- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
< CyberBob > #8168 üzenetére
Köszönöm szépen a linket. Én is mindig a 64-es verziót használom.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Tud valaki linket a legfrissebb magyar verzióról?
Üdv: Vigi
-
Vigneau
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #7730 üzenetére
Szerintem az idegen gépen maradj még az 5.x-nél. Frissítéssel lehetnek gondok, valamint amit korábban felvázoltak a Kollégák.
-
Vigneau
félisten
válasz
Barton88 #7704 üzenetére
Most rápillantottam, nálam azt írja ki: frissítve egy órája.
Lehet, nálam nem csak a hétvégi pihenő miatt nem frissít, hanem azért is, mert nem folyamatos a netem. Mobilnet stickjét a bekapcsolás előtt helyezem a router-be, ezért lehet, elsőre még nem indul el a net egyből, ahogy bekapcsol a gép.
-
Vigneau
félisten
Pedig még gonoszkodó (
) szmájlit sem tettem hozzá. No, ezért rossz néha az írott szöveg, nem úgy adja vissza a dolgokat, ahogy azt az ember szeretné.
Természetesen az újra bekapcsolási folyamat utáni állapotra gondoltam a 2-3 nap szünetet követően. Most vasárnap megint meglesem, hogy ismét narancssárgában úszik-e majd a CIS üzenő. Viszont az Ő esete érdekesebb, lehet egy un- és egy reinstall megoldaná a problémáját - közbeiktatva egy regedit takarítással.
-
Vigneau
félisten
A második valóban komolytalan, de 36 évesen már ennyi csak engedtessék meg nekem, amikor végre épp nem a munkahely szigora fog vissza.
Viszont az első post valóban komoly. Ha pénteken kikapcsolva magára hagyom a gépem és vasárnap újra bekapcsolom, akkor a fixáló helyzetjelző fogad a CIS-ben. Rákattintva minden oké (frissül, majd automatikus) napokon keresztül, azonban egy újabb hétvége után ismét eljátssza ezt velem...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
A GFWL a GTA 4-ben és az EFLC-ben kb. 5 percenként bont/offline-ba helyez. Lehet ehhez valami köze a Comodo tűzfalának?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigneau
-
Vigneau
félisten
válasz
blattida #6483 üzenetére
Köszönöm szépen, most már minden oké.
Valószínűleg az lehetett a baj, hogy a korábbi CIS telepítésemnél ez alapból így volt beállítva, most meg ki kellett venni a a pipát az AV riasztásból - fel sem tűnt elsőre. A mellőzés kézi beállítása szerencsére a korábbi verziónál is működött. -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Remélem, nem warez a kérdésem...
Eddig nem volt gondom a Cacaoweb-bel Comodo alatt, viszont most a legújabb frissítését a Cacaoweb-nek már vírusként érzékeli a CIS és karanténba zárja. Hiába állítom vissza, utána eltűnik - mintha le sem töltöttem volna. Van erre valami megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm.Vigi
-
Vigneau
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #4705 üzenetére
Köszönet érte, egy "nyomorult" pipán múlott a dolog...
Ezek szerint legutóbb kipipáltam, ami most elkerülte a figyelmem a jelek szerint...
Kár lett volna a Comodo-ért, már eléggé megszoktam.
Még 1x nagyon szépen köszönöm a segítséged.
-
Vigneau
félisten
Elsősorban Fire/SOUL/CD számára
:
Az ígért képek a Comodo gondomról: 1 és 2.
Előzmények: #3621-3624. Ha lenne valakinek ötlete, szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged