- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Rengeteg szabadidő szakadt rám, szeretném hasznosan is tölteni. A sima ccna mellé jó lenne valami cert-et szerezni. Igazából a cloud vonal érdekelne, de alig találni hasznos anyagot a cisco cloud vizsgákhoz, nem sokan választják ezt az irányt ahogy nézem. A wifiben túl sok a fizika nekem
marad a security. Viszont erről aztán csupa rosszat olvasni, az ocg mindenki szerint kevés, és ami az exam topicban describe az inkább implement meg tshoot. Visszaolvasva itt is sokan panaszkodtak hogy nagyon kemény volt. Sajnos tapasztalat, eszközhozzáférés semmi, szerintetek így esélyes február végéig felkészülni?
Más. Juniper open learning segítségével megcsináltam JNCIA-Junost, hát az ottani tananyag és próbateszt nagyon messze van a tényleges követelménytől. Friss ccna élménnyel két hét alatt végigpörgettem a diákat, videókat, 10 perc alatt 90% feletti tesztvizsga, ezen felbuzdulva 4 napra rá regisztráltam is a vizsgára. Találtam még ott két próbavizsgát, az egyik nem sikerült a másik is csak épphogy
. szóval még a végét meghajtottam, így 1 óra küzdés után átcsúsztam. Bevallom nem néztem utána hogy a voucher-hez szükséges teszt éles vizsgaszintű-e, de volt meglepetés. Ha valaki erre készül, figyeljen oda.
Ahogy néztem junos-genius felületen hozzáférek továbbra is a többi tananyaghoz a végén próbateszttel, nem tudja valaki hogyha végigcsinálnám akkor ezekhez is kapnék vouchert függetlenül attól hogy most nincs meghirdetve open-learning?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged