Hirdetés
- iPhone topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Titeket külön fizetnek a hsz. gyártásért
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát
zoo8800: A NordTelekomot nem próbáltad még? Még telefon se kell, csak a madzag az oszlopig!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Monitorkalibráló eszközök
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Autós topik
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Valami baja van a tápomnak
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát