- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Balinov #2239 üzenetére
én admin menüből, meg hardveres kapcsolóval, ármtalanítva többször újraindítottam. reseteltem is, nem ért semmit. aztán a csajszi mondta, hogy valamiben más az, mikor ők indítják újra, részleteket nem akart/tudott mondani, hogy miben.
meg is oldotta a bajokat, csak könyörgöm, miért kell ehhez vevőszolgálatot hívnom, ahol 10 perc várakozás után, mikor vázolom a problémát 3-ból 3 ügyintéző megkérdi, hogy nem írtam-e el a wifi jelszót?valós hibát képtelenek megoldani, csak a jelszóval dobálózni, újraindítani, meg azt hajtogatni, hogy valami beállításbeli gond lesz, egy olyan hálózatban, amit tökéletesen össze lett lőve és működött előző nap.
ellenben a menüben a legszükségesebbeken kívül nem lehet állítani semmit, és bridge üzemmód sincs, ha esetleg a kedves felhasználó igényeit nem elégíti ki a kiherélt konfig menü.
mondjuk az előző ADSL Zte cuccnál még mindig sokkal jobb, de az nem egy nagy teljesítmény. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Babetta-X #2236 üzenetére
nekem most olyat produkált ez a csoda, hogy a rákötött két access point egyikén sem tudtam csatlakozni, nem csak net nem volt, hanem fel sem enegedett a hálózatra, viszont a csatlakozott kliensek között ott volt minden, amit visszautasított. már amikor elértem a beállításokat, merthogy ez és a saját is wifi része is eléggé kétesélyes jelleggel működött, mikor éppen nem, akkor pont azt csinálta, mint neked. közben kábelen minden ment, ahogy kell, belső hálózati forgalom (bár annak a nagy része egy switchen keresztül megy) és internet is, csak a wifi szart be. próbáltam újraindítani, resetelni, semmi nem segített, végül fehívtam őket, újraindították a központból és minden megjavult.
dns szervert is állítottam google félére, nem ért semmit.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kalozhun100 #2166 üzenetére
föntebb írtam kettőt is, ami nekem tökéletesen teszi a dolgát.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2160 üzenetére
megnyugtató, hogy nem én voltam a béna, viszont akkor ezt benyaltam.
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
tegnap volt a T szerelni, sajnos nem igazán tudtuk úgy kiépíteni a hálózatot, ahogy eredetileg terveztük volna. a jelenlegi setup a következő:
Cisco a padláson, jelenleg ő a dhcp szerver, wifi kikapcsolva.
egy szinttel alatta egy Asus RT-N12 direkt kábeles kapcsolatban, Ap módban, ez továbbítja kábelen a netet a földszintre
ahol van egy 8 portos switch, amiből az egész földszinti hálózat kábelezése kiindul (összesen 7 kábel), erre csatlakozik egy Asus RT-N15U, egyelőre szintén AP módban
tehát Cisco -> N12 Switchként -> TP-Link Switch -> N15U a jel útja kábelen.
működik minden igazából, viszont van pár szolgáltatás, amit a Cisco nem tud, viszont az N15U Tomatoval simán. mit állítsak be, hogy az N15 legyen a VPN, Dyn DNS szerver (meg ugye DHCP is, de azt még megoldom).
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest