- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
elektro #3333 üzenetére
Itt még nem volt emelés.Nálunk csak április 1től lesz.
Ugyanugy töltöm a napi adagokat a régi 3mbitemmel, mint eddig csak már kb 1 honapja megy a szopás ezzel. Rendes sebesség szerint lejött 3óra40perc alatt egy dvd movie, most meg örülök ha lejön 20 óra alatt 1db.
Zenty: miért miaz, hogy érted, hogy kiröhögi a upc védelme?
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
elektro #3310 üzenetére
Felhivtam őket a torrentről azt mondták elöször nálam a bibi aztán elmagyaráztam pár dolgot,és máris rá vágta központi probléma!( szal bevallotak ők a hibásak
) Bár hozzá teszem ez megint egy ügyfélszolgálatos szimplán...
Eddig ügyfélszolgálatukol mindig ezt hallom mindenre központi probléma,központi probléma ,és ennyi( igaz eddig csak 2 telefonáltam be ,de elég is volt sokat mondhatják ezt a kifijezést elég rutinosan hangulyozott vele már másodikra
[Szerkesztve] -
Gabor970
addikt
válasz
elektro #2708 üzenetére
én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy bolond az, aki egy adott internetcsomagnak nem az éppen aktuális legolcsóbb árát fizeti. Ha Neked jó, hogy a szerződésben leírtak szerint elfogadod nyomorúságos helyzeted, és nem teszel azért semmit, hogy ne így legyen, hát tedd! Én nem csak ebben az esetben, de az élet rengeteg más területén is úgy irányítom a sorsom, hogy az a lehetőség szerint legjobb legyen.
Bizony az emberek nem egyformák, és nem mindíg tudják kihasználni az élet lehetőségeit. Hogy egy példával éljek:
a 90-es évek első harmadában kezdődtek a kárpótlási árverések, ki tehet arról, hogy rengeteg kárpótoltnak nem vol annyi esze, hogy egyáltalán elmenjen árverésre???? Én a nagyapám után kaptam 42e Ft kárpótlási jegyet, elmentem a községünkben tartott leges legelső árverésre, és 7000 Ft, aza hétezer forintnyi kárpótlási jegyen licitáltam 4 hektár vágásérett erdőt. Nem vagyok senkinek senkije, egyszerűen elmentem és tettem, amit jónak láttam. Az erdőt azóta lábon eladtam 4millióért, és lakást vettem rajt. Persze volt sok hülye, akinek csak addig telett az eszéből, hogy a legnagyobb hülyeséget ígérőnek eladta semmiért. No mindenkitől bocs az OFF-ért, én it tbefejezem ezt a témát. -
Tithian
őstag
-
Felhasznalo9
tag
válasz
elektro #2498 üzenetére
Elejen valoban frappansan van megfogalmazva, de ha a tablazat feletti sort bemasolom meglatod:
''A változások eredményeként a UPC chello internet-szolgáltatása 2007. március 1-jétől 1,2Mb, 5Mb, 10Mb és 20Mb-es korlátlan csomagokat kínál, az eddigi adatforgalmi szabályok megszüntetése mellett:''
Akarhogy is ertelmezed a korlatlan az korlatlan.
Mellesleg en is szamoltam es nekem asszem 100-150gb is eleg. De a 150 gb mar nagyon a max...
Akkor elkezdem (VAKACIO):
O -
shabbarulez
őstag
válasz
elektro #1371 üzenetére
Dehogy nem volt, csak akkor lehet nem olvastad a fórumokat. Amint felkerült az új ÁSZF azonnal ez volt mindenhol a téma, és onnantól még 1 hónap volt a tényleges bevezetéséig. Szerencsével február elejéig talán most is felkerül egy új ÁSZF a jővőbeli változásokról, amit majd 1 hónappal később be is vezetnek.
-
Tepi csávÓ
csendes tag
válasz
elektro #1362 üzenetére
És te látsz valami hírt, utalást hogy lépni fognak? Mert én nem. Bár én is tudom hogy lépni fognak csak mikor... amikora a a többi szolgáltató már rég befejezte az ''átállást''. Egy hetes hozzászólásokba még olyat lehetet olvasni, hogy a srác felhívta az ügyfélszolgálatot és azt mondták neki hogy nem is terveznek emelést...
Pont az előbb olvastam a tvnetnél február végére már mindenki az új netével fog töltögetni -
TeeJay
félisten
válasz
elektro #1354 üzenetére
nekem meg a szomszéd szokott szívni chelloval néha.
nem sztároljuk a DSL-t mert én is tudom hogy a kábelnet sokkal jobb
csak mondjuk most árban meg sebességben nyerőbb lesz a DSL
és azt ne felejtsd el hogy telefonvonal van pármillió az országban amire lehet rendelni ADSL-t míg a chellonak nincs ekkora lefedettség
szóval pl hiába akarok én fincsi gyors chello kábelnetet ha olyan helyen lakom ahol nem elérhető. akkor marad a DSL ami nagyonsok kistelepülésen elérhető
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Medence topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest