Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
Heroes trial, de ennek a váltásnak nem nagyon értem a lényegét
. By the way a skinek meg a hbm sweep azért elviszi a hátán ezt az updetet.
Cresteknél szerintem a zsákok nyitása lesz egyszerűbb esetleg egy kattintassal be lehet rakni majd egy egész crest sort, ahogy kivenni is ki lehet.
-
Mike
veterán
nem tudom milyen facebook csoport, mert a castle clash fb oldalán sincs róla egy szó sem
-
Shokkolo
addikt
Uhhh ez a 2 design bejövős
Meddig várok:
Lássuk csak... egyelőre nincs értelme pörgessek.Picit bővebben:
Gyűjtögetek, és a nagy számok törvénye alapján mindig jön valami ami még nem volt. Azt elkezdem húzni amíg gyűlik újra a gem...Gondolok itt arra, hogy pl legutóbb jött a cupid, aries, ezeket felhúzni 160+ -ra, legalább 8as skillel,
plusz vladot és a PD -t is 9es skillre az rengeteg idő és shard nah és persze HB (jelenleg ezzel állok hadilábon).
Illetve most bejött az evolve is ami emgint borít mindent.Amíg a meglévőket nem hoztam megfelelő szintre, nincs értelme pörgetni, mert úgyse lenne még azokra is plusz erőforrásom, ergó csak még lassabban haladnék előre.
Szóval öööö.... amíg húzom a meglévőket gyűlhet a gemMost konkrétan június óta gyűlik, és még fog is. Aztán egy 2k -s eventen elpörgetem. Hátha lesz végre egy moltanicám...
Múltkor számot vetettem azzal, hogy mi nincs még:
Ork, Santa, Pixie, Death Knight, Treant, Harpy, Skull, Dread DrakeÉs persze: mino, destro, molti (ebből csak a 3. -ra van esélyem)
Szóval lesz minek pörögnie (és van is miért reménykedjek
)
-
-
mno
tag
Pd evo159 10/10, 7/8 berserk, revit 3as crest sor
Cupid 199 10/10, 4/8 berserk, revit 4es crest sor
Mino evo170 9/10, 5/8 war god, bulwark 3as crest sor
Spirit mage evo155 7/10, 5/8 war god, berserk 4es crest sor
Ork evo159 8/10, 5/8 life drain, tenacity 4es crest sor
Santa boom evo159 9/10, 5/8 war god, bulwark 4es crest sorInscribe első háromnak 100as, többinek 90-95közötti.
Sok videót néztem, meg saját tapasztalat: Vladot nem szabad vinni, miatta PD nem tud stackelni. PD és cupid is 10es skill nagyon kell, hatalmas össz HP van kint pályán, és sok magic tower miatt még varázslat hatása alatt nagyon le kell rusholni amit lehet. Ork volt a tank, 220k HPja van most. Cupid skillez elsőnek, PD-t azonnal beindítja. SM berserk crest mert CD nélkül rombol. Van 1-2 nagyon durva, 1/8, 2/1, 3/6, 4/7 ahol nekifutottam 15-20szor mire lement éppen 51%-ra, vagy kicsi többre. 3/6 volt a legnehezebb összes közül!
717 lánggal fejeztem be egyelőre . 40ből 11ment le 3 lángra, többség 2 láng, néhány csak 1-re sikerült.
-
Mike
veterán
szeretem az ilyet. Ari és TG elég, nagyon kényelmes, még hóvihar sem kell
milyen hősökkel? fixa ideám, hogy nem a bázis számít hanem a hősök.
1 éve ugyanolyan a bázisom, még a falakat sem upgradeltem tovább, maradtam a vörösnél.
de ettől persze még nem biztos, hogy igazam vanja látom milyen hősökkel
szerintem ha lepakolnád a hősöket a terület közepére fal és épületek nélkül, akkor is lenyomnák az S-t, R-tkiskarim a H-t csinálja, 120-130-as hősökkel, konkrétan fal sincs
-
TarakMachto
csendes tag
-
TarakMachto
csendes tag
Az nem úgy van , szerintem csak kártya jó hozzá . 3 pd-m van abbol egy 190 , egy 175 , egy 140 , egyik sincs lakatolva , és nem tudom a nagyot evolve-ni , pedig magvan a evolvekristály és a piros kristály , de kártya kell neki ...upsz
Bocs volt benne talant cresh , és ezért nem engedte ..... -
frantyi
tag
Tudom hogy majd visszatér a 180 as erőre, csak kérdés hogy mikor. Nem akarom megszívni. Ha sok hőst visszatolok 1 esre, akkor vesztek a hatok támadási erejéből meg HP ből. És oda a messa meg a gorge...
Annyi nyersanyaggal kell fejlesztenem utána vissza tudjam állítani az egyensúlyt.
A másik:
Hogy van ez a kétszeres evolve?
ha jól értem
0: 1-180
1. evoleve (1 hős 1 runa 1000 red kristály)
1: 1-185
2. evolve (3 hős, 5 runa 2000 red kristály)
2: 1-> 200Jól értem?
-
repeek
tag
Jól értem? Ha pl herom 190 akkor a 180+ xpt visszakapom xp könyvben?
Hessian. Miért dobná bele a nagy heroját?
Mint mindenki akinek 69/70 a hero slot csak whba rollolja a herokat.
Ergo kibontja, evolveli.
Meg a top playereknek nem gond kirollolni gyorsan pár herot sem ha mégsem lenne whban. -
Nova96
őstag
SKILL: target # random unit on the battles(flying and ground), deal # damage, amd stun for 1.5 sec. also shield himself for 2.5 sec(damage deduction), cd 3 sec. (build in 5/5 revite and fast recovery)
Es az update ott megvolt.
A statok nagyon megnottek gr 100ason 3200+ damage -
Nova96
őstag
Evolve:
You can evolve twice: 1st at L180 and 2nd at L185.
You will need duplicate hero(1 for 1st evlove and 3 for 2nd evolve, if you don't have duplicate, you can also do it with shards,20000shards=1duplicate hero)/red crystal and evolve material(can purchase with 1000HB)
Experice Books: you will get {the experice over L180(or 185)/500000 + 1} books, each = 500000 experience. So when you get to 10 star, go to dungeon once and evolve, you will get 1 book. -
Mardel
őstag
End gameben csak 4/5 revit, ha van egy 5/5 revites pd mellé.
Ilyenkor a pd előbb skillez, a cupid meg feltölti, hatékonyabb mint 5/5 revittel.
Meg a 4/5 revit arra is jó, hogy raiden, dungeonban tudsz tervezni egy zerkes pdvel.
Pd-t lerakod valahova, aztán cupidot, mire lerakod a többit egy helyre addigra van pd, cupid buff.
-
repeek
tag
Fake. : )
Ez már a megvalósításból is látszik .
A castle clash felirat szvsz paintal lett odatűzve. Látszik a PNG keret .
Meg van a képen egy aláírás is bal alul .És a forrás: http://www.zerochan.net/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest