- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
-
Szirti
tag
Ugyan, vacos szerveren szoktam látni olyan embert akinek nehezére esik összehangolni a wh+aimot a a speedhack és forgócsít párossal. Annyit ér az a védelem mint egy marék lepke....
Az itteni topikból hivatkozott AZC-s szerver elég használható. Mindig van ember meg elég sokat van admin is és jók a pingek.
-
-
Zbotot úgy tudod megoldani AMXX mellett csak és kizárólag windowson, hogy a zbot.dll (vagy zbotcz.dll, van pár) átnevezed mp.dll-re a cstrike/dlls könyvtárban. Ha nem kell zbot, ott van a podbot. Hülyébb, irreálisabb, de megy linux alatt is, meg megfelelő waypointtal tud létrázni, gombot nyomni.
Hamsandwich az AMXX egyik modulja, biztos jól frissítetted? 1.8.1 a legfrissebb, nem tapasztaltam ilyen hibát. Ha felveszel friendsbe segítek este, addam@counter-strike.hu
Persze a fent leírtak eredeti CSre vonatkoznak. Törtből minden héten 10 félét tesznek fel, így nem lehet kitalálni, nem-e a kedves orosz tudóscsapat cseszett-e el valamit
PS: a régi szép időkről nekem a Nega, UNQL, Lethargy, VRJ, Volture Squadron, 187, i HQ szerverek jutnak eszembe -
Davideee00
csendes tag
kösz a valaszodat XD
1) Szlovakiabol vagyok es akkor jelentkezik ez a problema ha mar tobben vagyunk a szeron mi szlovakok de ha magyarok jonnek a szerora akkor nekik nem lagol.
olvastam valami olyasmit hogy a rate-kat kell beallitani meg azt is hogy az SP2miatt csinalja ezt.
2) itt meg valamit elronthattam nekikezdek megegyszer. -
Davideee00
csendes tag
hellosztok sracok van egy kis gondom vagyis ketto es nagyon orulnek neki ha tudnatok segiteni, NA AKKOR MONDOM:
1) jaccok jaccok a sajat szeromon egyszer csak cl_flushentitipacket +800 ping
2)ma feltette az AMX MOD X-et ugy ahogy kell csak nemtudom elinditani.(gondolom hogy elkell valahogy inditani mert meg nemmegy a szerveren)
ha esetleg tudna valaki segiteni barmelyikben nagyon megkoszonnem neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest