Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Belba

őstag

válasz Chandler #2698 üzenetére

1. NEM lesz a tiéd évek múlva sem a UPC-s WIFI router, és a WIFI USB-adapterek...
    (Megkérdeztem az Ügyfélszolgálaton is, szerelőktől is.)

2. SZ@R minőségű a router is, USB-adapter is, véletlenűl ezt elég jól össze tudom hasonlítani az eddig használt (T-online-os) Linksys WIFI router és Linksys WIFI USB-adapterekkel!!!!
    A Linksys hálózatom mindig ''kiváló'' jelerősséggel üzemelt a lakásban 8-10 méterre a routertől.
    Most a fos-Netgear hálózat állandóan ''gyenge'' jelerősségű ugyanolyan távolságból. :o
    (Arról már nem is beszélek, hogy a Linksys router egy picike kis dobozka, falra szerelhető, ez a fos-Netgear router egy hatalmas, randa Noé-bárkája, kicsit a nagymamám cukrosdobozára hajadzik... Falra csak 2 db baromi-randa műanyag kapoccsal (?) lenne felszerelhető, az egész egy hülye alkotmány... A tetején kék UFO-fények cikáznak a mennyezetre... El tudsz képzelni egy klasszikus cukrosdobozt UFO-beütéssel???? ) :O

A T-online-os Linksys cuccok 1 év után az enyémek lettek, ezt már az 1 év hűségnyilatkozatnál egyértelműen leírta a T-online.

Pontosítva a UPC-s WIFI árak (2009.03.31-ig tartó hűségnyilatkozattal) :
    - 1 WIFI router + 1 USB adapter = 450Ft/hó
    - 1 WIFI router + 2 USB adapter = 950Ft/hó
    - 1 WIFI router + 3 USB adapter = 1450Ft/hó

(Ez kiegészítő havidíj az internet-előfizetés mellett.)

• Bandus99

őstag

válasz Chandler #2698 üzenetére

Ha nem adjak neked akkor sem rossz bolt annyira

kapsz ket eszkozt nem tudom amugy mennyi ezeknek az eszkozoknek a beszerzesi ra de ha 12x 450Ft ot szamolsz akkir 1 evben kifizetsz 4500Ft ot 2 ev alatt 10800
    3 ev alatt 16200 Kb itt tartasz ha rogton az elejen megveszed ezeket boltban.

Ha szerencsed van akkor 3 ev garral ha nem akkor 1 ev garral tudod megvenni amugy az eszkozoket.

Es akkor meg sehol a support, hogy betelefonalhatsz tessek mondani villog a sarga lampa mit kell most csinalni??

Arrol nem is beszelve hiba eseten cserelik.
    Tegyuk fel megveszed 1 ev garral az eszkozodet aztan masfel ev mulva elromlik.

Aktív témák