Aktív témák
-
törölt tag
-
pityke176
csendes tag
válasz
Bandus99 #2400 üzenetére
A tv csatornák annyiban befolyásolják a sebességet hogy minél több van, annál kevesebb internetes frekvencia vivőt lehet beiktatni, mivel közel azonos frekvencia tartományt használnak, egy adott frekvencia vivőn az elméleti sávszél kb 55 Mbit/s. Én nem chellós vagyok de nekem is kábelnet van, az én szolgáltatóm pl. 320 Mhz - 470 Mhz-es részt használja az internetre és én speciel a 394 Mhz-n kapom a netet.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Bandus99 #2400 üzenetére
Adsl-nél a terhelésnek nincsen különösebb jelentősége, mivel minden előfizető szolgáltatása külön ''kábelen'' megy. Az 5 Mbit/s pedig inkább annak köszönhető, hogy az elosztó nem pont a házatok mellett van. (a letöltési sebesség az elosztótol való távolság függvényében csökken)
-
shabbarulez
őstag
válasz
Bandus99 #2397 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, teljesen más frekvencia tartományokban működnek egymástól szeparáltan.
Az hogy mennyi lesz a sebességed adott időpillanat terheltségének a függvénye lesz az adott kábel szegmensben. Ha sok hardcore netező van a szegmensedben akik éjt-nappal töltenek akkor nagyobb az esély arra az idő nagy részében terhelt lesz a hálózat feléd. Ha csak sok átlag netező van a környékeden akkor nem sok gond lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest