- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Alteran-IT #3635 üzenetére
Ha csak az EPC3925 LAN oldalát használod, akkor switch-ként használod, mivel a csomagokat nem kell routolni, így nem mennek át a tűzfalon sem, stb... Ez nagyjából minden router esetében így van.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Alteran-IT #3618 üzenetére
Megnéztem és 1,5A-es adapter van hozzá és valószínűleg a gyári. Nem azzal lesz a gond
Az nem lehet hogy valami beállítás rossz? Firmware a 2013 december 3-i van rajta.
-
válasz
Alteran-IT #3620 üzenetére
Akkor passz, ami nekem van EPC3925, ahhoz 1,5A-es táp van, az EPC3208-hoz meg 1A.
-
válasz
Alteran-IT #3618 üzenetére
Ha 1A-es tápot kapott hozzá, akkor azt minden bizonnyal véletlenül cserélhették el, ilyen tápja (15V/1A) a WiFi nélküli verzióknak, vagyis az EPC3208, EPC3212 típusoknak van.
-
válasz
Alteran-IT #3591 üzenetére
A Telekom az IPTV miatt tiltotta le a bridge módot, UPC-nél meg DVB-C TV van, aminek semmi köze a HGW-hez, így nincs akadálya a bridge üzemmódnak.
-
válasz
Alteran-IT #3589 üzenetére
-
st.stofi
tag
válasz
Alteran-IT #3586 üzenetére
A menüpont neve IP Pass -through, és az Aplications & Gaming menüben van:
-
wmati
addikt
válasz
Alteran-IT #3586 üzenetére
Applications& Gaming menüben a DMZ után volt, Pt pass valami volt a neve.
-
st.stofi
tag
válasz
Alteran-IT #3570 üzenetére
A Telekom topicban is volt szó hasonlóról, ott a 2013 decemberi fw frissítéssel megjelent az IP Pass Trough menüpont, de ez egy reset után el is tünik, viszont aki nem resetelte az EPC3925-öt azóta, annak mai napig elkérhető ez a funkció [link], [link]
Csak tipp, de úgy tűnik, mintha lenne a Cisco EPC3925-ben egy olyan szolgáltatói beállítási lehetőség, ami megszabja, hogy az admin felületben mely funkciók legyenek elérhetőek, és ezt valami miatt csak fw frissítéskor vagy resetkor tölti le a szolgáltatótól az eszköz, egyéb esetben nem.
-
válasz
Alteran-IT #3583 üzenetére
Szerintem lehet még területenkénti szelekció is, nem biztos, hogy ilyen vonatkozásban is mindenki egyszerre kapja meg a frissítéseket.
-
válasz
Alteran-IT #3581 üzenetére
Frissíteni többféleképpen szoktak, vannak kényszerített frissítések is, amik minden eszközre felkerülnek, ezt többnyire nagyobb hibák javítása esetén szokták alkalmazni! Másik megoldás, hogy csak akkor frissít a modem, ha valami egyéb ok miatt újraindul, de ha valakinél jó az áramellátás, és stabil a netkapcsolat, akkor simán megesik, hogy fél évig nincs reboot-olva az eszköz.
-
válasz
Alteran-IT #3578 üzenetére
Nem! Én is regeltem a közelmúltban (3-4 hónapja)... Úgy működik, hogy bekötöd az új eszközt, amivel csak ezt az egy címet éred el, és meg tudod csinálni a cserét.
-
válasz
Alteran-IT #3576 üzenetére
A helyes link pcreg.upc.hu (csak upc hálózatból érhető el) ami valójában már rég nem PC, hanem modemreget takar...
Talán éppen ezért, mert nem engedi a CISCO, hogy belenyúljanak, ez a legjobb HGW a UPC-nél is!
Egyébként milyen verziójú firmware van rajta? Nekem jelenleg ez fut 3925-ön...
epc3925-ESIP-12-v302r125573-131230c_upc.bin
-
válasz
Alteran-IT #3574 üzenetére
Csakhogy a T-s modemet nem tudod beregelni UPC-hez, és a dolog itt elbukik! Egyébként igen, nyilván menne az is...
Nekem nincs egyéb ötletem.
-
válasz
Alteran-IT #3572 üzenetére
Hát konkrétumot én sem tudok, mert annyira nem ismerem ezeknek a modemeknek a működését, de azt el tudom képzelni, hogy mondjuk vannak funkciók, menüpontok, amiknek a láthatóságát vagy éppen a rejtettségét, a szolgáltatótól letöltött NVRAM beállítások határozzák meg, és ezen talán segítene egy UPC reg!
-
válasz
Alteran-IT #3570 üzenetére
Szia!
Ez tényleg elég fura, főként, hogy UPC-s darab! Nincs rá módod esetleg, hogy beregeld UPC-hez, ha csak néhány percre is, hátha lefrissíti az fw-t? UPC-nél tuti működnie kell a bridge módnak, mondjuk Telekom-nál meg tiltva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest