Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Titeket külön fizetnek a hsz. gyártásért
Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát
zoo8800: A NordTelekomot nem próbáltad még? Még telefon se kell, csak a madzag az oszlopig!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na megnéztem hogy hol a véga a procinak ha megkapja az alap Vid feszt. Hát 3.82 fölé nem jutottam még 1.41 v-al sem(ez valós, a bios az 1.45-re volt állítva), de ezt már tudta 1.36-on is! Szóval azt hittem itt a vége, aztán észrevettem hogy lehet a Trémárkok azért dobják el magukat a fele tesztnél mert a ram így 5-5-5-13-on volt, és lehet hogy az nem bírta
Majd megnézem hogy 5-5-5-15-el megy e feljebb(ha lesz kedvem hozzá) és nem nem fogok semmiféle Prime meg akármit futtatni, mert ha nem oké valami a mark meg játék úgy is eldobja magát