Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az írásomból sztem kiderül hogy én maximálisan egyetértek Murénával.
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Csak ha belegondolsz..valakinek elsütöd nagyvonalúan hogy a szarok mennek 3800-3900mhz-n, és ő megveszi és nem jut el 3700mhz-ig joggal lesz csalódott mert még a szar szintet se érte el, holott ha megnézed az itteni proci állományt általában 3,6
ghz-n járatja mindenki.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!