Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kavik

csendes tag

Rengeteg szabadidő szakadt rám, szeretném hasznosan is tölteni. A sima ccna mellé jó lenne valami cert-et szerezni. Igazából a cloud vonal érdekelne, de alig találni hasznos anyagot a cisco cloud vizsgákhoz, nem sokan választják ezt az irányt ahogy nézem. A wifiben túl sok a fizika nekem :) marad a security. Viszont erről aztán csupa rosszat olvasni, az ocg mindenki szerint kevés, és ami az exam topicban describe az inkább implement meg tshoot. Visszaolvasva itt is sokan panaszkodtak hogy nagyon kemény volt. Sajnos tapasztalat, eszközhozzáférés semmi, szerintetek így esélyes február végéig felkészülni?

Más. Juniper open learning segítségével megcsináltam JNCIA-Junost, hát az ottani tananyag és próbateszt nagyon messze van a tényleges követelménytől. Friss ccna élménnyel két hét alatt végigpörgettem a diákat, videókat, 10 perc alatt 90% feletti tesztvizsga, ezen felbuzdulva 4 napra rá regisztráltam is a vizsgára. Találtam még ott két próbavizsgát, az egyik nem sikerült a másik is csak épphogy :). szóval még a végét meghajtottam, így 1 óra küzdés után átcsúsztam. Bevallom nem néztem utána hogy a voucher-hez szükséges teszt éles vizsgaszintű-e, de volt meglepetés. Ha valaki erre készül, figyeljen oda.

Ahogy néztem junos-genius felületen hozzáférek továbbra is a többi tananyaghoz a végén próbateszttel, nem tudja valaki hogyha végigcsinálnám akkor ezekhez is kapnék vouchert függetlenül attól hogy most nincs meghirdetve open-learning?

Új hozzászólás Aktív témák