- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kalozhun100 #4334 üzenetére
ezek rendben vannak.
-
válasz
actival63 #4312 üzenetére
szia,
nem, nagyon nem azok.
melyik szolgáltatónál vagy?
újraindítást próbáltál?
érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, illetve meghúzni a csavarokat is - a hgw hátuljánál, valamint az esetleges osztásoknál is -, hátha csak kilazult valahol.
amennyiben van osztás/csillapítás a hgw előtt, netán több is, úgy azok kiiktatásával, vagy másmilyenre cserélésével javíthatók (akár csak ideiglenesen) az értékek, bár a számokat nézve, nem feltétlenül az ideálisra, csak a jelenleginél valamivel jobbra. -
válasz
kalozhun100 #3854 üzenetére
router ajánlós téma itt; link, de az rt-n12 d1 vagy a tl-wr841n(d) fér bele újonnan adott keretbe, amik ajánlottak.
-
szia,
más wifi eszközzel tesztelve a cisco hwg wifi szórása, úgy nincs gond?
a használt wwifi csatorna a környezetnem megfelelően van beállítva?
amennyiben nem, úgy próbáld ki a wifi kapcsolatot az említett telefon és a hwg között más/minden csatornán.
ezzel az alkalmazással feltérképezhetők az elérhető idegen wifi hálózatok által használt csatornák, hogy a sajátra egy ideális kerülhessen beállításra; link
ami még hibalehetőséget jelenthet;
- az ssid és a jelszó ne tartalmazzon ékezetes betűt, és/vagy nagyon speciális karaktert
- wap2 vagy minimum wpa (ideális esetekben aes párosítással) titkosítás legyen beállítvaközben le is írta egy részét Intruder2k5.
-
nem feltétlenül, mert mind a két eszköz csak adott/beállított tartományból gazdálkodhat.
részint szerencse kérdése is, mivel gyártók függvényében eltér(het) az alapban használt elérési cím, dhcp tartomány...stb., így ha két olyan eszköz kerül párosításra, amiknél gyárilag eltér, akkor nem kell módosítani, ellenkező esetben viszont igen. -
válasz
#00444928 #2693 üzenetére
szia,
más eszköz is bezavarhat, ami azonos frekvencián működik - akár egy egér, 3d tv és szemüveg...stb -, ezért érdemes minden csatornán kipróbálni akkor is, ha az inssider és társai szerint szabad a használt csatorna.
Toncsi; szia, reset, utána beállíttás mentéssel, és ha nem jó, akkor jelezni a hibát a szolgáltató irányába.
-
nem mindegy, illetve akkor van inkább jelentősége, ha elérhető közelségben idegen wifi hálózatok is forgalmaznak, úgy nagyon fontos, hogy megfelelően kerüljön beállításra a használt csatorna a környezeti tényezőknek megfelelően, mert ha olyan csatornán megy a forgalom, amit más eszköz(ök) is használ(nak) elérhető közelségben, akkor akadás, lassulás, esetleg teljes kapcsolati halál is bekövetkezhet.
térképezd fel ezzel az alkalmazással a környezetet, és olyan csatornát használj, amit mások nem, az az ideális, ha a szomszédos érték(ek) is szabad(ok); link (nem kell telepíteni, csak futtatni)
nagyobb tudással, grafikus megjelenítéssel...stb; link
android, mac os x...stb alá is adott, ha esetleg nem windows lenne a wifi képes munkaállomáson.
vista óta az integrált tűzfal sem annyira rossz, de van több jó ingyenes tűzfal is, például zonealarm vagy comodo, amik átláthatóbbak és jobban az ember keze alá dolgoznak.
az a lényeg, hogy ne engedj át rajta mindent csak úgy látatlanban, a router "tűzfala" befelé elég egy külső védvonalnak, de ha letölt valaki egy problémás állományt, ami mondjuk adatokat akar kivinni, akkor az a tűzfal lényege, hogy ne engedje ki adott forgalmat, tehát tényleg csak a szükséges rendszerfolyamatok forgalmazhassanak, illetve azok az alkalmazások, amiket a felhasználó szándékosan kienged, mert valóban szükség van azokra (böngésző, levelező...stb), illetve nem holmi sumák, rendszerfolyamatnak álcázott kém-/trójai és társai programok. -
amennyiben van(nak) n szabványos eszközök, úgy nyilván azonos módot (b/g/n), hiszen az a leggyorsabb átviteli mód.
a 20/40 megahertz a fenti mód alatt van kettővel, tudod állítani manuálisan, és a 300-as átvitelhez 40 megahertz kell, akkor használ két csatornát az eszköz/kapcsolat, de bizonyos eszközök nem szeretik, illetve a környezet függvényében is problémásabb két szabad csatornát találni, ha sok idegen wifi hálózat elérhető. -
szia,
wifi; megfelelő szabvány, 20/40 meghahertz és csatorna, minimum wpa de inkább wpa2 - aes titkosítás (ha minden ellenoldali eszköz támogatja a wpa2 módot), illetve az ssid és a jelszó ne tartalmazzon ékezetes betűt vagy nagyon speciális karaktert.
én még nem találkoztam olyan ellenoldallal, ami megfelelő beállítás mellett nem csatlakozott volna fel.
tűzfal; a medium és a high okozhat problémát például az iptv szolgáltatásban, de más hiba is adódhat.
a low megfelelő, és csak a block anonymous internet requests legyen kipipálva, a többi csomagvesztést és egyéb problémákat okoz(hat).
a ilyen jellegű hardveres "tűzfal" nem elég egy megfelelő védelem kialakításához, kell mellé a szoftveres tűzfal, ami a kifelé irányú forgalmat is felügyeli, így hiába is teszel be egy jobb routert, teljesen az sem biztosít megfelelő védelmet, legfeljebb több beállítási lehetőség lesz, így jobb konfigurálhatóság, ha arra van igény. -
szia,
nyomj egy nullázást az eszköznek, illetve ellenőrizd a tűzfalas beállításokat, hátha ott nem okés valami.
milyen oldalakkal van probléma?rimoczi_b; szia, a wifi simán kikapcsolható az eszköz adminisztrációs felületén, a wifi beállítáésoknál.
a stabil és védett hálózat beállítás kérdése, annak kulcsa pedig a kezedben van.
a gyártói firmware verzióval nem sokra mennél, hiszen az nem tartalmazza a szolgáltatós konfigurációt. -
-
válasz
sanzi89 #2296 üzenetére
nem vagyok t-s, így nem teljesen látok rá a belső dolgokra, de gondolom kérhető "egyedi" kiépítés a szolgáltatótól, csak az már üzleti kategória lesz, annak megfelelő árazással.
a szolgáltatós eszközökön a nekik tetsző firmware van, abban csak azt engednek, amit érdekükben áll és/vagy muszáj, ez van...
a túlzott melegedés is okozhat problémát, amennyiben fektetve van az eszköz, úgy már az is segíthet, ha élére állítod, és persze kellően szellőzhet, tehát nincs benyomva kis légterű helyre, illetve nem olyan eszközre van elhelyzve, ami nyomja rá alulról a meleget. -
válasz
sanzi89 #2294 üzenetére
a szolgáltatós eszköz egyértelműen nem 150 munkaállomás kiszolgálására van tervezve, hanem csak néhány eszközre, de jobbára levehető róla a teher, ha úgy kerül beállítársa az utána lévő router, hogy a wan portjába kapja a netet, és a saját dhcp tartományából dolgozik - persze megfelelő dhcp tartomány és egyéb értékek, hogy ne legyen ütközés a szolgáltatós eszközzel.
-
válasz
user112 #2291 üzenetére
a sebesség nem feltétlenül mérvadó, de mindenhol jön a maximum sebesség (30/5 netem van), csupán a megfelelő csatornét kellett beállítanom, amit más nem használ.
a mobil (s4) a leggyengébb ellenoldal - a beépített pici antennájával -, és a legnagyobb elérhető távolság és két fal (az egyik fő-, a másik pedig a vékonyabb válaszfal) esetén is csak egy egység hiányzik a maximumból.
ott nehézkesebb inkább wifi tekintetében a beépített antennás szolgáltatós eszköz, ahol vastag födém van, és úgy akarnak emeletet átlőni vele, vagy régebbi típusú házak esetén a problémásabb anyagból készült vastag falak. -
válasz
user112 #2289 üzenetére
szia,
nyilván nincs/nem lesz olyan jó szórása a beépített kis antenákkal, mint egy tl-wr84xn(d) verziós routernek, ami 2 * 5dBi külső antennával rendelkezik.
nekem t-s epc3925 van, és bőven beszórja a bő 60 nm panelt, még mobiltelefonnal is mindenhol nagyon jó a kapcsolat, el is adtam már régen a saját tl-wr941nd routert. -
szia,
a tl-wdr3600 és attól felfelé okés, de azzal számolni kell, hogy a wifi nem csak router kérdése, a környezeti tényezők és az ellenoldalak milyensége is nagyban számít, illetve a megfelelő beállítások is.
hiába a legjobb router, ha a környezet problémás - és 3 fal már erősen az lehet -, vagy az ellenolalak nem okésak, netán nem megfelelő valamelyik beállítás...giorgio; nem csak 5 gigahertz esetén van kihasználva a harmadik antenna, bár 5 gigahertz alatt 3*3:3 mimo adott, 2.4 gigahertz alatt pedig csak 2*2:2, de nem rossz dolog, ha utóbbi esetben a két használt antennát a háromból tudja kiválasztani, az ellenoldali elhelyezkedés függvényében, a legidálisabb szórás érdekében.
-
-
válasz
schferenc77 #2185 üzenetére
ezért írtam feltételes módban!
igaz, ritka az ilyen, biztos okkal történik, hogy ilyen hosszú időintervallumban sem változik az ip cím...
én nem örülnék neki, az biztos. -
válasz
stopperos #2182 üzenetére
szerintem úgy nézhet ki a dolog, hogy bizonyos felosztás szerint terítik az új firmware verziót - tehát nem mindenki kapja meg egyszerre -, és utána adott egy intervallum, amikor központilag még nem indul újra az eszköz, de mivel már rendelkezésre áll a friss firmware, a felhasználói újraindításra lefrissül, viszont ha a meghatározott intervallumban nem történik meg a felhasználó által - vagy esetleges áramszünet miatt - az eszköz újraindulása, úgy azt központilag rákényszerítik, így megoldva a frissítést.
amíg adott területen nem áll rendelkezésre a friss firmware, addig hiába történik meg az eszköz újraindítása, nem tud lefrissülni, egy korábbi frissítéssel így voltam én is, sokan írták/linkelték itt a fórumon, hogy már a friss firmware van fent adott eszközön, nálam csak nem frissül többszöri kikapcsolásra sem, aztán már nem is foglalkoztam vele, és néhány hét elteltével egy délelőtt azt vettem észre, hogy az éjszaka lekúszott a friss firmware. -
itt már többeknek frissült néhány napja, nekem még nem, mert nem indítottam újra az eszközt, most megtettem, és le is húzta az új firmware verziót.
amennyiben nem indítottam volna újra az eszközt, úgy nem kizárt, hogy napokig marad volna még a régi firmware, tippem szerint csak hétfőn éjszaka frissült volna le.
a menü/beállíthatóság szempontjából nem látok változást, de nálam hibátlanul működik az eszköz és a szolgáltatás is, ezért csak annyit várok el, hogy ezen ne rontson frissítés/módosítás. -
-
szia,
próbáld ki más/minden csatornán a wifi kapcsolatot, mert a probléma nem feltétlenül a hgw hibája, akár egy azonos vagy szomszédos csatornán üzemelő, nálad is elérhető hálózati ütközés is okozhatja.
nem túl erősek a beépített kis antennák, de azért egy közepes panelt még simán beszór, ha jók a beállítások, és az ellenoldal is megfelelő.
ahogy előttem is írta wmati, érdemes élére állítva használni úgy, hogy mind a két oldalán kapjon levegőt rendesen, úgy jobb lesz a szellőzése. -
hozzám is megérkezett a(z) epc3925-E15-12-v302r125555-130315c-MYR-TEST firmware az éjszaka, a menüben nem nagyon látok új funkciót és/vagy módosítást, a többi majd kiderül, eddig minden okés.
