- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #73882 üzenetére
Igen, láttam már videókon, hogy hogyan működik ez a finom ráhúzás, az egérmozgásba nyúl bele, és még százalékosan lehet is állítani, hogy mennyire legyen hihető.
Ott volt a meccs vége, esélyem se volt bármit csinálni
Lassítani nem igazán szoktam, általában olyan meccseket kapok, ahol már az elején átmegy ragehackbe, azokat négyszeres tempóban nézem végigEz a demo viewer meg valami botrányos, a visszatekerés nehézkes még a demo console-lal is, nemrég újrahúztam a gépem, a bindingok fele eltűnt, azóta nem találom a demóban az x-ray-t se ("slot12", ennyit ír ki gombnak)
A ping jó ötlet, legközelebb ezt is nézni fogom.Más, ugye utolsó hét van az operationben, lassan el kellene költeni a csillagjaimat, ahogy nézem, még mindig a ládák érik meg a legjobban, 100 csillag az 50 láda, remélem, ennél olcsóbb már nem lesz, vagy van jobb ötlet?
-
válasz
lemusz #73854 üzenetére
De miért lenne bullshit a fele? Pontosan ez megy. Én friss accok ellen játszok, amikor meg az ismerősöm csinált kis accot, nem talált meccset 15 perc alatt, zöld trust factorral. Igen, zöld trust factort adott egy 0 perces accountnak. Akkor nem random?
Vagy ez így okés így és intended?
Az a baj, hogy hiába vagy tapasztalt, nem sokkal lehet több hozzáértésed az egész témához, mint pl. KODIAK-nak. Abból a csalós interjús videóból tökéletesen lejött, hogy sajnálatos módon semmi tudása nincs a játék mögött álló csalás elleni technológiákról, hiába játszik iszonyú régóta. A videója ezért is lett kifejezetten pontatlan.
-
fatikajoker
csendes tag
válasz
lemusz #73842 üzenetére
Mezcal:Melyik mondatomban volt az, hogy tiszta a cs:go? vagy az, hogy nincs bajom a csalókkal?
lemusz:
Én arra válaszoltam amit te írtál a "szerecsenmosdató" meg a "pörgőamiost sem merjük bepipálni OW-ban". Mi vakon járunk a világban és hát mivel teljesen hülyék vagyunk azt sem vesszük észre ami az orrunk előtt zajlik. Mondjuk ez magyarázza is a "jóval tapasztaltabb" mivoltod.
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy valóban kevesebb csalóval futok össze igaz?
Vagy az, hogy amennyi csalót az én idegrendszerem még eltűr a tiéd már rég nem?
Vagy esetleg nem félórákat kutatok meccs után, ki az aki bannos volt, és bizonygatni magamnak, hogy megint lecsaltak mert volt köztük egy VAC-os.
Nem!
Egyetlen magyarázat van, kétbalkezes vak vagyok aki ragaszkodik a saját hülyeségéhez.
-
fatikajoker
csendes tag
válasz
lemusz #73822 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nincs csaló cs go-ban, nem ezt a profilt sem akarjuk beállítani. Csak közel sem annyival találkozom mint azt elmondások szerint kellene. És igen nyilván a pörgőaimos hülyegyerekeket sem vesszük észre ellenben veled aki 2km-ről az ember szakáláról megmondod, hogy wh-zik.
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #73826 üzenetére
Ők boostoltak fel.
Viccet féretéve a kitiltottak közül egy embert tudok, hogy kicsoda, vele sokat játszottam anno, sőt személyesen is ismertem, elismerem, hogy róla soha nem gondoltam volna, hogy csal(olyan béna volt szegénykém
) . Megfogtál, kiderült, hogy nem vagyok tévedhetetlen.
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #73822 üzenetére
Akkor engedd meg, hogy hasonló stílusban válaszoljak neked.
Én meg le merem fogadni, hogy ha ellenem játszanál akkor reportolnál csalás miatt. Egyből menne a sírás, ha belőnélek többször is füstön vagy kapnád a prefire fejeseket. Mivel inkonzisztens a játékom, ezért rámondanád azt is, hogy ki-be kapcsolgatom. -
-
Mezcal
addikt
-
-
-
bepken
veterán
-
kristof123
őstag
válasz
lemusz #73786 üzenetére
+1
(#73784) gyáliSanyi:
és a másik nagy segítség a flash. Folyamatosan venni és használni akkor elég könnyű lesz. Mondjuk nekünk is kellett pár kör mire rájöttünk hová álljunk, hogyan dobáljuk a gránátokat. Nem igazán vagyok nagy vertigo-s btw. : D -
válasz
lemusz #73781 üzenetére
Ilyennel CS:GO-ban én még nem találkoztam, PUBG-ban nagyon elterjedt volt régen, illetve egyéb olyan játékokban, ahol a hitreg és általánosan véve a netcode is nagyon kliensoldali ellenőrzésre van építve.
PUBG-ban egész egyszerűen elég volt egy tűzfal scriptet csinálni, hogy 1 gombnyomásra tiltsa a játékot, és te szabadon mozogtál és ellövöldöztél mindenkit, míg a "tested" hátrahagytad. Utána kikapcsoltad a blokkolást, és mindenkit akit ellőttél a "lag" alatt, az egyszerre meghalt, te meg teleportáltál.
CS-ben szerintem ilyen nem igazán van, gondolom ritkán erős lag előhozhat hasonló jelenséget. Te azt látod, amit a szerver is (pingednyi késéssel), és ha azt meglövöd, akkor papíron találatod van
-
válasz
lemusz #73693 üzenetére
Egyszer sem játszottam, pedig mindig is akartam mert én amúgy is kompetitív játékosnak tartom magam
Csak egy társunknak nem volt meg a pass, egyedül meg elvből nem MM-ezek.
Nagyon örülnék neki, ha belátható időn belül történne változás - kezdek már én is így hozzáállni -, de ez a játék ilyen, így szeretjük és így játsszuk. Majd talán egyszer jön valami komolyabb VAC vagy ilyesmi. Más úgy sem fogja megoldani, kell egy invazív anti cheat és kész, el kell fogadni, hogy nem lehet a jelenlegi privacy figyelembevételével értelmes csalás védelmet fenntartani. 2002 óta jelen van, az egyik legrégebbi AC program. Lassan hamarabb VAC-olnak 1.6-ban mint CS:GO-ban.
-
válasz
lemusz #73691 üzenetére
Valószínűleg a Broken Fang MM lenne a jó kiinduló pont, csak más formában. Minimál havidíj, vagy valami egyszeri komolyabb összeg + kötelező telefonszám lenne a megoldás. Jelenlegi formájában amúgy sem vált be, játszhatatlan a kevés játékos miatt.
Na meg ha nem lenne ilyen hogy report bot, commend bot, meg nem lenne ennyire botozható az OW is, akkor már jók lennénk.
-
válasz
lemusz #73689 üzenetére
Hidd el, ennek a fióknak a tulajdonosa számunkra elképzelhetetlen mennyiségű pénzt fektet abba, hogy ne kapjon VAC-ot vagy OW-t.
De kevés bottal is simán megtalálják magukat OW-ba és ártatlannak mondják magukat... Nem olyan nagy dolog ez, főleg ha emberek rásegítenek a report szövegek bemásolásával is, a Case ID-val együtt.
A Trust Factorba pedig én nem hiszek már. Nem működik. Onnantól kezdve, hogy novemberi accountokkal dob össze, illetve lvl 0 steam profilokkal és még sorolhatnám az ilyen tulajdonságokat... Eddig nekem abban nyilvánult meg a dolog, hogy haverom 1 órán át keresett meccset friss primeos accal.
A probléma az, hogy annyi rendszert bevezettek már a csalás visszaszorítására... De mindig van kiskapu, vagy rossz a megvalósítás.
- VAC: Haszontalan bármilyen épp, hogy nem public csalás ellen is. Persze 1-2 napig a public is undetected. Ismert a forráskód, van bypass, onnantól kezdve nem fognak meg soha.
- OW: Case ID publikussága alapján bukott a dolog. Botokkal hemzseg, a csalók ártatlannak mondják magukat.
- VACNET: Csak a spint érzékeli kb illetve a blatant aimot. És ezeket is csak OW-ba küldi. Miért nem instant ban? Hova fektették az elmúlt éveket a fejlesztésben?
- Trust Factor: Szimplán bugos vagy én nem tudom, kb. nem létezik.
- Trusted Mode: Semmi értelme, kényelmetlenség a nem csaló játékosoknak. Én ki is kapcsolom. -
-
-
válasz
lemusz #73642 üzenetére
Lehet, hogy a rossz tapasztalataim a Trusted Mode kikapcsolásának köszönhetem. A csapatom többi tagja bekapcsolva hagyta, én viszont az NVIDIA Freestyle filterek miatt kikapcsoltam. Tudom, vibranceGUI, de az nem ad élesítést és shadow/highlight állítást.
Bár trust factor figyelmeztetést nem kapok sosem, a rengeteg idegesítő popupot és az állandó lobbyból kickelést nem bánnám, ha kivennék. Hiába veszem tudomásul 3x, hogy nem Trusted Modeban vagyok, azért megkérdezi negyedjére is... Csalót ez a megoldás sem szűr ki egyet sem, az biztos. De felbaszni tökéletes
Persze egy invazív VAC-ot szívesen elfogadnék, ha nem lenne ellenem csaló. Nyugodtan jöhetne a Valorant ring0 anti cheatje. A mostani VAC csak arra jó, hogy a profi játékosok anti cheatjeire kibannoljon.
-
-
Spet
addikt
válasz
lemusz #73603 üzenetére
Sajnos nem tudok rá mi mást mondani. Sokan hiányolták a dolgot, hogy nem volt Minor/Major/grillparty. Így most utólagosan lehet kapszulázni.
Bevallom én is vettem párat kíváncsiságból, természetesen bukta lett.
Más dolog, hogy több csapat már nem is létezik, így azt mondanám, hogy az 50% a játékosokhoz megy dolog, az egy nagy pénzmosás.
-
-
goccer
aktív tag
válasz
lemusz #73581 üzenetére
Szerintem te túl régen vagy global vagy nem tudom és nem akarod megérteni amiről szó van. 8-9 rang különbséget behoz egy összeszokott csapat? Mi van? Gondolkozz már, egy nova "összeszokott" csapatban egy support flasht nem tudnak dobni mert az se tudják mi az, pont ezért novák. Ha lenne bármi csapatmunkájuk akkor minimum dmg-ben lennének. Nincs is semmi baj ezzel, de ne relativizáljuk már hogy káros-e a smurfölés. Senki nem mondta hogy smurf=wh, az állítás az volt hogy szar mindkettő ellen játszania az átlag játékosnak. Ha ezt nem látod be akkor te vagy az akinek fogalma sincs arról, hogy mi folyik az "alsó 90%-ban".
-
Mezcal
addikt
válasz
lemusz #73581 üzenetére
Hogy jön ide az 1vs1 aim mapon? Semmi köze az 5vs5 kompetitív játékhoz, amiről szó van. Egyrészt, aki király az 1vs1-ben aim mapon, az lehet, hogy tökhülye az 5vs5 csapatjátékhoz. (ismerek ilyet, mindig azt mondja, hogy hozzuk össze a helyzetet és majd ő meglövi LoL) Másrészt abban igazat adok, hogy egy összeszokott, mondjuk keresztkala csapat lenyomhatja a globál smurfot, viszont többségben nem premade csapatok vannak, hanem randomok. Mert mit is csinál egy-két smurf egy csapatban a kisebbek ellen? Lazán hátba megy nekik és hülyére lövi őket egy dezivel. Lehet, hogy te még nem voltál a dákó másik végén, úgy tűnik, de hidd el, nincs benne sok élvezet, és annak olyan, mintha egy csalóval lenne dolga, mert akkora a különbség. Totál magyarázkodásnal tűnik a smurfölésetekre ez a mindenki hülye, aki szerint a smurf egy kicsinek egyenlő a csalóval.
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73579 üzenetére
nyilván mást hibáztatni a legkönnyebb dolog a világon. ez a hozzáállás egyeseknél akkor is megvolna, ha a végletekig kiegyensúlyoznánk mindkét oldalt, minden meccsen. amit egyébként egyszerűen lehetetlen kivitelezni.
nem tudom, hogy az okozott kárral kapcsolatos agymenésem mennyire fantázia szüleménye vagy épp számokban is kimutatható e...én minden esetre saját tapasztalat és haverok visszajelzéseiből ilyesmiket szűrtem le.
sok más dolgot is fel tudnék sorolni valóban, amik rombolják a rendszer működését, csak hát most ez a téma volt feldobva
de ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy könnyebb a rendszert szidni, mert nem működik úgy, ahogy kéne neki...de még egyszer: nyilván nem a smurf játékosok cseszték így szét, én nem is ezt akarom ebből kihozni, még véletlenül sem!
-
Mezcal
addikt
válasz
lemusz #73579 üzenetére
Azért van így, mert sokaknak van rossz tapasztalata a smurfölésről. Nem kell ezt túlgondolni, 2-3 rang már számít (kivétel, ha valaki nagyon ügyes) ha egy smurf desivel kifejelgeti a kisebbet, az csak a smurfnek móka és kacagás. De sokkal inkább az van, hogy a nagy többség nem 2-3 ranggal smurfol, hanem jóval lentebb. Én pl nem vagyok egy terminator, de LEM-Supreme körül vagyok már 1 éve és haverokkal, ha játszunk (akik közt van kala) akkor nagyot nézek, hogy mekkora a különbség. Nekem is volt régen szar tapasztalatom a smurfokkal, ma mér ritkán talizom velük.
goccer amúgy meg egy smurf pont ugyanúgy rontja el egy átlag játékos szórakozását mint egy wh-s
Be kéne keretezni, annyira igaz! -
bepken
veterán
válasz
lemusz #73545 üzenetére
mindenképpen megvárom vele a leértékelést, mert "sok" pénzt azért nem akarok ilyesmire kiadni (nem vagyok jó szerencsejátékos sajnos
) - addig csinálom a küldetéseket úgyis. meglátjuk, egyáltalán lesz e időm annyi csillagot megszerezni, hogy megérje az egész.
egyébként én is úgy sejtem, hogy 40-50 centre be fog esni a ládák ára....viszont előző évekből tanulva azért jó esély van rá szerintem, hogy legalább erre a 70 cent környékére visszamegy kb 1 éven belül.shattered web esetében meg nyáron volt egy elég szép ugrás, ami fogalmam sincs minek tudható be....(valamelyik youtuber hype-olta tán fel a ládát, ha jól emékszem) - de kb egy egyhe szellő is meg tudja úgy mozgatni a piacot egyik pillanatról a másikra, hogy a fejetetejére álljon, szóval hátha...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #73499 üzenetére
És ez mindegyik élsportra igaz. Lehetsz mondjuk országosan a második, az már pont elég arra, hogy ne kerülj ki a világversenyekre. Vagy kikerülsz, csak ott bekerülsz a "futottak még" csoportba, akikre senki sem emlékszik - viszont addig feláldoztad a gyerekkorod. És mindegyik világbajnok/olimpiai bajnokra jut több száz ilyen.
-
Entonik
junior tag
válasz
lemusz #73499 üzenetére
“200 néző fölé sose mentem”
en úgy vettem észre 2 féle néző létezik , akik a játékra kíváncsiak ,és az érdekli ,minnel profibb legyen akit néz, de nem érdekli ki a streamer.
meg van az a néző akit csak a streamer érdekel ,és akkor is nézik 2000-en ha mariot játszik. Ok általában eladják magukat mindenkinek, és kétszínűek is,meg játszák magukat stb stb , ma sajnos ebből lehet sok nézőt illetve pénzt csinálni egyúttal .
-
pofijanika
csendes tag
válasz
lemusz #73493 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Nem, nincs OC, és nem, nem ezért vettem a 3070-et.
Ezzel kezdtem most upgrade-elni a gépet (mivel egy 760 2GB-m volt eddig), aztán majd egyszer jön egy 3900X - egyelőre legalábbis ez van tervben. Csak kíváncsi voltam, mi okozhatja ezt.
Nincs semmi háttérben futó program. Hyperthreadinggel kb. egy mag dolgozik igazán és 40% körüli kihasználtság, hyperthreading nélkül pedig mind a négy mag dolgozik, 80-90% körüli kihasználtsággal.
Kipróbáltam 4.2Ghz-n, ott a benchmark mapen +30fps-t jelentett, de visszamentem stockra inkább. (Aztán újra kellett tennem a Windows-t, mert miután visszaraktam, nem akart bootolni.)
A játékélmény amúgy nagyon jó, csak a linkelt videó alapján úgy gondoltam, többet tud. MM-ben tegnap kipróbáltam stream közben, 203fps volt az átlag. -
bager13
senior tag
válasz
lemusz #73414 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy a játékosok nagy része, aki kollekciót nyitogat a csillagokból és nem kap semmi érdemlegest, akkor színdi fogja az operation-t.
12.75 euróról beszélünk, szerintem ez itthon sem egy nagy összeg. Nem hiszem, hogy a többség azon van, hogy valahogy visszakaparja az árát. Persze ügyesen kisebb-nagyobb profitot is össze lehet hozni még rövidtávon is, ha ez a cél.
Én személy szerint az összes csillagomat kollekcióra fogom elnyomni, ha nem ad a 3 centeseken kívül semmit nem baj, ha ad egy 500 eurós skint az sem baj.
A lényeg, hogy játszottam egy jót és probára tettem a szerencsémet.
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73414 üzenetére
erre céloztam én is, ez csak egy játék, ami pedig - természeténél fogva - nem feltétlenül szokott pénzt termelni...
az előző operation féle random drop rendszer nekem továbbra is jobban tetszik. azért volt ott 2-3 holo matrica, amit elég szép áron sikerült eladni. igaz, hogy most meg ládából lesz több. szóval franc se tudja
(nem számoltam össze, hogy mennyit szedtem ki előző operationből)
operátor skinre akkor nem is fogsz gyűjteni? bár lehet egyszerű és gazdaságosabb lesz megvenni azt, amelyik konkrétan nekem tetszik
-
válasz
lemusz #73414 üzenetére
Kinek mázlija van, kinek nincs.
Ismerős, akivel szoktam játszani vett egy ládát, azt mondta kinyitja. Kinyitotta, Tiger Strike kesztyű. Potom 1000 euró (steamen).
De ugye 1000000-ból egy ilyen jön össze kb.Ha folyamat nyitogatja / kollekciókat vesz, lehete annyi esze, hogy szinte lottó szintű esélye van mondjuk a Fade-re. Dehát nem gondolkodik mindenki logikusan.
Én 1-1 ládát néha kinyitok az újakból, egyszer jött be, akkor dobott egy 50 eurós Glockot. -
válasz
lemusz #73367 üzenetére
Majd 7-8 év raktározás után felmegy 5€-ra, én addig hagyom pihengetni a raktáramban. Biztos hogy ezzel telítve lesz a piac , mert most azok az üreszsebű 8 éves gold nova silver globálok is hozzá tudnak jutni ehhez a ládához ingyé akik eddig fél évet spóroltak uzsipénzből egy 3 centes Prisma Case-re. Bár azt nem tudom hogy a csillagszerzés feltétele-e a Premium Pass megvétele, mert ahogy kijött az éjjel én azonnal megvettem , így most már nem tudom csekkolni hogy dobja-é a Pass nélkülieknek is avagy nem.
Raktárakat megint nem látom , szégyen hogy egy Pass kiadása után szinte azonnal lerohad : -
bepken
veterán
válasz
lemusz #73362 üzenetére
"16x10/2= 80 láda" - ja hogy nem max 100 csillagot lehet beszereni! igaz
nem számoltad el szerintem, én nem számoltam ki rendesen
de lényeg, akkor Te is úgy látod, hogy ládákon kívül másra nem igazán éri meg pazarolni (mondjuk egy olyan bohócmaszkos operátort szerintem mindenképp be fogok húzni funból
)
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73357 üzenetére
furcsa volt elsőre a retake, de aztán beláttam, hogy így nagyon gyorsan lehet lezongorázni -végig - izgalmas meccseket.
a premiere matchmaking vagy mi a neve
szintén érdekes, bár én mindkét alkalommal mirage-on lyukadtam ki. remélem, hogy azért fogok tudni más pályán is játszani
továbbá lehet, hogy csak placebo (egészen biztosan az), de mintha kicsit komolyabban is vették volna itt a random társak a játékot - ettől függetlenül 1 win - 1 lossviszont a csillagosvásárlós részében még nem vagyok biztos, hogy tetszik e....így teljesen máshogy fognak mozogni a marketen az árak, nem? (választok mondjuk 50db ládát vagy 4 db operátor, stb. ezekből lesz végén több a piacon, így lemegy az értékük)
-
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73324 üzenetére
szerintem a "hamarosan jöhet" vagy a "hamarabb jöhet, mint gondolnád" vagy valami hasonló bs sokkal biztonságosabb volna. de Te tudod, hogy mit ígérsz meg
apropó, gondoltam felnézek redditre, hogy ott miről írkál a nép... [link] - nem jöttem rá, mitől lett hős a gyerek, de hogy az osztálytársai helyében több okból is ütném, az biztos
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #73297 üzenetére
Lehet tudni, hogy a Dota2, L4D2 szívügye Newellnek, a CS meg "külsős" projekt. Egyébként ez is röhej, hogy ha ekkora rakás trágya a source1 kód, akkor miért nem cserélték le már évek óta? Nyilván vissza lehet butítani a grafikát arra a szintre, hogy ne legyen sokkal lassabb a source1-nél, és az is belefért volna, hogy a hitbox, gránátdobás, ilyesmi se változzon meg észrevehetően (gránátokról annyit, hogy 128 ticken máshova megy, mint 64-en...)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
lemusz #73297 üzenetére
Én arra gondolok hogy az Alyx sikerén felbuzdulva a következő HL játékra álltak rá még többen úgyhogy elszívta az embereket a többi játéktól, Underlords és Artifact fejlesztés is csigatempó idén, Dotában is épp tegnap jelentettek be kisebb halasztást arra amit már rég vár mindenki. Meg Gabe is mondta hogy náluk visszaesett a munkatempó a covid óta. [link]
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #73282 üzenetére
Akkor az eheti frissítést meg az autumn sale fújta el. Lehet reménykedni a jövő hétben, bár az utolsó operationnél a heti dropok már jóval kevesebbet értek, mint korábban a gods and monster és társaiból jövő (akkor még nem volt az, hogy egyik héten graffitiit kapsz vagy operator skint)
Amúgy ja, nem kell harcolniuk a számokért, a skinpiac pörög, a játékosbázis az utolsó operation vége óta sem esett össze, jól jött nekik az, hogy a játék ingyenes, nagyon lebutítva egy laptopon is elmegy, és rengetegen vannak otthon a koronavírus miatt. -
válasz
lemusz #73272 üzenetére
Most biztos kapni fogom a szidást, de nekem a main accom 1623 napja OW banos. Ahhoz akkor kellett 1 hónap, hogy "lebukjak", saját csalást használtam (VAC így bukta is), csak WH-t. Persze azóta "tiszta" vagyok, meguntam a játékot és amúgy is csak 4 hónapja kezdtem el játszani újra.
Szerintem ahhoz képest (saját tapasztalatból mondva) nagyon-nagyon romlott a helyzet, eléggé gáz a tiltási sebesség, több nap kell egy tiltáshoz. Van szupi VACNet ami AI-val észleli a spinbotot meg az aimbotot, és bedobja OW-ba, ahelyett, hogy instant tiltást dobna rájuk. Ennek így sok értelme nincs, szerintem semmi kockázat nincs abban, hogy ezeket a fiókokat önmagától kitiltsa 1-2 MM után, reportok mellett.
A reportoknak meg úgy ahogy van, semmi haszna nincsen jelen állapotban, mert az OW-ba csak VACNet dobálja be a játékosokat, nonprime HvH meccsekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest