- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
ROBERTOH #2684 üzenetére
az előfordulhat, hogy közben lejjebb mennek a tarifák, és a hűségnyilatkozat lejárta után be kell menni az ügyfélszolgálatra, hogy ha nem csökkentik a Tiedet is, akkor lemondod. Rögvest leveszik az új kedvezőbb díjra. Én mikor először felmondtam, minden elképzelhető kedvezményt ígértek, csak maradjak.
Akkor olyanom volt, hogy nem akartam tovább netet. Megtettem a felmondást, majd a Nejem állított be 3 hónap után, hogy ő kap közszolgálati kedvezményest 7200-ért, és úgy lett ismét netünk. (végig classic volt) annak is lejárt már a hűségnyilatkozata, de maradt a 7200-as ár.
-
bambano
titán
válasz
ROBERTOH #2583 üzenetére
Én meg olyan helyen lakom, ahol 4 azaz négy féle, egymástól lényegében különböző szélessávú szolgáltatást lehet elérni
Elvileg lehetne (és régebben volt) csellóm és tvnetwork-öm. Most adsl van és lehetne még dmcc kábeles internet is. (lényegesen különböző alatt azt értem, hogy az adsl-hez a legtöbben ugyanazt a t-com szolgáltatást használják fel, az nem különbözik lényegesen, de a kábel, az adsl meg az ethernet hálózatos technika szerintem igen.)
Ja, most jut eszembe, hogy tévedek. 5. mert itt van már 3g mobil internet is.
Komolyan hiszem, hogy ez a környék egyedülálló az országban ezzel. -
TeeJay
félisten
válasz
ROBERTOH #2576 üzenetére
én falun lakom 1km-re a DSLAM-tól
annyi hogy itt jók a vonalak mert zsírúj rézkábel van zsírúj csatlakozódobozokkal
meg nagyon kevés DSL user van mivel chello-t fél évvel hamarabb lehetett rendelni és mindenki arra csapott le.
jó vonal kevés user nem túl nagy távolság és meg is van az up to 8 megabit.
ennyi -
jerry311
nagyúr
válasz
ROBERTOH #2572 üzenetére
Nyilván ingadozik az DSL sebessége. Szvsz könnyen belátható, hogy így kellett történnie.
Ahogy növekszik a sebesség úgy lesz egyre érzékenyebb a zavarokra is. Szóval egy up to 8-as vonalon naná hogy kijött a 2 Mbps, még ha egy csomagot elküldött 2-3x akkor is stabil 2M-nek látszott. Most meg látszik a sebességen minden zavarás. -
Bandus99
őstag
válasz
ROBERTOH #2401 üzenetére
Ez a sebesseg csokken a kp tavolsaga miatt, ha jol olvasgattam a topikot, akkor nem jellemzo a chello eseteben, mert vannak utkozben erositok.
Itt meg bejon ''cserebe'' a kepbe, a tobbi felhasznalo netezesi szokasa, ami miatt csokkenhet a sebesseg. De ez ugye nem allando, mert ha ADSL nel messze lakom, a ejem tetejere allhatok akkor sem no a sebesseg, itt viszont ha szerencsem van egesz jo sebesseget erhetek el.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged