- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #679 üzenetére
Na, azért akadnak újdonságok:
Fegyverek szórása, hangja, skinje, ereje változott.
Gránátok sokkal jobbak lettek, a flash-től vakulsz, és sületülsz is, és itt nincs tele bugokkal, mindíg beszívod. Aztán a HE az vakít és sebesít, 1 gránát aszem 95 dmg-t sebezhet.
Pályák teljesen át lettek dolgozva.
A földről mostmár nem csak fegyvert hanem gránátot is felvehetsz, illetve ha belelősz, akkor az odébbrepül (mondjuk ellenféllek akarsz kiszúrni)
Negatív, ami biztosan javítva lesz:
- Nekem spec más felbontásban menne a game mint a win, és ezt nem szeresse, kidobál.
- Netcode el van baszva (néha így visszalagol az ember futás közben)
- Hitboxok nagyon szarok, ha fut az ember, mögé kell lőni, hogy eltaláldbár ez lehet h ugyancsak netcode.
Szal még azért van mit javítani.
Amúgy ezeken kívül még van rengeteg újítás, bug, csak épp fáradt fejjel nem jut eszembe.
Szal azért ezt fel lehet fogni egy CS2-nek. -
Mosqu!to
addikt
Nem tunker game, csak a sok ut-quake-láma az jön, és nyomja a gombot. Sokkal jobban lehet lőni tunk nélkül, csak mivel mindenki tunkol ezért publikon ez egy áltagosan elfogadott dolog. Aztán meg néznek, ha bejön egy jobb játékos, és 2-3 golyóból szedi ki az embereket. De ez a source még nagoyn szar, a hitboxok az embereknél futás közben a hátuk mögött vannak, nem az emberen, néha beakad a game, stb... 1.6 is ilyen volt amikor kijött, jön még pár frissítés, és jó lesz a source is.
-
Mosqu!to
addikt
Van source szerver is, de ott nem fun mapok mennek. Én a nihilre csak azért megyek fel, hgoy funoljak egyet, ott abszolut nem érdekel a lövés, stb, csak szórakozom. Ha komlyan játszom, azt max egy waron láthatod. Most is csak lövövldöztem az este folyamán, abszolut nem ilyen a játékstílusom
-
Mosqu!to
addikt
válasz
illusiON #216 üzenetére
1.1-et láttam először havernál, néha toltam nála, aztán itthon 2001 nyarától 1.3-al, majd 1.4 és 1.5, egészen 2003 januárjáig, mert akkor bekötötték az adsl-t. Szal 1,5 év offline botokkal, és 1,3/4 éve pedig szinte nap mint nap online. De a source nekem még nagoyn szokatlan, inkább 1.6-tal játszom még most is. Amúgy PH! tele van jó cs playerekkel, látsd az egyik házigazdát: qLa, aztán itt van még ra^ven, ^boss, Santses (valszeg vele megyek majd egy komolyabb pénzdíjas lanra), n0tr3adY, KERO_SAN, bbazsy, stb... (több hirtelen nem ugrik be
)
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Amúgy valami saját szerverre fogunk menni, vagy csak bemegyünk egy üres publikra? Mert ha az utóbbi, akkor számítsunk rá, hogy jönnek majd mások is, akik nem PH!-sok. Viszont lehetőleg mindenki a PH!-s nickjén legyen majd a szerveren, hgoy megismerjük egymást!
-
Mosqu!to
addikt
Csá!
Jönnék én is. Szerver melyik lesz? IP-t tudtok adni? Illetve mikor lesz ez a ''ph tali @ cs?''
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest