Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
-
-
eight
senior tag
az vagy
Én meg 5 rongyot fizetek (bár a te neted is bőven elég lenne, régóta nem torrentezek), és mindig akkor hagy cserben amikor szükségem lenne rá. Nem túlzás, nem átvitt értelemben kell érteni, hanem szó szerint reggel, este, hajnalban.. szóval mindig! Írtam már kintre is a központba levelet, elmondtam hogy ez hobbim és nincs másik szolgáltató amit választhatnék, és valami gonosz állat évek óta megzabálja a sávszélességemet, de ott is leszarták. Itthon meg sehova nem mehetek mert fogyasztóvédelemnél nem állna meg az ügy hiszen azért valamit szolgáltatnak, és nem is vagyok az a feljelengetős fajta, de ha lennék is akkor sem hinne nekem senki. Bár ha belegondolok, kungzi-nál is kint voltak már 5ször egy honap alatt.. szóval lehet itt sem tudnák megoldani és azért nem oldják meg. Amikor itt volt az ember azt mondta hogy rendben van a jelem, szóval részükről lezárva.
Ezt van, a magyarnak nem jár az e-sport, itt a lopást segítik elő abban kell jónak lenni. -
eight
senior tag
Tisztában vagy vele, hogy pl a belvárosban mennyire túlterhelt a rendszer? Még több adatforgalom amikor már ezt sem bírja évek óta kiszolgálni a jelenlegi infrastruktúra?
Több mint két éve nem lehet végigjátszani egy partit. 2 map+ döntő map ha kell (kb 1 óra) és tuti hogy legalább 2x3 cserben hagyom a csapattársaimat. Ahonnan még nem rúgtak vagy utáltak ki a pingem miatt, ott sincs semmi esélyem mert csak idő kérdése a dolog.
Én nem töltök le semmit, és ugyanúgy fizetek rendesen, sőt évekig 8 rongyot fizettem. Most kaptam új modemet amivel sokkal jobb lett (amikor jó), de kb 3x annyiszor kezd el felmászni 300-ra mint a régi selejtel. És nem az Internet, hanem az első hop! Eddig legalább hajnalban lehetett játszani most már az sincs, midig felmászik 20-30 perc után 3-4 perce (én meg max 60 másodperce kérhetet időt). És mi lesz itt még elseje után?
Szó szerint értsd hogy ugyanarra a Német szerverre még a román upc-s gyereknek is jobb és stabilabb a netje mint nekem!. Ez megy évek óta. Régen a ruszkiknak/ukránoknak meg a Lengyeleknek is ilyen rossz volt a netje, de ma már csak nekem. Egész Európából, szinte mindenhonnan szoktam emberekkel játszani, és csak én lagolok meg egy máltai emberke, pedig nem 30-40 szolgáltatóról van szó hanem sokkal többről
Tudom hogy maxek nyomor meg hidegen hagy mindenkit, de azért ha lehet ne a bűnözést támogassa már még jobban a UPC a rendes felhasználók kárára, így is elég rossz már a helyzet
-
Sanya
nagyúr
azért elszomorító, hogy ha nem vagy panellackó, akkor nincs digid, csak upc. ezért meg nem fogok panellakásba költözni, hogy diginél 2500-ért 20csillióterabites netem legyen.
vezetékes telefonon is olcsóbbak a percdíjjak, de akkor miért nem mindenki otthonról telefonál, miért vannak mobiltelefonok?
-
glutamin
őstag
Azt azért ne felejetsük el hozzátenni, hogy egyelőre UPC lefedettsége sokkal nagyobb. Digi még elég kevés helyen elérhető csak. Annak idején UPC is első körben nagyobb településeken volt csak.
Én azt mondom, hogy olyan 5e Ft nagyságrend már elfogadható egy normális netért. A DIGI sem lesz hosszú távon 2500 Ft (2-3 év), csak most előfizetőket gyűjtenek (de ne legyen igazam).
-
shev7
veterán
Alapvetoen a problema onnan ered, hogy egy maccimet tudsz beregisztralni. Ha megfelelo maccimu eszkozt csatlakoztatsz a modemre, kapsz ip-t es lehet netezni. Ha mind az usb-s mind az utp-s eszkoznek ugyan azt a maccimet adod, akkor mindketto ugyan azt az ip cimet fogja kapni. Gondolom erzed, hogy igy nem teljesen lesz okes a dolog...
Az meg hogy az adsl-nel mukodik az oke, de az teljesen mas technologia. A modem a gepeknek belso halos cimet ad, a netkapcsolat egy pppoe kapcsolaton keresztul megy.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Állítólag megy a dolog, de csak abban az esetben, ha Professional csomagod van, mert így 3 IP címre vagy jogosult. Viszont az USB csatlakozás olyan 6 Mbit-es maximum sebességet hoz csak.
CPT.Pirk: nincsen tiltva a router használata háztartáson belüli megosztásra.
[Szerkesztve] -
-
Kiskutya
veterán
-
TeeJay
félisten
felejtsük már el a kamuzást!!!
T-online egyszer 50hardcore letöltőt kirúgott mert kitalálta hogy 150gigabájt a FUP.
aztán szépen rájuk szóltak és azóta nem használják már ezt!!!
tehát minden ISP aki ADSL-t kínál az korlátlan és ha 2TB-ot töltesz le akkor se szólnak rád.
úgyhogy ne gyere ezzel a ''T-online már bontja a szerződést'' dologgal
ellenben a Chello-nál úgyolvasom mégiscsak lesz valami FUP míg ADSL-nél nincs ilyen vagyis nem tudok róla. -
törölt tag
nos, szerintem erre mar mindenki megkapta/megadta a valaszt az elmult ket napban az utolso 200 hsz-ben...
szoval ha venned a faradtsagot visszalapoznal, vagy elolvastad volna ezen az oldalon levo par elozo hsz-t, most nem kene egyikunknek sem hulyesegeket irkalgatnia itt...
egyebkent a valasz a kerdesedre: nem, csak marciustol
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest