson. Ha korlátozom az FPS, kicsit hullámzik a kép, ez van. Nyilván jobb monitorral ezt a jelenséget nem látnám.
(#14275) Xero: Monitorom a ludas
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14272 üzenetére
Lefixáltam az FPS-t 130-ra, nem volt folytonos a kép, kicsit hullámzó volt.
Feloldottam 130-ról, lett 400-500FPS, és tükör sima lett. Azért úgy sokkal élvezetesebb a játék, attól eltekintve hogy ettől neked semmi előnyöd nem lesz, de még is a játékmenetedet befolyásolja.
Szerintem meg igen észrevehető a különbség -
inter03
csendes tag
válasz
Vismajor01 #14225 üzenetére
Te állítottad, hogy más nem kapta meg az 1 hetet. Mielőtt ilyent írsz nézz utánna a ban listában, úgy objektívebb lesz a komment
Remélem nincs harag.
-
inter03
csendes tag
válasz
Vismajor01 #14223 üzenetére
A te privát véleményed a mapokról engem nem zavar, viszont lehetnél akár őszinte is mivel tudod nagyon jól miért lettél bannolva és az a viselkedés másnak se megengedett. Ha neked privát életbe belefér a durva anyázás, akkor gyakorold ott. Es elmondom neked akárki anyázik a szerón, tőlem kapja az 1 hetet. Kivétel nincs és nem is volt.
-
inter03
csendes tag
válasz
Vismajor01 #14221 üzenetére
Azért a nyomorék mapokról beszélhetnénk. Főleg, hogy neked csak 5 mapból áll a világ
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #14189 üzenetére
Ebben semmi, ezeket én lőttem, az benne a lényeg, hogy 2 kör kellett a winhez és jött 2 ilyen kör. Ilyenkor ha én csalnék elég ideges lennék.
-
Andor22
aktív tag
válasz
Vismajor01 #14148 üzenetére
multkor láttam 5pro gyereket mixelni 0 ba lötték őket 3 csaló
DDDD
NBK
Kenny's
Xyp9x
solek
es 1 ismeretlenebb16-6 ra kaptak
1 hitseket mindenből -
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14146 üzenetére
Mert ezzel is sokan visszaéltek. Én is így derankoltam a smurf accountot. Elmentünk vagy 15-20 meccsre és egyből kilépés.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14144 üzenetére
Konzol kill, vagy egy valaki kilép (bevállalja a bant) és a többi feladja.
-
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #14134 üzenetére
Egyes villanások azért vannak, hogy egyértelműsítse a frag-et. Pl. outside T red-et tartom és kipöttyentem a T-t box mögül. Az pl egy shot hs volt. Volt M4-el is egy shot B-n, mikor kilőttem vent-ben a srácot.
A Bizon 3k meg csak azért került bele, mert mikor elkezdtem, akkor éppenséggel jónak véltem. Nem lett a legjobb videóm, az tény, de mint mondtam is, rengeteg olyan szituációt nem tudtam kimenteni a 0 tick-es Faceit demo-k miatt, amelyek elég jók voltak. Múltkor 40-be lőttem magam Nuke-on, abban sok szép 4-5k meg clutch volt, már a vége fele mondta a srác, hogy meg fogja nézni a videót, mert valami nem tiszta körülöttem.
Most meg már leginkább csak be akartam fejezni a videót. Mostantól még kevesebbet fogok készíteni, mivel játékra is sokkal kevesebb időm van.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14104 üzenetére
Hangos a géped. Nekem webcam van és nem zúg.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Vismajor01 #14078 üzenetére
Nekem sem jön be.
Ez a nonfiguratív tetoválást idéző motívum pedig ritka proli.
Csak a Fire Serpent!
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14070 üzenetére
Várjál már most nézem az enemyt, mi az a rank beosztás
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14059 üzenetére
Majd elmúlik.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14059 üzenetére
Grat hozzá, lassan Supreme, aztán 5-6 lose és Sheriff
(#14060) BLOODSHOT Szokott ilyen lenni, elég sok jó fajta skint dobál a játék.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #14030 üzenetére
tehát hármat vesztettem és azonnal visszarakott sheriffbe
nyertem kettőt (!! kettőt) és vissza rakott sasba
jól elvan a játék
aztán nyertem még 4et, most vesztettem egyet de nem rakott vissza sheriffbe -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14030 üzenetére
Igen ez a vicc az egészben, hülyén van megoldva
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14028 üzenetére
Hülyeség ez a rank rendszer, szarjátok le az egészet, főleg az mm-et, a csalók is a rank miatt csalnak, mert mindenki Global buzihuszár akar lenni
Ha nem lenne ez a rank rendszer nem lenne ennyi csaló, meg volvonak nem 2€-ba kellett volna árulni a játékot.
Játszatok ESEA-n, Faceit-en, sokkal élvezetesebb, 128 tick, csalók nélkül -
McClane
aktív tag
válasz
Vismajor01 #14012 üzenetére
Ha ötnél többet lősz, azt már számmal írja
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #14012 üzenetére
Template. Nem volt se kedvem se időm most vele pöcsölni.
De mindjárt kész egy smurf videó is Nuke-ról. Csak a wp-s fragek egy részét gyűjtöttem össze arról a meccsről.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #13998 üzenetére
Észrevettem, és itt igazából az volt cink hogy ő egyáltalán ilyet vett
szerk: azért remélem örült, mikor szembetalálta magát a saját vackával
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #13991 üzenetére
Nekem, és jihú-juhú. Én akkor is szánalmasnak tartom továbbra is, evvan. Ha neked jólesik, használd, élünk a világban boldogan a véleményünkkel
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13993 üzenetére
Végülis
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13991 üzenetére
Ez magozó te, Scar20-ra mondják az AutoSnipert, bár ez is ugyanezt a vélt szolgálja
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13890 üzenetére
Delay 0.25 Static meg 0.50.
ÍgyMás: Ha valakinek Privát a profilja, és van VAC banja azt ki kell jeleznie a Profilján akkor is, ha Privát vagy nem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #13889 üzenetére
Így az igazi aim gyakorlás imo
http://3.ii.gl/Fv285PU.png -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13879 üzenetére
Afkoltak már, ugráltak ők is, minél gyorsabban túl akartak lenni rajta, nem mindenki lép le ilyenkor.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #13605 üzenetére
Látom nem lehet leállni a témával, és elfogadni, hogy másnak más a véleménye.
Nem válaszolgatok, mert arra megint lenne valaki okos, és így tovább. Tényleg elegem van ebből a témából már. A gunyoros hangnem ellenére is, igen, biztosan olyan hülye vagyok, hogy az a bajom vele, hogy lőni lehet vele, és meghal tőle az ember. Remélem, most jól érzed magad, és tényleg ennyi volt.
Szerk: Látom, a waron kommunikálás a lelked mélyére hatolt. Remélem rémálmaid is vannak ettől, ha már ennyit emlegeted. Sikítasz a mikrofonba, és senki nem válaszol, vagy hasonló.
De örülök neki, hogy nem a válaszaimtól függ az életed. Ez megnyugtat. -
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13595 üzenetére
"Az sokkal viccesebb ebben a játékban, hogy scouttal ugrálva fejest lehet lőni...ezt még mindig nem tudtam feldolgozni."
Hm, tiszta cod2.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #13595 üzenetére
Az, hogy ehhez aztán nem kell nagy skill, szerintem még p90 nél is kevesebb. Ilyen nagyobb teres pályáknál eléggé gusztustalan mikor aratnak vele, és jaj de jó. AWP és a scout, mivel reteszelősek, jücskán igényelnek hozzáértést. Csak ennyi kb.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13537 üzenetére
"I bet on titan not ldlc"
Pedig lehet, hogy a másik csapattal jobban járt volna.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13537 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13534 üzenetére
Ajj ez a Titan, rossz formában van a Fnatic-al együtt
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #13534 üzenetére
Köszi. Kár hogy a meccsből semmit nem láttam.
Az überpoén, hogy akkor NIP most 2 perc múlva játszik a dignivel. És fogadni? Senkinek nincs esélye
Mondjuk úgyse tennék, de szerintem Digni viszi.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #13529 üzenetére
Na, most jobban átgondolva tényleg hülye vagyok közgázból. Így akár lehetnék egy bizonyos ország gazdasági minisztere is...
Btw igazad van, Mielőtt valaki félreértene...Egyszerű a képlet. Van aki feltölt 5€-t, aztán csak gyűjtöget. És van aki feltölt 200€-t, és elb@ssza 1-2 skinre. Meg van az átmenet.
Xero: 10-től game.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13515 üzenetére
Igazad lehet.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13513 üzenetére
Ha nem így lenne, akkor meccsenként buknád/javítanád a rangodat, attól függően, hogy erősebb/gyengébb volt a másik csapat összeállítása.
-
tarBubbles
tag
válasz
Vismajor01 #13509 üzenetére
Nem számít a stat, csak az, hogy nyerték vagy vesztettél (és az ellenfél rangja).
-
Gemil
tag
válasz
Vismajor01 #13487 üzenetére
"MINDEN kp ami walletben van"
Ez kb olyan lenne, mintha a Valve nyomná a pénzt. Amit én a tradeből veszek, azt megadóztatja mikor eladom, de ha a vevő sem feltöltött pénzből veszi, akkor mivan? -
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13487 üzenetére
Ez nagyszerű, de még mindig arról beszélek, hogy neked nem kell feltétlen a saját, valódi világban kapott pénzed (hogyan fejezzem ki másképp?) feltöltened ahhoz, hogy vehess valamit, ha esik x játékból x tárgy. Az, hogy más pénzét kapod meg, még nem cáfolja azt, amit írtam.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #13485 üzenetére
Hol írtam én ennek az ellenkezőjét?
Igen, így van, de attól még neked nem kötelező a saját pénzed feltölteni. A trade-ből költeni pont ezt jelenti.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13454 üzenetére
Már egy pár napja streamel, nagyon jó, folyamat nyomja a hülyeségét.
Tegnap kapott egy csalót aki 14. körben meg is kapta a jutalmát, de legalább volt benne annyi hogy nem csalt 4000+ néző előtt.
(#13425) Radnix: Nekem egyik acc-omon se dobott egy huntsmant se. Volvo nem szeret.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #13454 üzenetére
Nekem is új volt. Kb 2-3 órája megy nálam a streamje.
-
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #13349 üzenetére
A leírásban frissítettem az ehhez kapcsolódó leírást:
"Példa: 6db AUG | Copperhead (Dust kollekció) + 3db Bizon | Brass (Dust 2 kollekció) + 1db Nova | Modern Hunter (Militia kollekció) = Desert Eagle | Blaze vagy Glock-18 | Brass vagy P2000 | Scorpion vagy P2000 | Amber Fade vagy M4A4 | Modern Hunter."
Amúgy szerintem ennél az újított rendszernél azért számít, hogy melyik kollekcióból raktál többet a megbízásba. Szerintem ha egy kollekcióból túlnyomótöbbség szerepel a 10db között, akkor valószínűleg abból a kollekcióból kapsz majd egyet. Legalábbis én így látnám reálisnak.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #13347 üzenetére
Eddig egy kollekcióból származó, azonos szintű (világos kék, kék, rózsaszín, stb..) 10db item-ért kaptál 1 darab azonos kollekcióból származó egyel nagyobb szintűt.
Most annyi változott, hogy lehet keverni őket, mármint a kollekciókat, de így nem lehet annyira szűkíteni a dolgot, hogy mit dob ki magából.
-
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #13323 üzenetére
Ebben tévedsz, mivel itt nem magára az elemre, Holdra stb.-re gondolnak, hanem magára a cégre, ami a csapatot felkarolta.
Majd ha játszik az NiP, meg ne szóld, hogy nem azt mondják, hogy Nindzsák Pizsamában. -
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #13319 üzenetére
Akkor egy George (ejtsd: Dzsordzs) nevű illetőt is úgy ejtesz ki, ahogy magyarul kellene? Az ENBÉKÁ se hangzik jobban magyarul... Gondolom minden külföldi márka nevet is magyarosan mondasz ki nem?
Ami angol eredetű szó, az inkább maradjon is meg angol kiejtéssel szerintem. -
törölt tag
válasz
Én ezért nem nézek magyar streamet semmiből.
-
törölt tag
válasz
Magyarok vagyunk igen, de én is angolosan ejtek mindent
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13317 üzenetére
Angolul Tájtön úgy ejtik
-
Thaddius
tag
válasz
Vismajor01 #13307 üzenetére
Csupika ?
-
Rockstone
tag
válasz
Vismajor01 #13214 üzenetére
Utolsó 8 meccsem ilyen volt: 7win 1loss. Az utolsó loss után, 4 winre dobott fel
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #13255 üzenetére
Plusz pont a zenéért, a régi nagy codos időket idézi fel számomra.
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Nem értem,hogy ha CS:GO Fragmovie a neve akkor miért van benne CS:S rész ?
no offense!
-
jozso1989
őstag
válasz
Az AWP-s rész nagyon faja, jó lett!
(y)
(#13259) mate3553: Nálam világos.
-
kiszi07
senior tag
válasz
HUD-ot kapcsold ki (1 felvétel). NEt_graph 0-t is ajánlom
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #13258 üzenetére
1-2 helyen baromi sötét van
Bár lehet nálam rakoncátlankodik csak a videó.
-
Mate
nagyúr
válasz
Ki kapcsolta le a lámpát?
-
ZS3NI
őstag
válasz
Elég kemény az a NET_GRAPH.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #13214 üzenetére
Volt már a watch menüm full világos (8win), és nem dobott fel. Egyszer sikerült, akkor úgy volt, hogy kb. 20-30 meccsemből kb. 4-5 vereség volt, de csak egyesével és elvétve. Továbbá szükséges hozzá, hogy legalább sas ellen nyerj többet, de elkél a koszorús sas elleni win is.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Vismajor01 #13216 üzenetére
Az M9 nek pont hem jó az animációja.
Na mind1. Ha végigolvastad volna, a véleményekre voltam kíváncsi. Nem az én késemre volt ez kiélezve.
-
Spet
addikt
válasz
Vismajor01 #13190 üzenetére
Rá kell bökni, hogy inspect in gamma és ott megnézed mennyire leharcolt, mielőtt megveszed.
-
PeetR
aktív tag
válasz
Vismajor01 #13190 üzenetére
Igen, nekem működött tegnap, nagy vásárlásban voltam
, ikonokban már nem lehet bízni mivel egységesítették ami ft az ft nek néz ki stb. ,bár én előtte is mindig megnéztem milyen játékon belül az adott skin.
-
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #13171 üzenetére
Mivel a rendszer a 10 nyert meccsből ítéli meg, hogy hova kerülnél be ezután, így elég vegyes rangú emberekkel fog összedobni, hogy meglássa, hogy magasabb rangú játékosok ellen mi a helyzet.
Szóval nem lepődöm meg rajta. -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13171 üzenetére
Mondom rank nélküli. Summit új accal játszott, 5 winnel kezdett, és már sasokat dobott be, 6.-ra
Más:
Most meg Hiko játszott, Supreme rankal, és volt a lobby-ba Nova 2, meg Nova 4, sima AK, megnyerték a meccset 16-3-ra, Hiko 39/3 kill-be volt, és vissza dobta Sas mesterre. Winnél hogy dobhatja vissza, vagy VOLVO azért nézi hogy Nova 2-vel játszott, aztán ezt nem szabad vagy mi VOLVO PLS
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13169 üzenetére
Volt 1-2 rank nélküli, lehet egy huzamba volt 4-5 winük, ilyenkor bedobja neki a Sherifeket. Nincs ezen semmi érdekes.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #13131 üzenetére
Olyan van, hogy a csapaton belül van kill, de HP-t nem ad.
-
NagyZ01
tag
válasz
Vismajor01 #12705 üzenetére
Azon röhögtem, Kisori elkezdi a legelső pályánál, elveszítjük a legelső kört erre: Na én asszem feladom.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #12742 üzenetére
Siralom, amit művel a Titan.
-
Radnix
senior tag
válasz
Vismajor01 #12705 üzenetére
Nekem is vannak ilyen ismerősök, Nukeon T-ben kezdünk és 7-7-nél már tiszta ideg hogy csak egál van
-
NagyZ01
tag
válasz
Vismajor01 #12598 üzenetére
Az életemet raktam fel a VP-re. A jó édes anyukájukat.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #12598 üzenetére
Hajrá Titan
-
Spet
addikt
válasz
Vismajor01 #12596 üzenetére
Ameddig ment az ESL közvetítés a Go-n belül addig lehetett megvásásrolni a játékon belül.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #12585 üzenetére
Azt vágod, hogy a százalékot az adja, hogy hányan fogadnak az adott csapatra? Általában semmi köze ahhoz, hogy ki az esélyesebb.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #12590 üzenetére
Nálam is halott volt a market. Több tabon frissítgettem és néha egy-egy bejött. Ennyi.
Amúgy csak a poén kedvéért nyitogattam. Ha nyit megint a market, akkor folytatom az adásvételt ameddig csak tudom, hátha kijön egy flip knife. -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #12585 üzenetére
Hát itt nem a százalékok számítanak, D2-n megint elvérzet a NiP, trainen meg OT-be úgy is kikap.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #12572 üzenetére
64 tick
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #12560 üzenetére
Ha tálcára rakod, akkor kidob egy idő után.
-
marcusa
addikt
válasz
Vismajor01 #12556 üzenetére
Mit jelent az, hogy idle-n van az acc?
Nem csak akkor ad ládát meg fegyót, ha nyersz is? -
Slystyle
őstag
válasz
Vismajor01 #12556 üzenetére
Volvo látja, hogy miként vélekedsz egyes dolgokról itt és direkt nem kedvez neked.
Amúgy eddig nekem sem esett semmi, ne aggódj. -
Radnix
senior tag
válasz
Vismajor01 #12549 üzenetére
Már csak 4.9, két óra múlva mire fel tudom tenni alig lesz 4
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
És ha csak 32 bites kulcsa van emiatt vegyen újat 20-30K-ért?
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #12444 üzenetére
A játékos WinPC-m kb három éves install. A MP-m kb kettő. A MP Userem-et 2005 óta migrálom, és átélt 4 major release frissítést és három architektúra váltást (PPC-Intel-PPC-Intel).
Szóval nem feltétlenül kell azt "frissíteni". Nyilván nálam a Windowson Steam-en és TS-en kívül más nem nagyon van.
A többi gépemen pedig csak virtuális Windows futhat, biztos ami tuti.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Vismajor01 #12444 üzenetére
Hátha lesz rá valami megoldás.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
Szerintem azért nemfogja újrarakni a Windowst.
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #12430 üzenetére
Jah hogy viccesnek szántad... azt hittem reklamációnak. Egyébként a kérdésedre a válasz: mert sok a hülye. Nem tudom hány tizedes jegyig van megírva a script, de nyilván ha kiírná végig, akkor csak összezavarná az embereket, plusz lehet még az oldalon is csak elcsúsztatná a dolgokat.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12430 üzenetére
Lassan befejezed a hisztit, vagy nem használod az oldalt, de valami lesz?
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #12428 üzenetére
Nyilván az 50%ok kerekített értékek. Egyiknél van pl 49.97, másiknál 50.03... nem értem miért kell ezen fennakadni...
-
Assimilator
őstag
válasz
Vismajor01 #12423 üzenetére
Ez egyébként tényleg vicces. Múltkor fogadtam. 1.78-as oddsra. 8 perc volt a meccsig. Következő frissítésem azután volt, hogy 5 perce elkezdődött a meccs, akkor már csak 1.61 volt. Na mondom, de jó fejek vagytok. Ez milyen dolog már?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #12420 üzenetére
Matricásokat eleve nem rakunk fel, ahogy Xero is mondja, én egyszer egy jó minőségű FT skint raktam fel ami úgy nézett ki mint egy MW, hát persze hogy egy kopottat kaptam vissza
-
törölt tag
válasz
Én pl. egy meccsen felraktam egy matrica nélküli skint és visszakaptam matricásan...
-
Xero
nagyúr
válasz
Pedig így jártál.
Alap, hogy matricás dolgot nem rakunk fel.
-
PeetR
aktív tag
válasz
Vismajor01 #12418 üzenetére
Az már így marad, sajnos nem tudsz mit kezdeni vele. Nem ugyanazokat adja vissza, mint amit beraktál
.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12405 üzenetére
Jólvan, csigalom
Ha elfogadod így használod, ha nem nem. Én kb nullán vagyok most veszteség/haszon ügyileg, még így is hogy most elment a NIPes tétem. Ameddig nagyon negatívba nem fordul, elszórakozok vele. Akkor fogadj focimeccsre, és megnyugszik a lelked
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12401 üzenetére
Igazából mondtam, vidáman kitrükköznék sokan ezzel, hogy ahogy felkerül meccs, és nem állt be a százalék, megpakolnák az esélyest, mikor még csak felfelé megy a %. Vagy ők döntsék el fixen a szorzókat szerinted, vagy hogy? Ha ennyire lázítanak, max nem fogadsz, és békesség van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged