- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Vigneau #8066 üzenetére
COMODO HIVATALOS FÓRUM ha regisztrálsz akkor akár a béta cuccokhoz is hozzájutsz ennél frissebb még a Softpedia sem lehet
-
blattida
nagyúr
válasz
Vigneau #7731 üzenetére
Elég sok gépen (XP, Win 7) van a környezetemben cis 6, de egyiken sincsenek frissítési gondok, valamint a korábbi furcsaságok sem jelentkeznek, egyik sem szűz op rendszeren szolgál. Arra figyelni kell, hogy tiszta gépre kerüljön, mert a registry állapota hatással van rá, ilyen bosszantó hülyeségek formájában jelentkezik a hatása.
-
L7wy
őstag
válasz
Vigneau #7701 üzenetére
Én az elsőre értettem inkább, mert amikor ki van kapcsolva, akkor logikus, hogy nem frissül. Szerintem egy ilyen vasárnapon is előbb utóbb frissülne. De Barton88-nál szerintem meg egyáltalán nem akar automatikusan frissíteni. Nem vagyok én az a háborúkeltő fajta, csak azt hittem, hogy teljesen "viccből" írtad neki, hogy ha nincs bekapcsolva akkor nem frissít.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Vigneau #7617 üzenetére
Hát - azt sajnos - meg nem tudom mondani. Ugyanúgy állítottam be - mint az 5.12-est és láss csodát megy...Hibátlanulo. Igaz a Sandboxie-t nem használom (másiknál sem használtam. Az 5.12-est is nagyon szerettem, tisztán tartotta a rendszert (és nem mellesleg - ingyenes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest