- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Vigneau #8066 üzenetére
COMODO HIVATALOS FÓRUM ha regisztrálsz akkor akár a béta cuccokhoz is hozzájutsz ennél frissebb még a Softpedia sem lehet
-
blattida
nagyúr
válasz
Vigneau #7731 üzenetére
Elég sok gépen (XP, Win 7) van a környezetemben cis 6, de egyiken sincsenek frissítési gondok, valamint a korábbi furcsaságok sem jelentkeznek, egyik sem szűz op rendszeren szolgál. Arra figyelni kell, hogy tiszta gépre kerüljön, mert a registry állapota hatással van rá, ilyen bosszantó hülyeségek formájában jelentkezik a hatása.
-
L7wy
őstag
válasz
Vigneau #7701 üzenetére
Én az elsőre értettem inkább, mert amikor ki van kapcsolva, akkor logikus, hogy nem frissül. Szerintem egy ilyen vasárnapon is előbb utóbb frissülne. De Barton88-nál szerintem meg egyáltalán nem akar automatikusan frissíteni. Nem vagyok én az a háborúkeltő fajta, csak azt hittem, hogy teljesen "viccből" írtad neki, hogy ha nincs bekapcsolva akkor nem frissít.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Vigneau #7617 üzenetére
Hát - azt sajnos - meg nem tudom mondani. Ugyanúgy állítottam be - mint az 5.12-est és láss csodát megy...Hibátlanulo. Igaz a Sandboxie-t nem használom (másiknál sem használtam. Az 5.12-est is nagyon szerettem, tisztán tartotta a rendszert (és nem mellesleg - ingyenes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest