- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Franklin #64188 üzenetére
Próbálkozom itt az 1280-nal, de egyrészt így sincs stabil 80-nál több, másrészt lószart nem látni sötét részeken, ötletem nincs, a prók hogy játszanak ekkora felbontáson.
Ha egy alkatrészt cserélnék, akkor mit mondanátok, inkább egy i5-ös legyen, vagy jobb vga?b terv visszamenni sourceozni
-
had423
aktív tag
válasz
Franklin #63456 üzenetére
"Szvsz" a legjobb csapatok azért sportszerűek egymással. Ritkán látsz olyat, hogy egymást célozgatják megjegyzésekkel a neten. A többiek is legalább annyira próbálnak nem rosszba lenni a vetélytársakkal, mint Taz, csak nem mindenki tudja, vagy csak nem akarja ezt bemutatni a színpadon.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Franklin #63369 üzenetére
Volt róla szó pedig. Egy kis eszköz, ami közvetlenül az egér és a gép között van bekötve, ami azonnal jelez, ha bármi olyan egérmozgás történik, amit valamilyen program idézhetett elő és nem maga a felhasználó. Viszont nem tudom, hogy bevezették-e vagy csak akarták. Így lehetne szűrni esetleg a célzást segíti programokat. A wh és radart, meg nem lehet, mert ott az admin brigád.
-
lemusz
addikt
válasz
Franklin #62686 üzenetére
Az a vertikális tartóoszlop nem olyan, mint amit láttam, de hasonló volt. Lehet valami spéci Dell cucc, csak ide. Azért is érdekelne a dolog, mert ugye már van a piacon true 240Hz+ monitor is, aztán a prók nem sírnának érte? Vagy mivel még ők se használnak otthon olyanokat, így nem érdekli őket? ...
dReFiX: belépsz játékba és megtalálod...
-
gtamate2
veterán
válasz
Franklin #62650 üzenetére
Tessék itt egy link hozzá: Multi twitch --> JAVÍTVA
A dreamhacket írtam először be de rájöttem hogy az nem jó -
MarioAna
senior tag
válasz
Franklin #62431 üzenetére
direkt raktam most alá egy nem copyrightos zenét, mert a többit amúgy a youtube letiltatja egy idő után (ha a másodikra gondolsz). Az első az meg direkt valami idiótaság, hogyne legyen monoton a fél perc várakozás
ameddig bebaitelemmeghal a többi társ.Ezek a zenék mennek egyébként twitchen/major közvetítések alatt is.
Saját ízlésemnek megfelelő zenét inkább nem rakok alá, azzal mindenki jobban jár -
edgR
őstag
válasz
Franklin #62302 üzenetére
Valószínűleg rajtuk maradt cserepéldányok lehetnek, amit nem akarnak kinyitni, emiatt igyekeznek pénzzé tenni.- bár ha ezekre is vonatkozik az 1 hét ban, akkor nem. A másik lehetőség, hogy megvették, hogy nyissák, de meggondolták magukat, amikor látták, hogy zuhannak a matricaárak. Feltehetően úgy gondolják, hogy még mindig megéri pár centet bukni ezeken, mint nyitás után fél eurót, vagy még többet. -
adise
őstag
-
perecKING
senior tag
válasz
Franklin #61495 üzenetére
nem szóltak utána semmit
pedig én írnám a szép kívánságokat.
"gyakran" sikerül hasonlót összehozni de még nem volt baj. pedig az 5hs ász az tuti trigger mf cyka ruski.....Gentlelelele
a visszanézett meccs sajnos nem tökéletes, ingame nem ilyen volt. de am lehet csalok, csak még nem tünt fel
-
lemusz
addikt
válasz
Franklin #61311 üzenetére
Nem vagyok egy psychológus fajta, de szvsz akit évekig csesztetnek valamivel az valahol lerakódik, még akkor is ha látszólag immunissá vált rá. De talán megkérdezhetnénk D$t-t a témában, ő annak idején úttörő volt hazánkban a játékpsychológia témában.
Nem, nem vagyok jw fan, ami azt illeti nem is ismerem annyira, ezt az oink oinkos twitch cuccot se tudtam, ha lájkolni kéne onnan valakit, akkor már sokkal inkább flusha. A csendes, introvertált, mouse liftingelő szupermaci.
-
had423
aktív tag
válasz
Franklin #61263 üzenetére
Én csak a scoret követtem telón közben, illetve az elejét még láttam. Nagyokat pakolt df. Mindig azt várom ilyenkor, hogy Thorinék mit mondanak róla.
Most is a szokásos overdog gyalázása ment, az underdog elismerése helyett?
Egyébként durva, hogy nem rég még Hard2believeben rombolgatta itt a magyar esl kvalikat, most meg usába repül top20as csapattal.
Ezt a role-t is amiben van, olyan fegyelmezetten játssza, és olyan jól vannak irányítva mostanában, hogy élvezet nézni a HR meccseit. -
GabN73
addikt
válasz
Franklin #60960 üzenetére
Tehát ha szólok 3x hogy flashelek valamit, de a társam annak ellenére is úgy rohan be, hogy ő vakuljon a legjobban, akkor kapom a griefinget?
De ha van egy társam, aki 10 kör óta úgy játszik, mintha nagyanyámat ültettem volna a gép elé, miatta halunk meg, nem segít semmit, az nem para, ugye? (nem, nem tudtuk kickelni, mert 2-en voltak)---
Retakes szerókon kik az adminok? Tegnap egy 15 éves forma több mapon keresztül csalt
-
dugo_
veterán
válasz
Franklin #60955 üzenetére
Nem. Az első griefing OW csak pár hetes, a második permaban. Nemrég hozták be ezt a változtatást.
És ti hányszor kattintottatok griefingre? Én TK-ért egyáltalán nem szoktam, ha megvan a 3 úgyis kivágja a szerver, ha nincs, akkor meg majd elintézik egymás között. Sikítva üvöltő és teamflashelős szukabliatyot én is le szoktam túrni idegből gondolkodás nélkül. Chat és hang nélkül semmit nem mond egy-egy TK.
Szándékos, egész meccsen átívelő blokkolást, bombán ülést nem láttam még OW-on.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #60148 üzenetére
hát akkor kalibráni kő, van ilyen.
Zimmi: ha nem végzel grafikai munkát a monitoron, filmet TVn nézel és nem vagy allergiás a TNfilmre, mint Xero, akkor ez megfelelő monitor lehet neked. A 144Hz tényleg nagyon más, mint a 60. Próbáld ki valahol a különbséget és érezni fogod. Vannak persze sajnálatos mellékhatásai, pl többet nem leszel képes 60Hzen játszani, de nem nagy gond.
Egyébként olyan gépet is kellene alátenni, ami kihajtja a 144 fpst. Gondolom a 660ad képes erre.
-
lemusz
addikt
válasz
Franklin #59525 üzenetére
A nem K-s procikból is ki lehet hozni 1-200 plusz Mhz-et, ne tévesszen meg a sok félre vezető írás, érdemes próbálkozni, sőt még van hogy átállítod a szorzót, de maga a bios is az alap frekit mutatja, így a windows is, ugyanakkor ha futtatsz egy teszt programot, ott már látható a különbség, hogy a nagyobb sebességen megy a dolog, hiába mutatja a legtöbb progi alapfrekinek.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #59517 üzenetére
Szia, ha van egy 144Hzes monitorod, ahhoz illene a dupláját elérni fpsben, valahol van is egy warowl videó erről. pláne, hogy a minimum fpsed azért az átlag alatt lesz. egyébként szerintem a VGA képes rá, ahogy mondta Cosmo is, lehet, hogy a procit tuningolhatnád egy kicsit. (én 270x ről váltottam 470re és kb 250ről 270re ment fel az fpsem, a proci annyira visszafogja, i5-4570.)
itt a videó: How many frames...
-
szebe
addikt
válasz
Franklin #58982 üzenetére
Ilyen szintű, és mennyiségű szellemi terhelés mellett szinte kötelező lenne szerintem napi/heti pár alkalom, óra, gyakorlat. Kíváncsi lennék, dietetikus van-e mellettük, azért szellemi munkánál sem utolsó dolog, hogy mit esznek. Értem én, hogy finom a csokiskex, meg felpörget a
z adderallredbullból lefőzött presszókv, de lassan Fallent is úgy kell felgurítani a színpadra, mint Guardian-t... -
CosmoBacsika
tag
válasz
Franklin #58982 üzenetére
Volt egy szépreményű Balázs show, amiben az aktuális retard gyerek sokszor elmondta, hogy imádja a csokis kekszet.Csak nála ez az anál szinonímája volt. Azóta mindig ez ugrik be a csokis kekszről...
Egyébként tényleg grat a Pixelnek.Lemennek egy nemzetközi nagy lanra, ahol szerintem kiválóan helyt állnak, majd kis botrány, némi hiszti, és huss, vége is csapatnak. HUNCS in a nutshell....
-
-
marec1122
senior tag
válasz
Franklin #58798 üzenetére
ebben sem érzem hogy ez lenne a gond. [link]
helyi szolgáltató val dolgozom ami hátránya hogy kicsik de az elmult 2 hétben legalább 4-5 órát dumáltam a tulajjal telón, mindent mindenhonnan megközelített de neki is mindig normál pingek jöttek ki. Amúgy egy öreg routerem van de az is meg lett pingelve és azzal sincs gond. Megjegezem eddig sem volt. Torrent amit nem használok természetesen de ha használnék kipörgetné mind a 60 megabitet így ilyen szempontból az is jó. (játék közben nem futtatnám) -
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #58517 üzenetére
Hát elsőre ebből sem érdemes a legdrágábbat venni több okból is: 1, nekem bejött, de lehet, hogy neked nem fog 2, ha bejön, akkor jó esélye van, hogy nem fogod állítgatni. Én feltekertem, amikor pár hete elkezdett fájni a hátam, gyakoroltam egy pár órát, hogy átszokjak (másként tartom a karom állva, természetesen). Letekertem pár nappal később, amikor elmúlt a fájdalom, másnap délután hazamentem elkezdtünk játszani, a felénél feltekertem állóba, azóta úgy van. Szerintem nem fogod pár óránként állítani, hogy megérje a motoros, elég a kézi verzió. Egyébként az IKEÁs állítható magasságú asztal kialakítása olyan, hogy pár ezer Ft-ból moddolhatod magadnak motorosra, egy kapcsolóhibás fúró a bolhapiacról, 1 méter drót meg egy nyomógomb kell.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Franklin #58291 üzenetére
Az ördög mindig a részletekben van, mondjuk nem értem, hogy miarákért nem különböztetik meg az egyes típusokat rendesen névben is.
Az XB240H-ból létezik sima, és gynces változat is. Előbbi korábbi, utóbbi későbbi modell, viszont legalább mindkettőt ugyanúgy hívják (a pontos típus a part numberből derül ki, az enyém a sima, "csak mezei" 144HZ, 1ms-es modell (UM.FB0EE.001).
Amit linkeltél az is gsynces, azok eleve sokkal drágábbak. Ettől függetlenül azonnal lecsaptam rá, mivel akkor (áprilisban) a sima mezei belépő 144HZ-es 24-es monitorok (Benq, LG, Acer, AOC) 80-88-ezertől indultak.50 ért, egy év garival no brainer volt. Azóta is áldom azt a lehetőséget (asszem 4-5 db volt raktáron, el is kapkodták). Néha leülök sima 60Hz elé, és már képtelen vagyok megszokni, rettentő zavaró.
-
marcusa
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
Franklin #57428 üzenetére
Na majd legközelebb shadowplay-jel felveszem.
Én valami netes problémára tippelek így elsőre. Mintha nagy lenne a pingem (pedig nem) és le lennék maradva arról, hogy mi is történik.
De volt olyan is 3-4x hogy olyat adott be, amit nem kellett volna. (Pl Mirage-on moziban állt a srác, p250-nel voltam patkányban, a feje mellé lőttem, de koppant, az első lövés)
Valami megváltozott, ezt érzem.
Bf4-ben nem érzek változást. Ott is volt délután, hogy nem adta be a lövéseket, de ott a server performance ikon villogott is. (Vannak a játékba építve kis figyelmeztető ikonok, amik jelzik, ha gáz van: server performance, low fps, packet loss) -
gtamate2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest