- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81 #9240 üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!
Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi? -
bluobluo75
őstag
válasz
F_Zolee #9234 üzenetére
hőmérsékleti adatok is megfelelőek szerintem de ha a haver gépe is akadozik akkor a router okozza?
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75 #9233 üzenetére
Mondjuk ez m@rhaérdekes!
A haverom elhozta laptopját, wi-fin rácsatlakozott a gépemre, és nálla is szaggat a youtube(#9234) F_Zolee: Azt merre tudom megnézni? Van fent AIDA64
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Az a problémám, hogy az online videólejátszás akadozik.
Olyan kérdésem lenne, hogy a comodo vírusírtó okozhat-e akadásokat a youtube, vimeo, vagy más online videó lejátszásában?
Ha igen, mit kell beállítani?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy miért van az, hogy a win a jobb alsó sarokban írja, hogy a comodo antivírus frissítése (fontos) holott már lefutattam a frissítést és frissítve lett?
Illetve a comodón belül miért írja azt, hogy utolsó frissítés 2 napja?
Mit lehet ezzel csinálni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest