Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
Chandler #2698 üzenetére
Ha nem adjak neked akkor sem rossz bolt annyira
kapsz ket eszkozt nem tudom amugy mennyi ezeknek az eszkozoknek a beszerzesi ra de ha 12x 450Ft ot szamolsz akkir 1 evben kifizetsz 4500Ft ot 2 ev alatt 10800
3 ev alatt 16200 Kb itt tartasz ha rogton az elejen megveszed ezeket boltban.
Ha szerencsed van akkor 3 ev garral ha nem akkor 1 ev garral tudod megvenni amugy az eszkozoket.
Es akkor meg sehol a support, hogy betelefonalhatsz tessek mondani villog a sarga lampa mit kell most csinalni??
Arrol nem is beszelve hiba eseten cserelik.
Tegyuk fel megveszed 1 ev garral az eszkozodet aztan masfel ev mulva elromlik. -
Gabor970
addikt
válasz
jerry311 #2695 üzenetére
NEM!
De hogy gondolsz ilyen hülyeséget, hogy lejár az aláírt hűségnyilatkozatod, és megemelik a havidíjat? Minek csinálnának ilyen baromságot? Az ember felmondaná, és előfizetne az anyósa, vagy bárki más új szerződéssel. Ennyire nem hülyék a chellonál sem. De mégegyszer mondom, nekem már járt le (az nem DN volt) és egy fillért sem emeltek, hanem amikor mentem be felmondani, akkor minden olyan kedvezményt megadtak volna még, amit azóta találtak ki, hogy megkötöttem a szerződést. -
jerry311
nagyúr
válasz
Chandler #2694 üzenetére
És egy idő után a tied a WiFi router meg az USB WiFi hálókártya ami jár hozzá (legalábbis régebben így volt). Ja, meg kapsz hozzá helpdesket is. Ez van benne a havi 450 HUF-ban. Szvszez nem olyan rossz...
A weblapról:
A UPC Vezeték nélküli kiegészítő csomag tartalma:
* Az otthoni vezeték nélküli internetezéshez szükséges eszközöket biztosítjuk:
o NetGear RangeMax™ WPN824 vezetéknélküli router
o És 1 db NETGEAR RangeMax™ WPN111 vezetéknélküli USB 2.0 adapter;
* Szakembereink installálják a fenti eszközöket és kialakítják a biztonságos vezeték nélküli hálózatot az Ön otthonában
* Több számítógép csatlakoztatási lehetősége a háztartáson belül az előfizetés időtartama alatt
* Az előfizetés alatt telefonos technikai segítség nyújtása a 1221-es Ügyfélszolgálati számunkon, vagy az online HelpDesken keresztül;
* Az előfizetés időtartama alatt a vezeték nélküli router, vagy az adapter fizikai meghibásodása esetén, cserekészülék biztosítása, és annak helyszíni üzembe helyezése, kiszállási díj fizetési kötelezettség nélkül;
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
[link]
ezt találtam chello sitejan...
adnak wifi routert és havidijat kernek erte
[Szerkesztve] -
jety91
őstag
Nekemis chello classic van ráríva a számlára most néztem meg..
Veszprémben vok énis és még nem emeltek...Havernak meg már igen(falun) -
Gabor970
addikt
válasz
ROBERTOH #2684 üzenetére
az előfordulhat, hogy közben lejjebb mennek a tarifák, és a hűségnyilatkozat lejárta után be kell menni az ügyfélszolgálatra, hogy ha nem csökkentik a Tiedet is, akkor lemondod. Rögvest leveszik az új kedvezőbb díjra. Én mikor először felmondtam, minden elképzelhető kedvezményt ígértek, csak maradjak.
Akkor olyanom volt, hogy nem akartam tovább netet. Megtettem a felmondást, majd a Nejem állított be 3 hónap után, hogy ő kap közszolgálati kedvezményest 7200-ért, és úgy lett ismét netünk. (végig classic volt) annak is lejárt már a hűségnyilatkozata, de maradt a 7200-as ár.
-
Gerr'y
senior tag
válasz
Csapi007 #2675 üzenetére
Hat ez az ami elbizonytalanitott.
A szamlan Chello Classic net van feltuntetve 7xxx forintert, de a prov.chello.hu szerint Termék leírás: Standard Chello Product.
Felhivtam az UPC-t es azt mondta az ugyintezo, h. az emelese soran Mediumba fognak atrakni.
Ez azert erdekes mert szuleim tudomasuk szerint nem mondositottak a szerzodest, tehat Classic-bol Extremebe kene atpakolniuk. Vagy minden BM dolgozonak automatikusan jar ez a DolgozoNetes kedvezmeny??? -
k4rL^
senior tag
DN Miskolc:
-
phob!a
csendes tag
Dolgozónet Miskolc
A feltöltésen remélem még javítanak.
[Szerkesztve] -
Gerr'y
senior tag
XIV. kerulet. -
jerry311
nagyúr
Ide is egy válasz, üzletkötővel soha, semmit. Miért? Mert megígér neked mindent, legalábbis a legtöbbje, csak kösd meg a szerződést. Aki jót akar az bemegy az ügyfélszolgálatra, mert az ottaniak kb. tizedannyi pénzt kapnak egy új előfizetésért.
UPC szerelő, ilyen kb. 8 db van ha ők vannak ott akkor már tényleg gond van. Az összes többi csak alvállalkozó, őketi is a bekötések alapján fizetik, mint az üzletkötőket az őj előfizetésekért. Megkapják a lebaszásokat is, ha nem teljesítik a ''normát''. Tudom, ez téged nem érdekel, engem sem, minden szerelőtől elvárom, hogy tudása legjobbját nyújtsa amikor nálam dolgozik.
Képzeld, nem te vagy az egyetlen akihez ki kell menni, ezért 9-13. Attól függően, hogy hol kezdi a szerelő vagy 9-kor ér hozzád vagy 13-kor, vagy a kettő közt. Ezért időintervallum, nem pedig pontos időpont. -
EQMontoya
veterán
Miskolcon egyenlőre upload csökkentést történt
eddig az 512 az tényleg 512 volt, most kb 2.9/384em van...
-
jerry311
nagyúr
-
Sherman
tag
Megjött a levél az emelésről, gondoltam letesztelem.
Veszprém, dolgozónet: -
Belba
őstag
válasz
EQMontoya #2650 üzenetére
Igen, most ezt teszem : a telefonos Ügyfélszolgálattól kérek megint valakit, hogy tegyék használhatóvá a vezetéknélküli hálózatunkat...
Csak most erre megint 1 napom rá fog menni!
(Amúgy a T-online is alvállalkozókkal dolgoztat, attól még lehetne lelkiismeretesen is dolgozni.) -
Deep
tag
Na megtörtént nálam az emelés (VII. ker) de sajnos igaz, hogy a Dolgozonet ''csak'' 5Mbit/728 lesz. Nem tartom éppen fair dolognak, de persze nagyjából éppen elég ez is mindenre.
Üdv. -
EQMontoya
veterán
hol? hol? hol? mutimutimuti!
chello standard + ajándék hordozható DVD lejátszó
2009. március 31-ig tartó hűségidővel 6.900 Ft
Tehát a kedvezmény: nem kell aláirni 2 évre, csak 1re kellett anno, mindezért 200ft-al többet fizetek havonta. Végülis, kurvanagy kedvezmény bazmeg
[Szerkesztve] -
Steroid
tag
Én nem tudom mi van az HBO -val de azt tudom, hogy marhára nm fizetünk rá elő, és a szobámba a tvn úgy jön mintha előfizetnénk rá, igaz egy picit zizis de semmi gond nincs vele, még a hang is stereo
-
Belba
őstag
Ez TUTI biztos, hogy a CHELLO CLASSIC március 1-től 10240/1024 kbit/s lesz, mert múlt héten az Ügyfélszolgálat 2 embere is, és a nálam járt 2 szerelő is (külön-külön, 2 nap különbséggel jöttek!) megerősítette!
Ja, és KORLÁTLAN lesz március 1-től, ez is biztos.
(Nem tudom, hogy a DolgozóNet is így változik-e, mert nekem nem az van.)
======================================================
Ez mind szép és klassz, de nekem amúgy máris tele a hócipőm a UPC-vel...
1. Ügynökkel megkötöttem a szerződéseket (telefon+internet+kábelTV), nagyon előnyös és kedvezményes feltételekkel...
2. Még aznap este felhívott telefonon, hogy az úgy mégsem megy, mert ez+az már túl sok kedvezmény lenne, változtatni kell a szerződésen...
OK. Már itt kicsit ideges lettem. (Jé, délután a papírjaiban még lehetett, sőt ő ajánlott ilyen-olyan kedvezményeket?! Na, mindegy.)
3. Pár nap múlva VÉGRE kijön a szerelő (9-13 óra között lett jelezve, naná, hogy 13 órakor csöngetett).
Hosszas nézelődés után előbb azt a diagnózist adta, hogy ÍGY nem lehet megszerelni a nethálózatunkat (ami már 1 éve remekül működik T-Online által megcsinálva???).
Aztán mikor erősködök : ja, mégis lehetne...
Csakhogy most meg kiderült, hogy a Szerződésemet elírták : én chello classic-ot írtam alá, ő meg chello standard-ra hozott papírokat.
ÍGY ő hozzá sem kezdhet!
Ráadásul : a vezetéknélküli hálózatomat sem írtuk be a Szerződésbe, ÍGY ő csak 1 db gépet tudna a netre kötni, ami nekem nem megfelelő!!!!
4. Telefonálok Ügyfélszolgálatnak : udvariasan kértem Szerződésem helyesbítését, és módosítását, kérek +WIFI hálózatot (+ 3db gépre)...
5. Két nap múlva újabb szerelő (9-13 között várom, már nem is csodálkozom, hogy ez is 13 órára érkezik).
Újabb embert kell meggyőznöm, hogy a netünk jelenlegi kábelezéssel is, kicsi bekötésekkel is csatlakoztatható a UPC kábelére.
Pasi dühöngve dolgozni kezd, csapkod és kapkod, mert neki ERRE nincs ideje...
Igaz, fizetek a bekötésért 1900Ft + 2500Ft-ot, mégis ő úgy csinál, mint aki kegyet gyakorol.
1 notebook-on szerinte nem is kell telepíteni a hozott USB adaptert, szerinte sokkal jobb a T-online-os USB-adapter... OK, én meg rábízom, mégis ő a szakember. (Tiszta hülye vagyok!)
1 asztali gépet már be sem akar kapcsolni, mert neki MOST jár le a parkoló-cédulája, ő nem fog EMIATT 5ezer Ft büntetést fizetni...
Jesszus, még a telefon-vonallal SEMMIT nem csinált!!!!
Kisebb balhét rendezek neki, erre lemegy a rohadék autójához és elintézi a céduláit.
Naná, hogy ezután jó dühös volt (dolgoznia kell!), valamit kötözgetett a telefonzsinórokon, egy rakás papírt aláíratott, egy másik rakás papírt az asztalra dobott és máris húzott ki az ajtón.
Úgy kellett utána telefonálnom, hogy megtudjam az új telefonszámomat!
6. VÉGRE túl vagyok a bekötés rémálmain (gondoltam én naívul), összetakarítom a szétdobált szemeteket, dobozokat, kábeleket, hivatalos papírokat, kapkodva próbálom az elmaradt munkáimat bepótolni, gyerekek közben örülnek az új netnek...
Csakhogy a notebookom hirtelen úgy dönt, hogy nem kapcsolódik a netre!
(T-online-os adapter eddig hibátlanul működött, 1 évig SEMMI gondom nem volt.)
Most nincs rajta net, se a régi, se az új adapter nem ''zenél'', csinálhatok akármit...
Az egyik asztali gép is hasonlóan viselkedik : csak keresi, keresi az IP-címet, de nem találja az Istennek sem.
Ja, és a ''hab a tortán'' : este végre összerakom a rakás papírt és az agyvérzéssel küzdve meredek a papírra = MEGINT chello standard van beírva a KIJAVÍTOTT szerződésre???
Basszus, most várom postán a Szerződésem javított-javított-javított változatát, kiváncsi vagyok, mi lesz benne????
Ja, és várom a szerelőt, aki hátha végre megcsinálja azt, ami a T-onlinos szerelőknek 2 perc volt anno, UPC szerelőknek 3 nekifutás kell...
Megint rámegy egy újabb napom!
T-online szerelő anno szombaton jött ki, érdekes, hogy már 9-kor csöngetett, pikk-pakk mindent megcsinált, előzékeny és udvarias volt, nem volt neki az sem gond, hogy még vírusírtót is rakott a gépeinkre magánemberként!!!!! (Saját szorgalomból, nem fogadott el semmit a +munkáért.)
A T-online-nál évekig voltam, soha nem voltunk net nélkül!
Jelenleg a 4 db gépünkből 2 db-on van működőképes internet...
El ne felejtsem : ÉN kötöttem be a kábelTV-t az UPC-hálózatára, ez legalább működik és azonnal megvolt. (A ház bekábelezésénél bevezették a kábelt a lakásba, csak rá kellett dugnom a lakás elosztójára.)
Szóval : nekem máris tele a hócipőm a UPC-vel! -
baluka3
csendes tag
válasz
#54715584 #2645 üzenetére
Én nem annyira a sávszél miatt aggódom. Inkább az árak miatt. Most 7.900 egy évre és egy hónap ingyen van. Ezt is emelik előbb-utóbb. Úgy gondolom, hogy márciustól egyből a medium csomagra lehet majd előfízetni, de vajon mennyiért???
Jelenleg invitel ADSL-em van, amit kb 1,5 hete emeltek. 1MBit->4MBit, csakhát a feltöltés nagyon gyalázatos: 160->256 Hát emiatt kötnék chellot. -
Fütyesz
aktív tag
Nem tudja valaki hogy Leányfalun is elérhető-e a chello internet?
-
Mikroby
csendes tag
Sziasztok!
Szolnok dolgozónet
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
-
baluka3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen akciója lesz a Chello-nak március 1-től?
Standard-ot akarok egy évre, ami jelenleg 7.900 Ft. Ezt emelik majd mediumra. Szerintetek megkössem ebbe az akcióba (február 28-ig), vagy várjam meg a márciust? -
ArGab
őstag
válasz
#54715584 #2639 üzenetére
A Light és Standard emelése április elsején lesz meg, tehát ha most kötteted be/hosszabítasz/módosítasz, akkor még a régi sebességeket kapod egész márciusban is. Viszont március elsejétől már az új csomagokat lehet rendelni, és így a megelemt sebességeket kapod.
busman: a Classic Extreme csomagra módosul, 10/1-es lesz. A közalkalmazotti kedvezményeseknek és Dolgozóneteseknek lesz a Classic besorolású helyett Medium besorolású net.
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
válasz
Laca19 (a) #2626 üzenetére
Enis most bontottam ki 5/768. Joez 2,5 evvel ezelotti 768/256 hoz foleg. A szamlara mer classic van irva? Vagy az meg a mult honapi?
K szar ez a hibajavitos cucc, fel kepernyo piros lesz.
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Ezt nagyon nem értem...
[link]
[Szerkesztve] -
busman
veterán
''2007. március 1-jével induló új portfoliónk keretében a chello classic csomag előfizetői - változatlan havidíj mellett – chello extreme csomagot kapnak, amelynek a sebessége 10240/1024 kbit/s.*''[link]
Hát ez nagyon nem vágom.... -
Belba
őstag
válasz
jerry311 #2618 üzenetére
''... Nem, de ha te lemondod és a párod köti meg akkor ő új előfizető lehet
De ha ő előbb köti ugyanarra a címre mint ahogy te lemondod akkor biztosan új előfizető lesz. Te meg a bekötés utáni napon lemondod a sajátodat ...''
Ez túl szép lenne így...
Az igazság az, hogy a UPC sem hülye és a bekötési címet nézik!!!!
Ez tuti biztosan tudom, mert most kötöttem velük szerződést és ha lehetett volna a férjemnek is külön szerződést kötnie meg nekem is, akkor pl. 1 évig ingyenes lenne nálunk az HBO csatorna...
Így most ''csak'' a telefon lesz 1 évig előfizetésidíj-mentes.
De sajna nem lehet, mert a CÍM számít, nem az előfizető neve.
(A telefonos Ügyfélszolgálat is, a weboldali ügyintézés is lakcímre kérdez rá, mindig ezt kell bediktálni, bármit intéz az ember : NEM a neved, NEM az ügyfélszámodat, vagyis azt csak mellékesen.) -
Laca19 (a)
aktív tag
Persze, nem vagyok elégedetlen, félreértés ne essék!
Sokan nagyon örülnének ilyen netnek ilyen áron.
Főleg amikor kisebb helyeken úgy lehúzzák az ADSL-eseket ennek a sebességnek a töredékéért.
1MBit le/128 kbit fel sebesség hűséggel, mindezt 10 ezerért.(sok helyre nem ért el a az ADSL emelés) És nincs más választása, de ez már nem ide tartozik. -
busman
veterán
Vazze classic-ból csak chello medium lesz? Most kaptam egy levelet az upc-től...
Háát annyira nem kellett volna reklámozni ,hogy extreme lesz belőle.... -
-
shev7
veterán
válasz
Laca19 (a) #2628 üzenetére
es azert a huseg hianyat nem kell annyira lebecsulni. Pl amig husegszerzodesed van, nem szuneteltetheted a szolgaltatast, ami azert neha jol tudna jonni...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Hmmm, most hogy így mondod, az utolsó dolog, hogy csak 300 HUF-fal több mint a kétéves hűséggel és bármikor felmondhatod.
Valamit valamiért. -
Laca19 (a)
aktív tag
Jó persze ebben igazad van, és nem elégedetlenkedek amúgy.
De szerintem csinálhattak volna akár egy köztes csomagot 7 vagy 8 MBittel akár.
Így amúgy listaárhoz viszonyítva, ha jól néztem, akkor 2300 Ft a kedvezmény.
''jety91: inkabb ne is emeltek volna, szoljal is nekik, hogy neked nem kell az emeles.''
Az emberek már csak ilyenek. Kap mindenféle emelést, korlátlansággal, de még így is elégedetlen.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
''így nem vagyok lekötelezve semmilyen időszakra hűséggel és bármikor felmondható.''
itt a kedvezmeny. Mennyi is a standard/medium lista ara?
jety91: inkabb ne is emeltek volna, szoljal is nekik, hogy neked nem kell az emeles.
[Szerkesztve] -
Laca19 (a)
aktív tag
Ja, most bontottam ki a UPC-s levelet, és benne van, hogy chello medium lesz:
5120/768 kbit/sec sebességgel.
Ja és ez APEH-os DolgozóNet, úgyhogy eddig nagyon úgy tűnik, hogy megkülönböztetés sem lesz, amiről korábban volt szó, ha rendszeresen olvastad itt az információkat.
De különösebben nem kell vele foglalkozni, mert régen sokan annak is örültek volna, ha korlátlan a chello, most ehhez képest kaptunk még majdnem dupla letöltési és 50%-al nagyobb feltöltési sebességet a korlátlansággal együtt.
Ja és az ára semmit nem változott, ez csökkenhetett volna viszont. Mert ha két évre aláírnák szerződést munkáltatói igazolás nélkül, akkor 300Ft-al olcsóbb lenne.
Szóval nem fogok itt problémázni 300 Ft-on, meg csomagot váltani, meg az igaz, hogy így nem vagyok lekötelezve semmilyen időszakra hűséggel és bármikor felmondható.
De ennek értelmét nem látom amúgy
Kb. 5500-6000 Ft-ért egész korrekt kis csomag lenne, de így nem nagyon látom, hogy hol a kedvezmény -
jety91
őstag
Hát öszintén megmondva 10mbitre számítottam de hát mitlehet várni a chellotol...
-
_ArNi_
csendes tag
Egy ismerősöm dolgozónet-et használ, nála már megemelték, amúgy ő is szombathelyi.
Íme: -
_ArNi_
csendes tag
Nálam standard műxik, ennek mikor emelik várhatóan a sebességét szerintetek ?
Most ilyen: -
törölt tag
sziasztok, ha van mar meglevo chello netem, de szeretnek atvaltani standardra, akkor megkapom a hordozhato dvd lejatszot, vagy az csak az uj ugyfeleknek jar?
-
ArGab
őstag
Újabb kis infó az emelésekkel kapcsolatban:
''Ma éjjel (azaz 26-a) meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe.''
[Szerkesztve] -
Tyrael
senior tag
pingek valtozoak, van ahova nekunk van jobb pingunk kulfoldre, van ahova a dsl-eseknek.
annyi problemam volt vele, hogy dsl-es cimboraknak a nagy ping az max 100, nekem viszont siman elofordul, hogy ahol nagy pingem van, ott 100-150 fole is felmehet.
amugy nem ugy volt, hogy ebben a honapban nem korlatoznak mar?
Tyrael -
EQMontoya
veterán
válasz
Felhasznalo9 #2606 üzenetére
én még mindig chello classic-ot látok a modemregnél...
-
Zenty
őstag
Nah egy újabb kérdés ,mert nem emléxem adsl mennyi voltak az értékek
Valóban a chello külföldön ping-be gázabb mint az adsl? Counter-strike ba nem vettem észre nagy változást átlag pinge ,bár az ms mint ha elég nagy lenne? De mmoprg-nél mint ha téleg csiga lenne ( lehet server ,de mindig??
[Szerkesztve] -
Felhasznalo9
tag
Joslatom (chello tapasztalat
) bevalt. Megtortent az atallas (leglabbis nyir1hazan). (kb. msot vettem eszre, hogy lekorlatoztak - 57gb -) De meg igy is 60kB/10kB a sebesseg.
HSZ: #2552
''Allitolag, extreme es professional elsejetol, de jo lenne ha mar hetvegen megtortenne a wonder'' Es megtortent.
Rossz hir azoknak akik olyan kedvezmenyes arat fizettek aminel a kulonbozetet nem fizette a ceg/itezmeny/stb., ugyanis - mint nekem - chello medium 5mb/768kbit-es lett az uj net-e classicrol((((( es nem extrem (10mb). Igy mar nem varom az elsejet nagyon
+2mb...)
(A throttled jelenti azt, hogy lekorlatoztak, amugy az nincs ott)
[link] -
ArGab
őstag
Nekem is a torrent, dc egész nap sz@r volt, speedtest szerint a sebesség kb. megvan, de a ping 100 körül jár. Felfelé általában 2-3 kB, 20 fölé soha nem ment. Lefelé meg olyan 10-15 kB volt. Sokszor még a web is időtúllépésekkel eldobta a betöltés. Mostanra kezdett valamennyire javulni csak. Amúgy BP XI. ker.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest