Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
úgy hallottam, hogy nincs garantált sávszél a szerződésben, igaz ez?
Most kellene valami netet köttetnem, és hallottam pár rémhírt, miszerint amikor sokan használják a netet akkor alig lehet használni annyira lassú. Igaz ez? -
kennyke
aktív tag
Biztos rádálltak! Éjjel-nappal figyelnek, és abban a pillanatban, ahogy eléred a limitet, levágják az áramot, és lekorlátoznak! Nem szívesen lennék a helyedben
Én már a hónap közepén, ''véletlenül'' elértem a 30 gigát, és semmi. Talán még gyorsabb is lettAzóta már a chello support szerint is a 60 gigát súrolom, hogy a DUmeter-ről ne is beszéljek...
-
kennyke
aktív tag
Ha már a korlátnál járunk: az miért van, hogy valakit nem korlátoznak le, ha elérte a limitet?
Elfelejtették? Vagy csak miért ne? -
derossi
aktív tag
Jajj mikor oldják már fel a korlátot???
Mostanában mindíg az utolsó utáni pillanatokra hagyják?.Év elején volt hogy 27. én már hasított a net... -
satomee
senior tag
válasz
BlacKSouL #789 üzenetére
Na ezt ki fogom próbálni,köszi!Amúgy a netbroadcasting (ha jól írom) nevű oldal sebességmérőjével mértem.Nem tom az mennyire megbízható,de eddig a ''megfelelő'' értékeket mérte...
MOD:Ja,és egy 4megás file letöltésekor tűnt fel a dolog,mivel a megszokotthoz képest marha gyorsan lejött,ezután próbáltam ezt a mérőt.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Azt honnan szedted? Tölts le egy minimum 10MB-os fájlt egyben egy gyors szerverről(kis fájloknál nem reális), nézd meg az átlagsebességet kB/s-ban, majd ezt szorozd meg 8-al, és megkapod a sebességet.
Nekem pl ~365 kB/s a le, 62 a fel, azaz 2920 kbit/s és 496 kbit/s a 3072 és 512 helyett.
A tiéd inkább a Standard értékeihez van közel. -
satomee
senior tag
Hali!Az normális hogy lightom van,és lefelé 1,43Mbps ,felfelé pedig 435 kbps a sebességem?Nem mintha nagyon zavarna a dolog,csak kíváncsi vagyok hogy ez most hiba,valamilyen ''kompenzáció'',esetleg ajándék,vagy mi?
-
Grass
aktív tag
Hi!
Ha ma átlépem a 30 gigát akkor még lekorlátoznak erre a hónapra? Vagy hogy is van ez? -
jerry311
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Nekem álló modem van, és jól szellőzik, de még így is langyos a teteje. Ha a tiéden is vannak szellőzőnyílások, akkor azt semmiképp sem érdemes letakarni, inkább tegyél közéjük valami távtartót, hogy átjárhassa a levegő. Nem hiszem hogy nagy baja lenne, de azért egyik elektronikus kütyünek se jó ha megsül. Amin van szellőzőnyílás, azt úgy terveszték hogy szellőzik is.
-
kennyke
aktív tag
válasz
BlacKSouL #782 üzenetére
Ja igen, azt hogy classicom van, elfelejtettem mondani...
Köszi a linket, el leszek vele egy darabig! Így elsőre nem tünik hüleségnek.
Azt tudtam hogy a letöltés is elvesz a feltöltési sebességből, de hogy ennyit, nem gondoltam volna
Ja, mégvalami: a moden mennyire bírja a meleget? A routerem alá van rakva, és néha amikor megnézem, olyan meleg mindkettő, hogy huzamosabb ideig nem bírnám a kezemet rajta tartani. A gép ritkán van kikapcsolva, pláne a router/modem. -
BlacKSouL
addikt
Normál esetben(Classic) most az elméleti maximum sebességek 375 kb/s le, és 64 kb/s fel. Ettől általában valmicskével lassabb. Nekem általában 360/60-ra kijön. De ugye mivel a letöltéshez is kell feltöltés, ezért a folyamatos 150-es letöltés mellett, ami feltöltés nélkül is elvesz minimum kb. 10kb-ot a 60-ból, ezért elvileg az 50-es feltöltés+a letöltésre jutó feltöltésrész az eleve kiadja a maximum feltöltési kapacitást, tehát csak néha jut át a böngésző által indított kérés. Vagyis nem a le, hanem a feltöltés a szűk keresztmetszet.
Neked ha kb 200-as a le, akkor nagyjából 48 a fel, vagyis a teljes feltöltési kapacitást lefoglalja a letöltőprogram, sőt.., így nem csoda ha nem jut a böngészőnek.
Állítsd alacsonyabbra a feltöltési korlátot, mondjuk 36-ra, úgy talán még a letöltés által generált ACK csomagokkal együtt sem foglalja le teljesen a feltöltést.
Vagy használj csomagoptimalizáló programot, amiben beállíthatod az egyes programok prioritását. Pl. cFosSpeed [link] a 4. pontot javaslom elolvasni először.(Nekem egyes változatokkal gond volt, rejtélyes fagyásokat, gépújraindulásokat, kékhalált okozott, úgyhogy le kellett szednem) -
kennyke
aktív tag
Mostanában nekem is gyakran megszakat, ill. belassul, de nyugtat hogy nem egyedi probléma...
Egyébként normál állapotban, ha egy letöltő program fut ilyen beállításokkal: 150kb/s le, 50kb/s fel, max kapcsolat 200, akkor az a böngészést milyen mértékeben lassítja? Vagy ez egy hüle kérdés?? Csak mert gyakran be se hozza az oldalakat, csak sokadik próbálkozásra. -
BlacKSouL
addikt
Nem normális, de előfordul. Oka lehet a nagy jelveszteség. Nálam hasonló gondok voltak, de nálam időről időre teljesen meg is szakadt a kapcsolat, néha órákra is. Bejelentettem ügyfélszolgálaton, pár kapcsolás után eljutottam a megfelelő emberkéhez, aki néhány kérdés után azt mondta hogy valószínűleg gyenge a jel, majd kiküldenek egy szerelőt, az betesz egy erősítőt, megtörtént, és valóban, azóta atomstabil a kapcsolat, azóta csak akkor szakadt meg néhány percre, mikor valami központi gebasz volt, és akkor se TV, se net nem volt. Érdemes bejelenteni és kiméretni, ha a jel gyenge azt megoldják, ha más a gond, akkor is mondanak rá valamit.
-
Jadro
veterán
Sziasztok!
Az mennyire normális hogy akadozik a chello classicom? Pl játéknál, webrádiónál frankón kivehető hogy nem teljesen folyamatos. De a webelérés sem százas. Van hogy elsőre nem jön be semmi és frissítés után meg mint a villám. Mondjuk rapszódikus de bőven többször megakad annál hogy ne legyen zavaró. Egyrészt elég sok kábel van a házig ( > 50m ) másrészt esetleg a wlan is bezavarhat? Egyedül használom, a vétel tökéletes. Érdemes lenne kiméretnem a kábelt? Olvastam egy csomagvesztéses esetről régebben. Hirtelen ez ugrott be.
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Mikor szokták feloldani a limitet? Nem korlátoztak le, csak sok anyagot kellene feltöltenem szerverre.
-
Pá
addikt
Hogy mire elég a havi 30 giga, azt neked kell tudni. Ha csak böngészgetsz meg leveleket olvasol stb, abból 5 giga sem jön össze egy hónapban szóval marad legalább 25 letölteni.
De lehet még nem tudod, hogy van egy olyan kitétel, hogy a chellosok közötti adatforgalom nem számít bele a havi 30 gigába, van is direkt hub csak chellosoknak onnan bármennyit tölthetsz büntetlenül.
Meg vannak még egyéb módok is kikerülni a korlátot, ha érdekel olvass vissza a topicban.
Egyébként én jól megvagyok a 30 gigával, még sosem korlátoztak le 2 év alatt, pedig volt olyan is hogy 100 giga fölött volt a heti forgalmam. -
djxp01
senior tag
Sziasztok !Nincs sajnos időm fórumot olvasgatni, most van egy akció chellonál 3mbit, és upc-re akarok váltani. 2mbites euroweb-es dsl-em van jelenleg, csak annyi kérdésem lenne, hogy mennyire elég a 30 gb havonta? lelehet valahogy állítani a számolást? Egy hóban átlagos dc-zés, 4-5 nagyobb game letöltés , minden napi 5-6 órás böngészés-hez? lehet lama kérdés, de nagyon s.o.s a dolog
köszi a választ -
useless
aktív tag
prov.chello.hu fog még egyáltalán működni valaha, vagy már egyáltalán nem lehet többet mókázni??? -
jerry311
nagyúr
-
marcee
addikt
válasz
jerry311 #767 üzenetére
Felhívtuk az ügyfélszolgálatot, kiszűrtük az összes amatőr lehetőséget (antivírus program, meg ilyenek) és végül azt mondta a helpdesk-es ember, hogy spam-listán van az IP címünk!
Tudtok valami megoldást arra, hogy merre keresgéljünk, hogy hogyan lehetne leírtani a gépekről, ha valami szemét program spammel róluk? Milyen gyakran vált IP-t a upc? Nod32 semmit nem talál amúgy a gépeken.
-
marcee
addikt
Nektek nincs gondotok mostanság a chello kimenő levél szerverével?
Egy cimborámnál próbálok rájönni, hogy miért nem mennek el mostanában a levelei néha az OE-ből, de semmi rendellenességet nem tapasztalok a gépen, egyszerűen csak nem mennek el a levelek, az OE jelzi is, hogy hiba történt, csak azt nem, hogy mi. Kezdek arrra gyanakodni, hogy nem a géppel vagy a windows-sal, hanem a chello-val lehet esetleg a gond. -
jerry311
nagyúr
RTFM!
Minden a nyilvános Internet felé irányuló forgalom, amelyet az Előfizető generál, vagy a nyilvános Internet felől az Előfizetőhöz érkezik, a Szolgáltató Forgalom Mérési Rendszerében rögzítésre kerül. A nyilvános Internet felé irányuló forgalomnak számít minden Internet forgalom (TCP/IP csomagok) amelynek célja a UPC Magyarország Kft hálózatán kívülr található és a nyilvános Internet felől érkezőnek minden Internet forgalom (TCP/IP csomagok), mely a UPC Magyarország Kft hálózatán kívülről érkezik. Az Előfizető adatkommunikációra csak a Szolgáltató által kiosztott IP címet használhatja. A mért forgalmat az adatcsomagok fejlécében található IP címek alapján rögzíti a rendszer és ezek alapján azonosítja, hogy melyik Előfizetőhöz tartozik az adatcsomag. Az alkalmazott hálózat üzemeltetési-felügyeleti rendszer biztosítja, hogy az Előfizető részére kiosztott
IP címet csak az Előfizető használhassa. Amennyiben az Előfizető IP címe megváltozik (ez időrőlidőre megtörténhet), abban az esetben a Forgalom Mérési Rendszer az új IP címhez fogja rendelni az Előfizető adatforgalmát. Amint az adott Internet-hozzáférési csomag által biztosított sávszélességen átvihető adatmennyiség 80%-a elérésre kerül, az Előfizető figyelmezető e-mailt kap a Szolgáltatótól, és a 100% elérésekor a rendszer kábel modem által maximálisan elérhető sávszélességét maximum 90%-kal csökkenti. Ez az
alacsonyabb sebesség továbbra is – időbeli korlát nélkül – lehetővé teszi az Előfizető számára, hogy a Szolgáltatást teljes értékűen használhassa. Az adatforgalom összesítése naponta történik, és a Chello szolgáltatás weblapjának forgalom információs oldalán az Előfizető által ellenőrizhető az azt követő napon, ahogyan az rögzítésre kerül. Minden a Szolgáltató hálózatát elhagyó, vagy oda belépő forgalom adminisztrációs információja
(forrás és cél cím, használt protocol és port szám), amelyet a Szolgáltató az Előfizetőhöz rendelt IP címhez köt, későbbi hivatkozás és biztonsági okok miatt a Szolgáltató által az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt ideig megőrzésre kerül. A Szolgáltató csak a fent említett adminisztrációs információkat rögzíti, a forgalom adattartalmát nem. A Szolgáltató az Előfizető, vagy Igénylő számára – annak kérésére – az adatforgalom mérésének részletes szabályairól minden szükséges felvilágosítást megad.
[link] -
wilddog
tag
Ok. Rendben, gyanus is lett volna, hogy: KORLÁTLAN. Sajnos, mindennek vannak korlátai, talán, ahogy Einstein mondta: 2 dolog van ami végtelen :
1. Az EMBERI HÜLYESÉG
2. és az UNIVERZUM --> ez utóbbi nem biztos...
És ez az. Hogyha túllépem az 5gb-ot akkor kampo? 128/128?
A következő hónapban újra begyorsul? Vagy ez csak egy ígéret, hogy minél többen rendeljék meg? -
Blackmate
őstag
Jól látod. Amiket leírtál, azok mind-mind beletartoznak a forgalomba. Ugyanis ha egy oldalt megnyitsz az tulajdonképpen helyben, a vinyódon tárolódik temp könyvtárakban. Ugyanígy, egy netes oldalról nézett videó is.
Egyetlen egy dolgot nem mér a mérő: ha szintén chello-stól töltessz le/fel. -
wilddog
tag
Nekem az a gondom, nem tudom mi számít pontosan letöltésnek?
Mert a Light - al nem lehet, csak 5gb havonta és ezt jó lenne tudni. Ha például rámegyek egy olyan oldalra, ahol,
mondjuk egy videót megnézek, vagy egy hanganyagot meghallgatok, de nem töltöm le a vinyóra, az letöltésnek számít e? Vagy hogyha csak rámegyek egy oldalra, pl. erre, akkor ez is letöltés? Ha az, akkor persze csak pár KB-ot számolna fel a szolgáltató. (UPC - Chello - LIGHT a csomagom.) (A chello.hu- n nézem néha a forgalommérést, elég érdekesen méri a dolgokat) -
nekem dolgozónet van 3000/512-es 1éves szerződéssel, ezek szerint ha lejár a hűségidő akkor a teljes összeget kell fizetnem?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Apollyon #754 üzenetére
Én is csak azért mondtam 1 évet mert a kettő rizikós... Ugye ha felmondja az ember, akkor az addig igénybevett kedvezményeket kell kifizetni. Ez 1 éves hűségnél kb. max. 30k HUF. Két éves hűségnél meg a kedvezmény is több meg a kedvezményes hónapok száma is, így egy esetleges felmondásnál akár 100k HUF is lehet a számla vége. Ami azé' nem mindegy.
-
Apollyon
Korrektor
Én viszont az egyszerűség híve vagyok! Úgy hogy chellom van, sokkal olcsóbb a telefonom is. És tudom hogy nem lesz olcsóbb mint más szolgáltatás, mert senkinek nincs 3072/512-es kapcsa havi 9500-ért. Lehet hogy van jóval olcsóbb havidíj de csak kicsivel kevesebb sebesség, de nekem ez így jó. Nem kell jelszavakkal babrálni. Nekem az ilyen ADSL szolgáltatók ellenszenvesek. A tré komot meg kifejezetten utálom, persze tudom hogy van más is, de számomra a chello mellett milliószor több érv szól mint ellene!
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Érdekes ez a ''váltson magasabbra'' chello akció, egy szoftvert kapsz ajándékba ha pl. ligth-ról classicra váltasz... Amikor váltottam classicra annak idején én egy nagyon király LG DVD lejátszót kaptam, és a lehető legjobbkor jött mert pont akkortájt akartam venni! Már csak ezért is preferálom a upc-t...
Szerk.: Szerintem meg még érdemesebb 2 éves hűséget kötni mert akinek van net otthon az úgyse fogja már többé lemondani pláne meg mert még sokkal olcsóbb is így...
[Szerkesztve] -
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok, előre is bocsi hogy nem néztem vissza a hozzászólásokban de itt is van olyan illetékes személy aki tudna válaszolni pár chello-val kapcsolatos kérdésre(mint a tvnet, pantel, stb... szolgáltatónál)?
-
ArGab
őstag
Aktuális előfizetőknek szokott lenni külön kedvezmény hosszabítás esetén, pl. nálunk múlt hónapban lett újrakötve, és egy hónapnyi havidíjat elengedtek. Most választani is lehet, hogy ez vagy egy CD Lexikon. [link]
Általában az újaknak szóló ajándékok sem szoktak ennél nagyobb értékűek lenni, ahogy tudom.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
-
Grandi
aktív tag
Te Jerry, sohasem volt tervben olyan, hogy a már meglévő hűséges chello előfizusok kapjanak valamit?
Kib....jó, hogy jönnek ki az újabb és újabb nomeg olcsóbb akciók, aki meg 5 éve ''tag'' az meg nem kap semmit.
Értem, hogy toborozni kell mégtöbb új előfizetésest de miért kell letojni a régieket? -
Melafoto
senior tag
UPC - Felhasználók = 1 - 0
Most már MAC csere után örülhetünk ha csak 6-8 óra után indul el a számláló.
De nem tudom miért kell a modem-et is regisztrálni, mikor eddig csak a hálókártyát kellett.Igaz azt írja hiba a regisztrációban.
Ez miért van?
[Szerkesztve] -
useless
aktív tag
Másnál működik a prov.chello?????
-
Chili7
őstag
Amit otthonról írok levelet outlook-kal, nem lehet megoldani, hogy a chello webmail is tárolja? Mert így máshonnan (melóhely) nem látom, hogy mit küldtem el otthonról.
-
törölt tag
akinek lejart a husegnyilatkozata, es maradni akar a chellonal, az surgosen hosszabbitsa meg...
mi azt hittuk, ez automatikus, aztan kiderult, hogy a feneket
csak lestunk, hogy 5000 helyett 7600at kell befizetnunk...
szoval figyeljetek oda... -
ment mail
-
MarKoo
addikt
Hogy is van ez a mac adress váltás? Tegnap váltottam mac címet, elkezdtem töltögetni és még este be volt kapcsolva a gép, addig kaptam a chellotól 2 levelet, hogy átléptem az adatforgalom 80 és 90%-át, ha elérem a 100%-ot, akkor le fognak korlátozni. Nem úgy van, hogyha 2 naponta váltok mac címet, akkor nem tudnak lekorlátozni? Igaz ebben a hónapban még csak tegnap volt az első váltás, de végülis az új mac címmel léptem át a korlátot.
Nincs valami tutifix módszer?
-
Cataclysm
csendes tag
válasz
jerry311 #714 üzenetére
Azért megfogadom a tanácsod és jelszot változtatok!
De ha tényleg az ő eszközeit ismeri fel akkor mért csak a modememet nem ismerte fel! Mert akkor a hálókártyával is lett volna baja nem?
És ha jol emlékszem két modemet észleltek vagy mi is volt mert régen egy upc telefonos és egy chellos modemem volt! Tehát hogy külön külön ment És gondoltam hogy az enyém volt és ezt cserélték le erre hogy most már egy is elég ugye, és ezt nem észlelte pedig már rég ezt használom! -
jerry311
nagyúr
válasz
Cataclysm #713 üzenetére
Még hogy nem tudok tagokat hozni a fórumba!!!
A regisztráción és az újraindítgatáson kívül történt még valami az ügyintézéskor?
Mert ha nem akkor az a legvalószínűbb, hogy valaki sikeresen bepróbálkozott a felhasználóneveddel meg a jelszavaddal. Ilyenkor az ő eszközei lesznek regisztrálva a tieid meg törlődnek a rendszerből.
[Szerkesztve] -
Cataclysm
csendes tag
válasz
jerry311 #712 üzenetére
Hello
Én vagyok Iscariah haverja!
Az az igazság hogy tényleg érdekes dolgokat csinált utobbi időben a szolgáltatás!
Előszőr amikor elment az internetem nem tudtam mi a baja, és mindenki azt mondta hogy tönkre mehetet! Ezért vettem újat!
Végül felhivtam a upc-t hogy regeljem az új hálókártyát de még nem dugtam bele a kábelt hanem a régi hálókártyába volt! És akkor mondták nekem hogy nem használok-e routhert (nem igazán tudom hogy irják) , én meg mondtam hogy nem! Hanem elment a net és vettem egy új hálókártyát és mondták hogy nem lehet az a baj! és végül megcsinálták és ment a net!
Pár nappal később megint elment a net hasonlo problémák miatt és már az eszem elszállt tőle hogy állandóan probláma van! Erre megint routhert találnak és megint megy! Egy vagy két héttel később megint elment az internet! Na ettől még inkább bosszus voltam! MEgint hivtam a upc-t és azt mondták hogy amit még ők regisztráltak másfél éve modemet azt mondják hogy nem ismeri fel a rendszer és és hogy regisztrálni kell na ezen meglepődtem hogy ilyen létezik hogy másfél után azt kéri hogy regeljem be a számát és erre ujra kellett megadni a MAC számát! Ezután megint ment! De hogy háromszor 3-4 hét alatt ilyen baj lesz nem hiszem hogy az én gépemmel lenne valami! Főleg hogy nincs net megosztom! És az új hálókártyám se használtam hanem porosodik!
Hello -
Blue@X
senior tag
Nem tud valaki chellos torrent oldalt ahova lehet is regezni?
-
jerry311
nagyúr
Nem mindenki használ chellot, aki chellos tartományból kap IP-t.
Az egyik ilyen különlegesség pl a Hajdúnánási Ruhaipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
KábelTV és Internet egység [link].
Meg ugye ott vannak az üzleti csomagok is 2 Mbps uploaddal... (vannak magánszemélyek is akik ilyenre fizettek elő...) -
shev7
veterán
toltok torrentet egy ilyen cimrol: 195.184.169.163, ez ugye upc tartomanybol van. Az egyik furcsasag az, hogy mig a tobbi cimet feloldja valamilyen catv-.... domainre, addig ezt nem. A masik furcsasag, hogy ~170-180kB/s-kel tolt fel, ami azert cirka 1300-1400kb/s.
-
jerry311
nagyúr
Ja, mégegy: írjatok levelet a ''support kukac chello pont hu'' címre.
Panaszkodtak, hogy kevés a megválaszolandó email -
jerry311
nagyúr
válasz
Apollyon #699 üzenetére
''ezért letiltották neki az egészet.''
Ez a része nem igaz a történetnek, kb 1 éve benne van az ÁSzF-ben, hogy háztartáson belül annyifelé osztod amennyire akarod... Ilyen hülyeségek miatt nem citálja magát a fogyasztóvédelem elé az upc (még esélyt sem ad rá, ezért sem volt ilyen probléma a ''hivatalosan engedélyezett megosztás'' előtt sem).
Mellesleg az új MAC az új MAC, bent az ügyfélszolgálat azt látja ami a modemre van kötve, ha az nem egyezik a regisztrálttal, akkor valami történt. Ha nem új hálókártya/gép, akkor pl egy router, amiről általában megfeledkeznek az emberek (nem feltéltenül azért, mert titkolni akarják, hanem mert pl az is csak egy doboz mitn a többi...). -
Drizzt
nagyúr
Bakker, ezzel a 30 gigás letöltési korláttal igazán csinálhatnának már valamit, mert ez ultragáz manapság. Szerintem már most 20 körül járok...
-
ArGab
őstag
Nos itt vannak a javított IP tartományok, mert a Monor felé menő forgalmat számolja a mérő. Tehát a helyes, csak Chellós IP tartományok:
80.98.0.0 - 80.98.255.255
80.99.0.0 - 80.99.255.255
86.101.0.0 - 86.101.255.255
89.132.64.0 - 89.135.255.255
195.184.160.0 - 195.184.191.255
213.222.128.0 - 213.222.191.255 -
Melafoto
senior tag
Lenne 1 kérésem.
Aki szokott MAC címet cserélni bizonyos okok miatt, kérem keressen már meg
privibe.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest