- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
Pedig a CCNA wireless szerintem sokkal kisebb részét fedi le a Cisco wireless architektúrák tudásának, mint route switchingben a CCNA. Az a miniális rádiófrekvenciás anyag hamar elsajátítható, ha nem megy szólsz és segítek (híradástecnika MSc-vel nekem ez a rész nem volt probléma). ha van egy stabil CCNA szintű switching tudásos simán ráülteted a wifis dolgokat, virtuális controller image is van már gyakorolni.
A security (ASA) szerintem külön állatfaj, legalábbis fejben koncepciót kell váltani -
ÁrPi2
senior tag
"Ahogy néztem junos-genius felületen hozzáférek továbbra is a többi tananyaghoz a végén próbateszttel, nem tudja valaki hogyha végigcsinálnám akkor ezekhez is kapnék vouchert függetlenül attól hogy most nincs meghirdetve open-learning?"
Szerintem igen!
Érdekes hogy a jncda-ra az J. Open Learning alatt nem regeltem, mégis elérhető volt a tananyaga plusz látom hogy a vizsga voucher is megszerezhető hozzá.
Én a jncia-devopsot fogom ősszel megcsinálni. Aztán habár a Junos Genius alatt a többi tananyagból (és vizsgavoucherből) engem pont a jncia-junos érdekelne még, ehhez nem férek hozzá - szerintem amíg nem tudok ugye open learning keretében regisztrálni rá.
A lynda.com -on (a linkedin learning portalján) láttam 3 x 2-3órás anyagot hozzá. Van valami free month ott az új regisztrálnóknak...Ha a Junos Geniusnak a jncia-junos tananyagát gyengébbnek mondod, erről esetleg van jobb hired? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged