Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kretenallat

senior tag

válasz default. #65827 üzenetére

hűt az összehangolt játék nekem is hiányzik.

egy példa: füstök. miért van az, hogy a mirage A füstök közül mindenki tud egyet-kettőt és tök alap, hogy időnként behívják az emberek és úgy megyünk be. a másik lerakón meg a többi mapon miért nem tud senki semmit, vagy miért nem lehet meggyőzni őket?

pl. inferno. van remek koporsó füstöm, kérem az embereket meccsről meccsre, hogy álljanak fel közel B-hez, valaki CT smoke, esetleg egy molo vagy gránát a hármas mögé, amikor a füstök lemennek, aztán bemenni. volt olyan, hogy a négy társamból egy sem tudott egy szaros CT füstöt dobni kívülről, hármas molo szintén.

ehelyett toporzékolnak, benézegetnek, kifüstölnek minket a csába. utána ezekkel bemenni képtelenség, rálőnek és megáll meg hasonlók. és ez a supreme MM.

mindenki szeretne itt összeszokott csapatot, jó emberekkel játszani rendszeresen, közösen fejlődni, megoldást keresni, ha belefutsz valami nagy pofonba (én a ph nightcup után kezdtem el mindenféle füstöket keresgélni magamnak úgy aktívabban). a gond mindössze az, hogy havalakinek nincs különösebb célja a CS-vel, akkor szinte kizárt hogy minden nap játsszon, ha meg nem játszik minden nap, akkor sok sikert ahhoz, hogy összeszedd mind az 5 embert egyszerre. egy 8 fős mixcsoport már elég lehet, de akkor meg rendszeresen lesz, hogy valaki kimarad a játékból, annak meg az a vége, hogy elkezdenek másokkal játszani inkább.

Új hozzászólás Aktív témák