-
válasz
Ghostman78 #1857 üzenetére
nem jól tudod, de odaát már leírtam.
ebből a típusból van olyan, ami csak 2.4 gigahertz képes, nekem a t-home epc3925 ilyen, illetve van olyan is, ami tudja az 5 gigahertz sávot is, de nem szimultán dual band, tehát a kettő nem adódik össze.
átmásolom ide is;
nincs olyan, hogy eméleti és gyakorlati, 2.4 gigahertz esetén 300 megabit/sec a kapcsolati sebesség - amennyiben nem lite-n és adott a 2 csatorna -, 5 gigahertz párosítással, szimultán dual band esetén pedig 600, 750...stb.
azért tér el a kapcsolati és a mért sebesség, mert a wifi forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, de a méréskor nem az egész állomány számít bele, hanem csak a hasznos adat.
a 74 megabit/sec nem tudom, hogy honnan jött neked, mert egy 300-as kapcsolat mért sebessége lehet jóval több is, a jellemzően 80 - 90 megabit/sec környékén maximalizádik, szélsőséges esetben kicsivel több, de rossz környezeti tényezők, bizonyos eszközök és nem megfelelő beállítások mellett, akár jóval kevesebb is.
arra tippelek, hogy a wiki mondta neked azt a 74 megabit/sec sebességet, de az a jellemző sebesség, amikor a wiki még csak 300 megabit/sec sebességet írt a maximális sebességre, ott már akkor is 74 megabit/sec szerepelt, ami hozzávetőlegesen rendben is van, mint jellemző sebesség, de a jellemző egy átlag, attól bőven van eltérés, mind a két irányban.
a 600-as és feletti sebességhez az kell, hogy mind a két oldal szimultán kezelje a 2.4 és 5 gigahertz sávot, így összeadódnak az értékek, és jobb átviteli sebesség érhető el, de ez még nem tejedt el annyira, legalábbis eszközileg. -
válasz
bakancs446 #1850 üzenetére
szia,
ebben 300-as wifi van.
-
szia,
van/lehet némi új szaga, illetve melegedhet is, de nem forróra, viszont ha szagra és/vagy hőmérsékletre szélsőségesen eltér az üzemitől, akkor az már probléma.
érdemes élére állítani, és úgy működjön, hogy mind a két oldalán legyen bőséges hely, és a levegő szabadon áramolhasson. -
szia,
nem hiszem, hogy úgy akarod/fogod megoldani, mert annyira egyszerű a dolog...
adott hgw adminisztrációs felületén, nincs pppoe beállítási lehetőség.
switch módban lehet használni, ami például a upc bizonyos csomagjainál jó, mivel ott alapban 3 ip cím adott párhuzamosan, de a digi esetén még ilyen lehetőség sincs, szóval nem igazán lesz használható a hgw. -
-
szia,
nézd meg az adminisztrációs felületen, hogy csak 2.4 gigahertz adott, vagy 5 gigahertz is!?!?
visszaolvasva láthatod, hogy adott upc eszköz/firmware esetén több ilyen panasz is van, a t-nél nekem - és még sok embernek, lásd kapcsolódó t-s témák -, nincs ilyen probléma ezzel az eszközzel, pedig olyan panelban lakom, ahol van bőven wifi hálózat, szóval lehetne akadás...stb.
próbáld ki más/minden csatornán a wifi kapcsolatot, hátha segít valamennyit, mert lehet, hogy csak egy - vagy több - idegen hálózat nyomja el a tiédet, wifi képes eszközön ezzel az alkalmazással; link (nem kell telepíteni, csak futtatni) térképezd fel a környzetet, és olyan csatornát keress a hálózatod számára, ami szabad - az lenne az igazi, ha a szomszédos érték(ek) sem foglalt(ak)! -
-
válasz
D-Phrag #1708 üzenetére
szia,
annyira nem gagyi, de a wifi tekintetében sok befolyásoló tényező van, nem csak maga az eszköz!
amennyiben van más/sok elérhető idegen wifi hálózat is, úgy szabad csatornát kell beállítani, lehetőleg olyan, amelyiknek a szomszédos értékei sem foglaltak, ellenkező esetben ütközés, akadás, lassulás...stb lép(het) fel.
a 40 megahertz két használt csatornát jelent(het), ami a fentiek alapján dupla hibalehetőség, tehát pláne érdemes feltérképezni a környezetet, hogy melyik csatornák vannak használva, és egy megfelelőt beállítani sajátnak.
a szükséges alkalmazás; link (nem kell telepíteni, csak futtatni)
eddig okés volt minden, de ha például valaki beüzemelt egy wifi hálózatot elérhető közelségben olyan csatornán, ami ütközik a tiéddel, akkor kész is a baj, és arról a hgw nem tehet, ez a legjobb eszköz esetén is problémát jelent.
az értékek jók. -
válasz
Tauren45 #1538 üzenetére
csak egy usb csatis megfelelő router meg egy merevlemez kell, és már torrenteznek is az emberek, számítógép és társai nélkül! a routerhez csatlakoztatott merevlemezen van az adat, onnan tölt fel a router, és oda is tölt le, így még egy szerényebb notinál is jelentősen kevesebb áramot elhasználva, húzós számítógépről már nem is beszélve!
bármikor rádugom például tölteni az usb csatis cisco mini hd kamerát, a szolgáltatós cisco isb6030(mt) médiabox usb aljzatára, ha épp az van közelebb, mint a noti...stb!
az epc3925 usb csatija csak azért nem játszik, mert mozgatnom kell az eszközt, ha dugdosni akarok bele valamit. -
válasz
Tauren45 #1536 üzenetére
miért felesleges?
egyszerűbb egy usb csatis pendrive, hdd...stb rádugása, és oda-vissza forgalom a két eszköz között.
olyan rossz dolog rádugni egy merevlemezt a router usb csatijára, és kikapcsolt számítógép mellett le- és feltölteni csak a router használatával?
jelen állapotban, a szolgáltatós eszközökön csak elektromos töltésre használható az usb aljzat, adatforgalomra nem. -
válasz
Tauren45 #1525 üzenetére
olyan biztos nincs!
illetve már az is kérdés, hogy melyik szolgáltatónál kapnád, mert - funkcionalitás szempontjából - az sem teljesen mindegy!?!?
nekem t-s van, bő 1 éve epc3925, előtte 1 évig epc3825, és nem lehet rájuk különösebb panaszom!
találni olyan hozzászólásokat/véleményeket, ahol jócskán szidják, de ezen esetek közül néhány cserével orvosolva, tehát hibás lehetett az eszköz, illetve néha erre fogja rá a szolgáltató a problémákat, cserélgeti, pedig nem feltétlenül az eszköz a hibás, de időhúzásra jó... -
-
nem tömték be, és nem is nagyon fogják, hiszen az a funkció lényege, hogy kérésre nyisson, és bizony nem feltétlenül tudja eldönteni, hogy adott kérés milyen szándékkal érkezik...
pont ezért nincs is nagyon mit írni róla, ha valaki/valami ezzel él vissza, hiszen köztudott a működési elv! -
az upnp csak akkor kerüljön bekapcsolásra, ha elegedhetetlenül fontos, mert elég nagy biztonsági rés, mindennek utat nyit, ami kéri - annak is, ami esetlegesen nem jó szándékkal akar kapcsolatot létesíteni!
a skype anélkül is megfelelően működik, de sok más esetben is megoldható a megfelelő kapcsolat az upnp engedélyezése nélkül is!Criton; upnp lásd; fent, a környezet feltérképezésére linkeltem korábban a wirelessnetview alkalmazást, a wide pedig akkor kell, ha 150 megabit/sec feletti (jobb esetben 300-as) kapcsolati sebességre is szükséged van!
-
válasz
Intruder2k5 #1138 üzenetére
nem növeli ez a pinget, de legalább is nem jobban, mint a legjobb routerek!
nekem most epc3925 van, előtte pedig epc3825 volt, és a ping mindig rendben volt;Criton; a kábel jó, húzd meg a csatlakozásokat - hgw koaxiális csatinál, osztóknál...stb -, hátha csak annyi a probléma!
-
a 75 - 78 megabit/sec már jobb, közel jellemző 300-as átvitel.
azt nem tudom, hogy a feltöltési sebességet miért nem méri semmi, de a feltöltés amúgy megy, nem?
mint írtam ia, minimum cat5e kábel kell, vagy inkább cat6, ezek már nincs 100 megabit/sec korlát, mint cat5 és alatta! -
amúgy sima újraindítás elég kellene, hogy legyen!
wifi esetén milyen kapcsolati sebességet ír ki a notid? mert az 55 - 60 megabit/sec mért sebesség, az egy jó lite-n (150 megabit/sec kapcsolati sebességig) átvitel értéke, 300-as esetén - ha a környezeti tényezők is úgy akarják - kicsivel többet kellene/lehet átvinni/mérni!
a lan kapcsolat gigabit képes a notidnál, azzal mérj rá kábelen a szolgáltatós hgw által adott netes sebességre, az lesz a mérvadó! ja, és legalább cat5e kábel kell, cat5 vagy alatta csak 100-as, amiken nem megy át a 120 megabit/sec! -
azokkal elvileg okésnak kellene lennie, esetleg a védelmi alkalmazásokat nézd még meg!
az emelt sebességet milyen átvitellel méred? kábelesen és gigabit képes ellenoldal mellett? mert wifi útján jellemzően nem megy át a 120 megabit/sec, még 300-as kapcsolaton sem! a te notidban lévő wifi modul 300-as, a szolgáltatós hgw esetében pedig 40 megahertz legyen beállítva, úgy 300-as kapcsolat jön létre a két eszköz között! -
a te notidon tökéletes a válaszidő, a barátnődén más kevésbé...
az ő gépén érdemes lenne ellenőrizni a wifi beállításokat, esetleg frissíteni az illesztőket - például az okozhat problémát, ha csak az oprendszer által adott illesztést kapták meg a hardverek - főként a wifi modul -, és nem a noti gyártója által biztosítottakat!
illetve nem kavarhat be estleg valamilyen védelmi alkalmazás? -
semmi extra, szinte minden jó alapon, csak a korábban is említett csatornát kell beállítani adott környezetnek megfelelően, továbbá a titkosítást lehet finomítani wpa2-psk - aes módozatra, valamint a 20 - 40 megahertz igény szerint.
wmati; amennyiben kell a 300-as kapcsolat, úgy 40 megahertz, ellenkező esetben jó a 20 megahertz is!
-
t-s firmware esetén is csak az újabb verzióban van részletesebb beállítási lehetőség - de egy idő után mi is visszakaptuk a régebbi firmware verziót, jelenleg is az fut!
a mixed mód esetén adott az n szabványos szórás is!
5 gigahertz nincs, amennyiben a wide 40 megahertz beállításra gondolsz - az is 2.4 gigahertz -, úgy az a jobb, akkor adott a 300-as n szabvány, 20 megahertz esetén csak a fele sebesség adott, és csak egy csatorna!
próbáld ki a szórást más/minden csatornán, mert egy rosszul megválasztott csatorna erősen beakaszthat a kapcsolatnak!
térképezd fel a környezetedet, hogy milyen csatornán szórnak idegen hálózatok, és szabad csatornára állítsd be a sajátodat, lehetőleg olyanra, aminek a szomszédosértéke(i) is szabad(ok)!
ezt az alkalmazást nem kell telepíteni, csak futtatni; link -
úgy is próbáltad, hogy koaxiális csatlakozás nélkül adod meg felhasználót és jelszót, azt elmented, és csak utána adsz neki szolgáltatós kapcsolatot? akkor is felülírja a korábban megadott és megfelelően elmentett értékeket?
amennyiben igen, úgy a szolgáltatót kell csesztetni, mert valami nem okés! vagy az eszközzel, vagy a szolgáltatós értékekkel, de probléma van! -
pont nem, azonos hierarhiájú eszközök (munkaállomás <-> munkaállomás, router <-> router...stb) közé a keresztkötésű kell, két eltérő közé pedig az egyenes!
viszont ennek csak akkor van/lenne jelentősége, ha az eszköz(ök) nem fordít(anak) automatikusan, itt viszont erről szó sincs! -
válasz
Eugene Roe #951 üzenetére
mindegy, a fordítás automatikusan megtörténik majd, amennyiben szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardverkemping június végén
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest