- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Zordkaszás #14118 üzenetére
Ahhoz semmi közöd, hogy vagyok ott.
A kábel igazításhoz csak annyit, hogy most nem UPC területen vagyok (bár BP-n sem a UPC a szolgáltatóm, mert ahol a lakásomat vettem, nem szolgáltat, de 7.5 évig voltam előfizetője, ez alatt összesen 5 alkalommal volt kint technikus: egyszer a bekötésnél, majd az ED1-es modemet cserélték, lemondtam a TV-t, azt jöttek kikötni, aztán elromlott az ED2-esem, majd ötödik alkalommal egy ED3-asra cserélték, amikor FP60-ra váltottam. Ezen kívül volt 1 központi hibám és egy pár előre tervezett karbantartás, ami kint is volt az oldalon, szerintem ez nem olyan vészes ekkora időszakra vetítve.), itt vidéken még ED2-es hálózat van, amikor két hétig szabin voltam összesen 12 órát állt a net...
Most nyomulok a neten kemény 5Mbit-es sebességgel, egyszer csak elkezd szakadozni. Na mondom, a Rubicom-ot hívhatom. Egyszer csak off a netnek, látom a Thomson modem offline-ba vágja magát. Vajon mi okozta a gondot... (még mielőtt telefonálni kezdtem volna)? Anyum takarított és kicsit megrendezte a kábeleket a porszívóval. Szépen visszaraktam az F csatiba a kábelt, a modem azonnal online-ba állt és már ment is tovább gőzerővel a net. Elég volt hozzáérni a koaxhoz, hogy ez kiderüljön.
-
cascada
senior tag
válasz
Zordkaszás #14117 üzenetére
Menni fog az!
Csak igy vakon nehéz lesz elmagyarázni neki h keressen Security/Firewall opciót
Nem nagyon ért hozzá sajnos.
Ha valaki ki tudna segíteni screenshottal, ne habozzon! -
KTTech
veterán
válasz
Zordkaszás #14109 üzenetére
Mondja a nagy hozzáértő... Talán aki napi szinten hibát hárít el több mindennel találkozik, mint amit te el tudsz képzelni.
-
tomazin
veterán
válasz
Zordkaszás #14102 üzenetére
Minden kábelt kihúz, bedug? Ez keményen parasztvakítás.
képzeld el volt akinél működött.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás #14044 üzenetére
Igen tudom, csak így még nagyobb pofon a szarnak, hogy byte-onként mér, ami még csak nem is pontos.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás #14042 üzenetére
Igen, végülis nagyon fontos a GB-ok meg TB-ok világában hogy byte-ra pontosan megtudjuk az értékeket
Főleg úgy, hogy egy nagy szar, több tíz gigával nagyobb az adatforgalmam a gépemre telepített forgalommérőben... per hó. Hja és nem egyet próbáltam már, tehát nem hinném hogy mind az öt program szar lett volna.
-
Sareth
senior tag
válasz
Zordkaszás #11562 üzenetére
az komoly
-
tomp
félisten
válasz
Zordkaszás #10236 üzenetére
De egy picit rosszul mér.
pl. napi 20giga forgalomra 11-13gigát ír -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Zordkaszás #10234 üzenetére
Lehet, hogy csak nem írja, de attól még méri. Szóval azért figyelj oda, mert nem lehet tudni.
-
tomp
félisten
válasz
Zordkaszás #10234 üzenetére
Nekem működik.
-
törölt tag
válasz
Zordkaszás #7286 üzenetére
Bár ez utóbbi már most is sikerült, nem egy hsz-ben mostanában.
Fogadd el szépen, hogy nem mindenki azért jár ide ph-ra, hogy közkedvelt, köztiszteletben álló személy legyen/lehessen.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Zordkaszás #5753 üzenetére
Nem kötelező UPC előfizetőnek lenni.
alig várom, hogy leteljen az 1 év...SOHA TÖBBET UPC!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Zordkaszás #5656 üzenetére
te ülj le inkább a sarokba és kussolj.
extra Lemezes Narnia és Extra lemezes FFVII..én ami kell megveszem...irogattam már nem egyszer hogy lesz*rom a letöltést..engem csak online játéknál érdekel a Ping..ugyhogy szerintem előbb nézz szét a saját polcodon mielőtt másokat leugatsz...
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Zordkaszás #5659 üzenetére
Hehe
-
Laraxior
titán
válasz
Zordkaszás #5654 üzenetére
Tűnik ahogy tűnik,nem vagyok annyira eleresztve hogy megvegyem magamnak a díszdobozost. A modorodból meg visszavehetnél....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Zordkaszás #5649 üzenetére
vedd meg akkor az összes JB filmet meg a Diszdobozos TLOTR-eket aztán két hónapig ne egyél...
-
Laraxior
titán
válasz
Zordkaszás #5649 üzenetére
60ezer pénz... elég ennyit mondanom?
-
BTO
őstag
válasz
Zordkaszás #5313 üzenetére
az az igazi mérés mikó FTP ről tőtesz és tudod hogy képes kiszolgálni.
a többi csak ámitás: -
SirVigh
tag
válasz
Zordkaszás #5209 üzenetére
Felőlem..sajnálom, hogy egy értelmes topic így lealacsonyodik. Gondoltam itt egymás segítéséről van szó...dehát ha ti inkább azzal foglalkoztok a segítség helyett, hogy 'oltjátok' azt aki tisztelettel okosabbnak gondol titeket és ezért kérdez...
-
T-
tag
válasz
Zordkaszás #4631 üzenetére
olvasgattam ezt azt, viszont szerintem van élet a p2p-n és file cserélökön túl is
nekem ez így akkor is jobban megéri
ha nagyon kell valami a fent említettek által biztosítot helyekről -hát istenem- kivárom -
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás #4293 üzenetére
''Mellesleg még mindig nem értem, hogyan gondolhatja valaki, hogy a p2p hálózatok esetében a saját vonalának maximális sebességével kellene letölteni?''
Igazad van, de azért még bele lehet kötni
Pl én még olyan március közepén töltöttem már sávszél közellel DC-n, 1,05 MB/sec-kel, ha érdekel van róla screenshotom is
De mindegy, többszálon is lehetne akár 8-900 K-val nyomni, de olyan áprilistól csak kb 4-500-zal jönnek a dolgok maximálisan, de átlagban olyan 90-el. A feltöltés borzasztó, néha bitekkel töltök fel
Nem max-szal kell letölteni, de valami értelmesebb sebesség jobban jönne egy 10Mbites kapcsolatnál... -
lorcsi
veterán
válasz
Zordkaszás #4293 üzenetére
FTP-t nem próbáltam mostanában, HTTP tökéletes
nem kellene nekem maxal jönnie, de ha legalább 100 körül jönne annak örülnék. a felével sem jön
volt olyan hogy 150-el jött, nem tudom mos mi van
nagyon jó lenne már ha megcsinálnák végre -
Vistaboy
veterán
válasz
Zordkaszás #4289 üzenetére
Nagyon köszönöm ezt a gyors és kultúrált módon megfogalmazott, kimerítő választ...
-
dchard
veterán
válasz
Zordkaszás #4285 üzenetére
Nem, a II.
Hol kellene olvasnom?
Amúgy megvolt a telefon, a következő információkat kaptam:
1. Nekik nagyon nem jó, hogyha egy félig kész munka áll, mivel a pénz már benne van, hasznot viszont nem termel. Állítólag hivatalos okok nehezítik a melót (szakhatósági zengeday stb). Tehát nem meggondolásról van szó.
2. Ha nem jártak még nálunk üzletkötők (nem jártak), akkor még legalább 3 hónap, mire működőképes lesz a hálózat.
Ez nagyjából reálisnak tűnik, mivel minden házhoz ki kell ásni az utcáról a bekötő vezetéknek a gödröt, ami itt elég szép meló: minden ház faláig legalább 10 métert kell ásni, és dombos vidékről lévén szó még jó kis vasbeton támfalak is útjukat állják.
Mindenesetre remélem hamarosan megoldódik a dolog.
Dchard -
dchard
veterán
válasz
Zordkaszás #4283 üzenetére
Nem hiszem, hogy erről lenne szó, ugyanis az utcában több 50 lakásos társasház is van, mi is ilyenben lakunk. Meg szerintem a UPC tud annyira számolni, hogy nem vág bele olyan hálózat fejlesztésbe, amit több milió forint elköltése után csak úgy otthagy. Ahhoz képest ahol a projekt most áll, már csak egy lépés lenne a bekötés, a szar melót már megcsinálták.
Dchard -
kovacs_t
csendes tag
válasz
Zordkaszás #4220 üzenetére
Helló
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, akkor hamarosan elnyargalok egy WiFi routerért.
Üdv
T -
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás #2486 üzenetére
Különben mi lett volna?
Hja néztem, hirtelen megugrott az adatforgalmam... Írtam már, de most már szentül meg vagyok győződve, hogy a hálózaton belüli adatforgalmat is méri...
A zenész és a többi chellós hubnak annyi...
Bár mondjuk ha elenyészően is, de chello hálón belül gyorsabb egy kicsit az adatcsere mint kívülre
[Szerkesztve] -
Kbali
nagyúr
válasz
Zordkaszás #2457 üzenetére
Igen, mert végül némi xp túrás után sikerült bele életet lehelnem.
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest