- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Mondom, ha nem vagy ram tuning őrült
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..
Amúgy egy tipp: mivel ha jól tudom 9x-es szorzója van a 4300-nak ezért a szorzót visszaveszed 8x-ra és az FSB-t pedig 350-re állítod. így a ramot 1:2-be állítod az FSB-vel és 700Mhz-en fognak menni a ramok a proci pedig 3,15Ghz-en. Szerintem ez egy jó kis beállítás lenne. így minden elég jól meg lesz hajtva és a teljesítmény sem lesz rossz
Még valami, amiket néztél ramokat. azok milyen időzítéssel is mennek alapon? cl5?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..