Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Titeket külön fizetnek a hsz. gyártásért
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát
zoo8800: A NordTelekomot nem próbáltad még? Még telefon se kell, csak a madzag az oszlopig!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát