- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Mondom, ha nem vagy ram tuning őrült
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..
Amúgy egy tipp: mivel ha jól tudom 9x-es szorzója van a 4300-nak ezért a szorzót visszaveszed 8x-ra és az FSB-t pedig 350-re állítod. így a ramot 1:2-be állítod az FSB-vel és 700Mhz-en fognak menni a ramok a proci pedig 3,15Ghz-en. Szerintem ez egy jó kis beállítás lenne. így minden elég jól meg lesz hajtva és a teljesítmény sem lesz rossz
Még valami, amiket néztél ramokat. azok milyen időzítéssel is mennek alapon? cl5?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..