- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
válasz
Mosqu!to #681 üzenetére
Hát engem a gránátok pont, hogy zavarnak. Én America's Army-val szoktam sokat játszani és ott a gránát 20 méteren belül öl, függetlenül attól, hogy mi van rajtad. Itt még közvetlen közelről sem lehet tőle meghalni. Akkor is nehéz ölni vele, ha sérült az illető akire dobod. Most lehetne azt mondnai, hogy ez nem a valósághűségre megy, meg kisebbek a pályák, DE azért öt méteren belül meg kéne ölni egy gránátnak egy embert, még ha páncél is van rajta...sokkal taktikusabb lenne a játék. Ennyi a rossz véleményem az egészről, más baj nincs vele, én most kezdtem CS-zni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mosqu!to #681 üzenetére
Én nem nagyon játszottam a CS:S előtt a CS-vel, de azért 1-2 dolog nekem is feltűnt.
-A fegyverek tényleg mások lettek. Nekem úgy tűnik, hogy pl az AK-val távolabbról könnyebb fejest adni, közelről is elég jó, viszont középtávolra elég szar.
-A régebbi CS-kben ha hátat fordítottál a flash-nek, akkor nem vakított. Lehet, hogy ez így volt reálisabb, viszont most már tényleg megéri használni.
-A pályák már csak azért is változtak, mert pl a hordók elmozdíthatóak, és sokkal kisebb védelmet nyújtanak, másrészt 1-2 tereptárgyat is elvettek a pályákról, és szvsz kevésbé kempelősek lettek a pályák.
-Nálam nem gond ha más a win és a játék felbontása.
-Netcode és hitbox tényleg nem túl jó, de szokható, és vagy én álltam rá vagy az update 2 hozott javulást, mert mostanában kevésbé van olyan, hogy beleersztek 4-5 tiszta lövést, és 0 sebzés. (Azért a 134 damage in 0 hit még mindig lol) -
c41r0^
őstag
válasz
Mosqu!to #218 üzenetére
engem pl. kihagytál
1.5 éve inaktív vagyok viszont
gyakorlati pályafutásom csúcsa: Gec2 próbaidő (Raszputyin, mtz80, agent1...)
gyakorlati: publicon hangzott el a még most is aktív foDy^-tól 4vs1 deserttel megnyerése után(1.5):''te sokkal jobb csapatot érdemelnél, mint a diverse e-Sport''
akkoriban rengeteget játszottam foDy^val, és hoztam is kb. a szintjét publicon
a régi szép idők
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest