- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C. s.
addikt
Szia!
A Firefox nagyon el tud terpeszkedni a memóriában, az a 2 GB nem valami sok, a 7 rendszerigényét nem ismerem, de valami azt súgja, nem ártana több.
"sokszor a haszálhatatlanságig fagy"
Olyankor nem csak iszonyúan belassul? A Firefoxot simán futtatod vagy a CIS virtuális környezetében? Akkor még több memóriát igényel az egész.
Ez nem igazán az én asztalom, hátha jön valaki, aki jobban tudja. Addig is talán nem ártana, ha telepítenéd és lefuttatnád a Malwarebytes Anti-Malware-t. Ott van az ingyenes is.
-
C. s.
addikt
A géped egyébként szokatlanul viselkedik mostanában? Lehet, hogy csak mázlid volt. Szerezz egy tesztcsomagot csini vírusokkal, és akkor élesben ki is próbálhatod. Persze csakis biztonságos körülmények között, hogy a fájljaid ne fertőződhessenek meg. Szerintem ebben vagy az általános vírusirtós topikban találsz is linket. Csak légy óvatos!
Az auto-elszigetelőt miért kapcsoltad ki?
-
Semplar
őstag
Persze, mert a Comodo nem vinnyog holmi adatbázis alapján feleslegesen. Akkor lép akcióba, ha egy fájl ténylegesen gyanús dolgot kezd művelni. Ilyenkor reagál a proaktív és a heurisztikus védelem.
5.9. oldal. -
C. s.
addikt
Szia!
Nálam a Nod (most Eset néven fut) évekkel ezelőtt csúfosan leszerepelt.
Ha több értesítést szeretnél látni, engedélyezd őket. Eleinte én is azt tettem, mert minden mozdulatáról tudni akartam, amíg ismerkedtünk. Ma már csak a leglényegesebbeket akarom látni.1. Általános beállítások/Felhasználói felület
2. Antivírus/Valósidejű vizsgálat
3. Tűzfal/Tűzfal beállítások
4. HIPS/HIPS beállítások
5. Elszigetelő/Elszigetelő beállítások
6. Fájl besorolás/Fájl besorolás beállításai
7. Fokozott védelem/Viruscope
8. Fokozott védelem/VegyesAzt hiszem, ennyi. Javítson ki valaki, ha tévedek!
-
blattida
nagyúr
-
Cs1csó
titán
Jelenleg Comodo néven 3 termék is fut:
- Comdo internet security
- Comodo Cloud Antivirus
- Comodo AntivirusAlapvető koncepció Comodo esetén, hogy nem az adatbázis alapú tudásban bíznak hanem a különböző viselkedés formák figyelésében, és az ismeretlen alkalmazás esetén az izolált futtatásban hisznek.
Elméletileg ez a helyes út - tehát amit ismerünk azok között van bizonyítottan jó vagy rossz "program" az ismeretlenek pedig - ameddig nem bizonyosul be hogy kvázi jó, megbízható - beazonosításig rossznak vannak minősítve - korlátozott, izolált futtatás stb.Ami a gond, hogy folyamatos a panasz a különböző működési anomáliákra. Sajnos a nagy kedvencem az Avast free av is kezd lassan egy bug halmazzá válni. Egyre kevesebb a stabil védelem ingyenes és fizetős fronton egyaránt.
Amennyiben próbát akarsz tenni akkor a Cloud AV-t ajánlom, kevésbé tolakodó működésű.
MaCS_70 írta, majd el is fejeltettem "Kicsit túlbuzgó..." ez is abból fakad amit írtam, hogy amit nem ismer azt kapásból izoláltan akarná futtatni stb. hiszen mive nem ismeri ezért lehet kártékony is. Ilyen programból bőven, mármint amit nem ismer a Comodo.
Még annyit a végére: a vírusírtó topik összefoglalójában nem ok nélkül a legajánlottabb 3 ingyenes között ott van a Comodo - az Avast free, és a 360 TS - mellett.
-
Kicsit túlbuzgó...
Nekem igazi vírust az elmúlt kb. 8 év alatt még nem fogott (mert nem volt mit), de több száz ártalmatlan, a Virus Total egyetlen más keresője szerint sem veszélyes fájlomat tette már hidegre.
Ettől függetlenül használom tovább, bár egyre több ellenérvet látok...
MaCS
-
wilburwalsh
tag
Ez az én receptem a Tűzfal és a Defense+ beállításairól: általános beállítások
-
Edween
őstag
Nálam ami változott az eredeti beállításhoz képest, hogy proactive-ra van állítva a konfiguráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- SörcsaPH!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest