Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackSeven #3918 üzenetére
Hali!
Nekem jól jön egy ilyen kártevő, ami(legalábbis a leírás alapján) valahogy "kikerülte/kijátszotta" a sandbox-ot. Ezzel tudom tesztelni a Returnil-t, mert ilyenkor minden védelmet kikapcsolok, direkt megfertőzöm a rendszerem, aztán újraindítom a gépet. Ha a Returnil teszi a dolgát rendesen, akkor újraindítást követően nyoma sem lesz a fertőzésnek, ha nem, akkor meg partíciómentésből 5 perc visszaállítani a full rendszerem, szóval nem okoz katasztrófát számomra...
(ilyenkor meg küldöm az RSS fejlesztőknek a szépséget, bár eddig még nem találkoztam ilyen kártevővel)
Meg persze Kaspersky-vel is le tudom ellenőrizni, hogy ismeri-e, vagy futtatáskor elkapja-e stb stb...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest