Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krenski.84
csendes tag
Üdv!
Sajnos csak most vagyok net közelben kb 2 órát, ezért nem tudok utánna olvasni a témának.
A következő a problémám:
aditt a proci + lap.Alap órajelen kb 28 31°C megy kb800~1000fordulaton a venti, bios szerint. Sok tesztben (a PH!-n) azt olvastam hogy fesz emelés nélkűl illetve gyári hűtővel simán viszi a 3400Mhz-t. Nekem ennyi nem kell elég csak 3040Mhz
. Tudni illik ezért nem vettem E6850-et mert sokaltam 17e többet érte. igazából azt sem tudom hogy így fel húzva hozza-e a 6850 teljesítményét?!
nem rég fel húztam eddig(3040Mhz),de ott kb 40-42°C volt.fél óra crysis után.ez jo adat?tehát kb ezeken a °C tartományokon belűl mozog a proci? Rég volt INTEL-em sokáig AMD-s voltam ezért még ez is hűvös AMD-hez képest csak nem akarom ki nyírni a procit.THX minden segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tudni illik ezért nem vettem E6850-et mert sokaltam 17e többet érte. igazából azt sem tudom hogy így fel húzva hozza-e a 6850 teljesítményét?!
nem rég fel húztam eddig(3040Mhz),de ott kb 40-42°C volt.fél óra crysis után.ez jo adat?tehát kb ezeken a °C tartományokon belűl mozog a proci? Rég volt INTEL-em sokáig AMD-s voltam ezért még ez is hűvös AMD-hez képest csak nem akarom ki nyírni a procit.THX minden segítséget!