- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Gabor970 #2711 üzenetére
én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy bolond az, aki egy adott internetcsomagnak nem az éppen aktuális legolcsóbb árát fizeti.
Ez nem egyenlő azzal mint amit írtál előzőleg: ''eddig kétszer járt le hűségnyilatkozatom, egyik esetben sem emelkedett a díjam a lejárat után. ''
Nyilván ha bemész meghosszabítani a hűséget, akkor nem listaáron kapod majd, hanem az éppen aktuális hűségnyilatkozatos kedvezményes árat kell fizetned. Ettől független amit, mi írtunk az a szerződés szerinti valóság: ha lejár a hűség, akkor listaár van (hacsak, mint neked is, nincs újabb hűség). -
shev7
veterán
válasz
Gabor970 #2711 üzenetére
''én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy bolond az, aki egy adott internetcsomagnak nem az éppen aktuális legolcsóbb árát fizeti.''
Itt nem arrol van szo, hogy bolond vagy nem, hanem, hogy a DN-esek szerint nincs nekik kedvezmeny, pedig eleg erosen van. Mert ok ugy kapjak ~7k-ert a netet, hogy nincs husegszerzodesuk, ezert ha ellep egy honapra valahova, nyugodtan szuneteltetheti a netet, nem kell fizetni a havidijat. Ha meggondolja magat barmikor felmondhatja. Ha elkoltozik, es ott nincs chello nincs bunti sem... -
elektro
aktív tag
válasz
Gabor970 #2706 üzenetére
sztem te semmit nem olvastál el mielött aláírtad, ez egy idézet a hűségnyilatkozatból:
''Tudomásul veszem, hogy amennyiben a hűségnyilatkozatom lejárata elött 15 (tizenöt) nappal nem jelzem a Szolgáltató felé, hogy a szerződés folytatását nem kívánom, és a szolgáltatást továbbra is igénybe veszem, abban az esetben az előfizetői jogviszonyom az alapul fekvő határozatlan előfizetői szerződésem rendelkezései szerint, a Szolgáltató által az Általános Szerződési Feltételekben az általam igénybe vett szolgáltatásra meghatározott listaárak figyelembevétele mellett folytatódik tovább.''
[Szerkesztve] -
Georgexy
csendes tag
válasz
Gabor970 #2295 üzenetére
Ez már tényleg nem idevág de vitatkoznék veled!
Én tűzoltó vagyok! 24 órát dolgozom ami ugye ha kiszámolod akkor nem heti 40 óra hanem heti 54 óra! és ez ugye havi 240 óra a te 168-óráddal szemben!Én ezért kapok 95-öt de nem mindig van ez meg. És csinálnád azt amit én? Téged nem esz meg az elektronikai kütyü de én bennéghetek!
És én ezért sírok most azért a kis kedvezményért ami most megszünik ezzel a húzással!
Na ennyi!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Gabor970 #2280 üzenetére
nem erről van itt szó, hanem inkább arról, h kitaláltunk vmi jót (dolgózónet), amivel a közalkalmazottak (akik tényleg nem keresnek jól), nethez jutottak, jó áron. Ez kivételesen egy kolyan kedvezmény volt ebben az országban, ami tényleg azokat találta el, akiknek annyira nem megy jól. (kevés aranyfuxos közalkalmazottat láttam még bmw-vel) Miért kell ezt is szétbaszni? mert hogy azért a 800ft-ért már nem éri meg...
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged