- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
blattida #8464 üzenetére
Én most WinXP-n comodo firewall(d+ nélkül) és sima NOD32 AV-t(nem a Smart security, magazinos kóddal) használok és eddig nagyon jól megvoltam velük, de fogalmam sincs, hogy Win7 alatt is jó párosítás lesz-e ez.
Comodo firewall-t azért szeretem mert nagyon jól állítható egyénileg és könnyen átlátható és persze már hozzászoktam. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
blattida #8460 üzenetére
Köszi a választ és igen a d+ ki van kapcsolva, csak a firewall-t használom.
Akkor ezek szerint a 6-os verzióban a firewall-t tekintve semmi új frissítés(akár biztonsági vagy más) nincsen amiért érdemes feltenni?
Win7 saját tűzfalat ki lehet kapcsolni ha felrakom a Comodo-t? -
Daywalkerke
aktív tag
Win7 tűzfallal kapcsolatban érdeklődnék, hogy érdemes erre hagyatkozni vagy ha eddig WinXP alatt Comodo firewall-t használtam akkor inkább azt tartsam meg Win7 alatt is?Egyáltalán mennyire jó a customizáció a Win7 tűzfalon?
Ezen kívül még egy olyan kérdésem lenne, hogy kompatibilitás szempontból Win7 alatt is jól működik a Comodo firewall 5-ös verziója? Nyújt több-jobb védelmet a 6-os verzió ha csak a firewall-t használom belőle? Mert néztem ezt az új 6-os verzióról screenshot-okat és ahogy látom a kezelőfelület teljesen át lett szabva, ezért is kérdezem. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
< CyberBob > #8125 üzenetére
Köszi a tanácsot, de a mostani(5-ös verzió) Comodo tűzfallal én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve és mivel sok progi most jól be van állítva rajta (valamint ahogy screenshotok alapján megnéztem a kezelőfelület is teljes egészében új) és XP-hez szerintem az 5-ös verzió is talán jobban passzol ezért a teljesen új installállást semmiképp sem szeretném mert akkor újra állíthatnék be rajta mindent, viszont a ráfrissítés ahogy olvasom itt a hozzászólásokat még nem teljesen hibátlan, ezért talán még várok vele.
-
Daywalkerke
aktív tag
Ha csak a firewall részét használom és ebből is az 5-ös verziót a Comodo-nak akkor érdemes váltani erre az új 6.2-es verzióra, vagy annyi újdonság nincs benne? Mert jelenleg maximálisan jól működik, de ahogy itt a hozzászólásokat olvasom, hogy frissítésnél elég sok bug vagy gond van így nem szívesen vállalom be a frissítést ha védelemben megegyezik a legújabb(6.2) és az 5-ös verzió.
-
Daywalkerke
aktív tag
Tudtok már v.mit arról a lehetőségről amiről v.ki itt írt a fórumba, hogy akinek a 3-as verzió van meg az egy progival uninstal nélkül tud átállni a 4-es verzióra.
-
Daywalkerke
aktív tag
A 4-es verzió megjelenése után nem sokkal v.ki írta itt a fórumon, hogy lesz egy olyan patch vagy updatelési lehetőség amivel uninstal nélkül lehet áttérni-frissíteni a 3-as verzióról a 4-es verzióra, erről tudtok v.mit vagy ez már tuti nem lesz meg? Mert megmondom őszintén én még ezért nem váltottam a 4-es verzióra(meg azért is mert csak a firewall részét használom, ami 4-es verzióban nem változott sokat, vagy rosszul tudom és érdemes váltani akkor is ha csak a tűzfal részét használom a többi meg inaktív)?
-
Daywalkerke
aktív tag
Lehet már tudni v.mit, hogy a CIS 3-nál mikor lesz az, hogy updatelni fog automatikusan a 4-es verzióra uninstal nélkül?
-
Daywalkerke
aktív tag
Aki eddig a 3-as Comodo-ba csak a tűzfal részét használta annak érdemes a 4-es verziót letölteni?
Mert a release notes-t elolvasva a tűzfalba nem sok változtatás volt.(ha egyáltalán volt a 3-as verzióhoz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged