- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Az upstream kicsit határértéken mozog a downstram jó (habár szerintem a modem megcseréli). Egyszerűbben: RX (ez olyan 0-40 között jó) és TX (- 8 és 10 között jó). Nagyjából.
Határértéken is elmehet a modem, forgalmazhat adatot csomagvesztés nélkül, de elég egy kis zajbetörés, vagy a vivőfreki picit elmászik, és ha a modem nemtudnak utánakorrigálni, akkor csomagveszteség lép fel.
Az elején amikor a modem beáll, valamilyen jelszintet ''megbeszélnek'' a headenddel és azon működik. De menetközben az átviteli közeg (KTV hálózat) paraméterei kicsit megváltozhatnak és egy bizonyos szinten túl a modem nemtud utánállítani.
Határeseten üzemelő modemek könnyen kihullhatnak egy kis változás esetén is.
Egyébként a modem nem igazán mér pontosan, legalábbis upstreamet tuti nem. Azt a fejállomáson kell lemérni (míg downstreamet meg a végponton kell mérni - műszerrel!).
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Nah ma én is 1221, és mondta az ember, hogy ha 5 hónapnál régebbi a jelszó, akkor meg kell változtatni bármi módosítás előtt, továbbá 5 sikertelen próbálkozás (belépés) után nem enged adatot módosítani...
Továbbá a jelszóban betűnek ÉS számnak is kell lennie, nah ez meglepett, eddig nem volt ilyen. Na de sebaj.
Csak elfelejtettem megkérdezni, hogy ha hálókártyát cserélek (kidobom ami a gépben van, és az alaplai hálókáryát használom tovább) akkor azt megéri-e hogy pepecselek a regeléssel, ill nem-e fogják azt hinni hogy én most megosztom a netet...
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest