Aktív témák
-
-
Pimpa28
tag
válasz
Chandler #3538 üzenetére
Ez a chello miatt van, nálam mininum 700-800kbyte/sec-kel jön a linkelt torrent. De mondom, itt is volt egy hét, amikor hozzád hasonlóan 40-50 kbyte/sec-es értékek voltak.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy meg fog javulni, ha nem, akkor lehet erőteljesebben kérdezősködni upc-nél. -
bambano
titán
válasz
Chandler #2854 üzenetére
Mert az ftp a te gépedtől az ftp szerverig az összes hálózati szakasz, router és szerver terheltségétől függ, amiből a legutolsó drótdarab kapacitását emelték. A speedtest dettó, de ha az a szerver és a hozzávezető út nincs annyira terhelve, akkor lehet sok a speedtest és ramaty az ftp.
Ez olyan, hogyha az index.hu agyon van terhelve, akkor neked hiába 10 mega a kábelmodemed. -
Belba
őstag
válasz
Chandler #2698 üzenetére
1. NEM lesz a tiéd évek múlva sem a UPC-s WIFI router, és a WIFI USB-adapterek...
(Megkérdeztem az Ügyfélszolgálaton is, szerelőktől is.)
2. SZ@R minőségű a router is, USB-adapter is, véletlenűl ezt elég jól össze tudom hasonlítani az eddig használt (T-online-os) Linksys WIFI router és Linksys WIFI USB-adapterekkel!!!!
A Linksys hálózatom mindig ''kiváló'' jelerősséggel üzemelt a lakásban 8-10 méterre a routertől.
Most a fos-Netgear hálózat állandóan ''gyenge'' jelerősségű ugyanolyan távolságból.
(Arról már nem is beszélek, hogy a Linksys router egy picike kis dobozka, falra szerelhető, ez a fos-Netgear router egy hatalmas, randa Noé-bárkája, kicsit a nagymamám cukrosdobozára hajadzik... Falra csak 2 db baromi-randa műanyag kapoccsal (?) lenne felszerelhető, az egész egy hülye alkotmány... A tetején kék UFO-fények cikáznak a mennyezetre... El tudsz képzelni egy klasszikus cukrosdobozt UFO-beütéssel???? )
A T-online-os Linksys cuccok 1 év után az enyémek lettek, ezt már az 1 év hűségnyilatkozatnál egyértelműen leírta a T-online.
Pontosítva a UPC-s WIFI árak (2009.03.31-ig tartó hűségnyilatkozattal) :
- 1 WIFI router + 1 USB adapter = 450Ft/hó
- 1 WIFI router + 2 USB adapter = 950Ft/hó
- 1 WIFI router + 3 USB adapter = 1450Ft/hó
(Ez kiegészítő havidíj az internet-előfizetés mellett.) -
Bandus99
őstag
válasz
Chandler #2698 üzenetére
Ha nem adjak neked akkor sem rossz bolt annyira
kapsz ket eszkozt nem tudom amugy mennyi ezeknek az eszkozoknek a beszerzesi ra de ha 12x 450Ft ot szamolsz akkir 1 evben kifizetsz 4500Ft ot 2 ev alatt 10800
3 ev alatt 16200 Kb itt tartasz ha rogton az elejen megveszed ezeket boltban.
Ha szerencsed van akkor 3 ev garral ha nem akkor 1 ev garral tudod megvenni amugy az eszkozoket.
Es akkor meg sehol a support, hogy betelefonalhatsz tessek mondani villog a sarga lampa mit kell most csinalni??
Arrol nem is beszelve hiba eseten cserelik.
Tegyuk fel megveszed 1 ev garral az eszkozodet aztan masfel ev mulva elromlik. -
jerry311
nagyúr
válasz
Chandler #2694 üzenetére
És egy idő után a tied a WiFi router meg az USB WiFi hálókártya ami jár hozzá (legalábbis régebben így volt). Ja, meg kapsz hozzá helpdesket is. Ez van benne a havi 450 HUF-ban. Szvszez nem olyan rossz...
A weblapról:
A UPC Vezeték nélküli kiegészítő csomag tartalma:
* Az otthoni vezeték nélküli internetezéshez szükséges eszközöket biztosítjuk:
o NetGear RangeMax™ WPN824 vezetéknélküli router
o És 1 db NETGEAR RangeMax™ WPN111 vezetéknélküli USB 2.0 adapter;
* Szakembereink installálják a fenti eszközöket és kialakítják a biztonságos vezeték nélküli hálózatot az Ön otthonában
* Több számítógép csatlakoztatási lehetősége a háztartáson belül az előfizetés időtartama alatt
* Az előfizetés alatt telefonos technikai segítség nyújtása a 1221-es Ügyfélszolgálati számunkon, vagy az online HelpDesken keresztül;
* Az előfizetés időtartama alatt a vezeték nélküli router, vagy az adapter fizikai meghibásodása esetén, cserekészülék biztosítása, és annak helyszíni üzembe helyezése, kiszállási díj fizetési kötelezettség nélkül;
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Chandler #2039 üzenetére
Akkor az egy nagyon hülyebiztos tűzfal, én már rég lecseréltem volna olyanra ami engedi beavatkozni a felhasználót.
Mellesleg nálam sincs tűzfal csak egy jól konfigolt router. Tudom, hogy nem véd meg mindentől, de legalább csak azokon a portokon jönnek be amit én nyitottam ki
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Chandler #1905 üzenetére
A szolgáltatódhoz nem hiszem, tehát ez itt OFF. Talán a letöltést puffereli úgy az adott alkalmanként (percenként?) írja fel a végleges helyre, addig pufferel. Ugyanarról a vinyóról fut a játék, a Win és arra megy a letöltés is? Ez már simán okozhatja azt, hogy néha nem tudja az adatokat tölteni a játék.
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged