- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
busman #13678 üzenetére
lehet nálad is ez okozott gondot nem?
"Az Ön által észlelt hibát egy váratlan meghibásodás okozta, ebből kifolyólag szolgáltatás kimaradás tapasztalható. A hiba elhárítását kollégáink azonnal megkezdték, az internet szolgáltatást helyreállítása folyamatban van. A nem várt meghibásodásért és a részleges internet kimaradásért szíves elnézését és türelmét kérjük!"
-
Belba
őstag
Ez TUTI biztos, hogy a CHELLO CLASSIC március 1-től 10240/1024 kbit/s lesz, mert múlt héten az Ügyfélszolgálat 2 embere is, és a nálam járt 2 szerelő is (külön-külön, 2 nap különbséggel jöttek!) megerősítette!
Ja, és KORLÁTLAN lesz március 1-től, ez is biztos.
(Nem tudom, hogy a DolgozóNet is így változik-e, mert nekem nem az van.)
======================================================
Ez mind szép és klassz, de nekem amúgy máris tele a hócipőm a UPC-vel...
1. Ügynökkel megkötöttem a szerződéseket (telefon+internet+kábelTV), nagyon előnyös és kedvezményes feltételekkel...
2. Még aznap este felhívott telefonon, hogy az úgy mégsem megy, mert ez+az már túl sok kedvezmény lenne, változtatni kell a szerződésen...
OK. Már itt kicsit ideges lettem. (Jé, délután a papírjaiban még lehetett, sőt ő ajánlott ilyen-olyan kedvezményeket?! Na, mindegy.)
3. Pár nap múlva VÉGRE kijön a szerelő (9-13 óra között lett jelezve, naná, hogy 13 órakor csöngetett).
Hosszas nézelődés után előbb azt a diagnózist adta, hogy ÍGY nem lehet megszerelni a nethálózatunkat (ami már 1 éve remekül működik T-Online által megcsinálva???).
Aztán mikor erősködök : ja, mégis lehetne...
Csakhogy most meg kiderült, hogy a Szerződésemet elírták : én chello classic-ot írtam alá, ő meg chello standard-ra hozott papírokat.
ÍGY ő hozzá sem kezdhet!
Ráadásul : a vezetéknélküli hálózatomat sem írtuk be a Szerződésbe, ÍGY ő csak 1 db gépet tudna a netre kötni, ami nekem nem megfelelő!!!!
4. Telefonálok Ügyfélszolgálatnak : udvariasan kértem Szerződésem helyesbítését, és módosítását, kérek +WIFI hálózatot (+ 3db gépre)...
5. Két nap múlva újabb szerelő (9-13 között várom, már nem is csodálkozom, hogy ez is 13 órára érkezik).
Újabb embert kell meggyőznöm, hogy a netünk jelenlegi kábelezéssel is, kicsi bekötésekkel is csatlakoztatható a UPC kábelére.
Pasi dühöngve dolgozni kezd, csapkod és kapkod, mert neki ERRE nincs ideje...
Igaz, fizetek a bekötésért 1900Ft + 2500Ft-ot, mégis ő úgy csinál, mint aki kegyet gyakorol.
1 notebook-on szerinte nem is kell telepíteni a hozott USB adaptert, szerinte sokkal jobb a T-online-os USB-adapter... OK, én meg rábízom, mégis ő a szakember. (Tiszta hülye vagyok!)
1 asztali gépet már be sem akar kapcsolni, mert neki MOST jár le a parkoló-cédulája, ő nem fog EMIATT 5ezer Ft büntetést fizetni...
Jesszus, még a telefon-vonallal SEMMIT nem csinált!!!!
Kisebb balhét rendezek neki, erre lemegy a rohadék autójához és elintézi a céduláit.
Naná, hogy ezután jó dühös volt (dolgoznia kell!), valamit kötözgetett a telefonzsinórokon, egy rakás papírt aláíratott, egy másik rakás papírt az asztalra dobott és máris húzott ki az ajtón.
Úgy kellett utána telefonálnom, hogy megtudjam az új telefonszámomat!
6. VÉGRE túl vagyok a bekötés rémálmain (gondoltam én naívul), összetakarítom a szétdobált szemeteket, dobozokat, kábeleket, hivatalos papírokat, kapkodva próbálom az elmaradt munkáimat bepótolni, gyerekek közben örülnek az új netnek...
Csakhogy a notebookom hirtelen úgy dönt, hogy nem kapcsolódik a netre!
(T-online-os adapter eddig hibátlanul működött, 1 évig SEMMI gondom nem volt.)
Most nincs rajta net, se a régi, se az új adapter nem ''zenél'', csinálhatok akármit...
Az egyik asztali gép is hasonlóan viselkedik : csak keresi, keresi az IP-címet, de nem találja az Istennek sem.
Ja, és a ''hab a tortán'' : este végre összerakom a rakás papírt és az agyvérzéssel küzdve meredek a papírra = MEGINT chello standard van beírva a KIJAVÍTOTT szerződésre???
Basszus, most várom postán a Szerződésem javított-javított-javított változatát, kiváncsi vagyok, mi lesz benne????
Ja, és várom a szerelőt, aki hátha végre megcsinálja azt, ami a T-onlinos szerelőknek 2 perc volt anno, UPC szerelőknek 3 nekifutás kell...
Megint rámegy egy újabb napom!
T-online szerelő anno szombaton jött ki, érdekes, hogy már 9-kor csöngetett, pikk-pakk mindent megcsinált, előzékeny és udvarias volt, nem volt neki az sem gond, hogy még vírusírtót is rakott a gépeinkre magánemberként!!!!! (Saját szorgalomból, nem fogadott el semmit a +munkáért.)
A T-online-nál évekig voltam, soha nem voltunk net nélkül!
Jelenleg a 4 db gépünkből 2 db-on van működőképes internet...
El ne felejtsem : ÉN kötöttem be a kábelTV-t az UPC-hálózatára, ez legalább működik és azonnal megvolt. (A ház bekábelezésénél bevezették a kábelt a lakásba, csak rá kellett dugnom a lakás elosztójára.)
Szóval : nekem máris tele a hócipőm a UPC-vel! -
Apollyon
Korrektor
Lehet már fennt vagy valami listán vagy akármi, afféle szembogár vagy nekik vagy mittudomén mi...
Esetleg nem vagy egy kicsit hadrcore letöltő? Lehet azért van...
Kár hogy nem lehet megnézni a tavalyi, hónapos felbontásos adatforgalmi statisztikát!
Tényleg, esetleg valahogy nem lehet mégis?!
Itt a fórumon a millió ember közül asszem te vagy a 2., vagy 3. akit lekorlátoztak! -
jerry311
nagyúr
Nincs ebben semmi érdekes.
A minden hónap utolsó előtti munkanapján veszik le a korlátot (először), ha ezt munkaszüneti nap követné, akkor még egy nappal előbb. Másodszor pedig elsején, hátha esetleg valakit nem sikerült feloldani vagy őjra elérte a korlátot a feloldás és elseje közt.
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged