Új hozzászólás Aktív témák
-
Makra01
csendes tag
válasz
vendingo #10985 üzenetére
Én is ezen filóztam megtettem a lépést és vegyes érzelmek vannak elfelejtem a bosst szinte rendszeresen xd vagy épphogy becsapódok XD. A gw miatt vagyis a fame miatt sztem érdemes. LBvel kevés jön + ez megdobja úgy gyorsabb lesz sztem a tálentek uppolása, evo 1-2 sajnos sok kell ahhoz h rendesen tudj fejlődni.
Szal a válasz megéri viszont a 14,5k hb nem biztosított nem akkor csinálod a bosst amikor akarod.
Emellett nekem 75k mighttal azért van hol gyűjtögetni és én most minden könyvet hbra váltok be, most egy kuka hőst 4/5 xp talenttel felnyomok 200ra és nem lesz ekkora hb hiányom de ez szédületesen nehéz kibirni. a fix bosst valahogy meg lehet szokni most azon gondolkodom h ébresztőt állítok be 1-2 perccel kezdés előttre, de még így is lemaradhatok sztem XDD. -
Makra01
csendes tag
Nekem is ilyen a pdm 6/8 berserk + 3as revit tálent és elég ütős imádom. majd ha végre lesz annyi famem h feltoljam 8/8ra akkor viszon még keményebb lesz. + 10/10 skill is kéne de most a 6osokoat húzom ami kell 7re...+ újherok stb ugyh sajna parkolóba van ő is.
Nekem nincs az a shard mennyiség ami elég lenne, gyűjteni meg nincs erőm/lehetőségem XD.(Szerencsésnek érezhetem magam mert tudtam befizetni kicsit és ahhoz képest jött sok új hős csak ujabb nyűg mert amiket használok most pihiznek, igaz sok új hős miatt eljutottm expert dungi 8 7 ig.)Valaki megtudja mondani h most ha Expert dungit befejezem akkor megnyilik automatán az insane v pedig mindenképp kell a 120k might.
Ha kell a migh at kb hány hero x lvl-en + inscribe. most úgy vagyok h 69 herom van abbol 6 zöld és 5 kék többi lila.
Másik milyen zöld kék herokat érdemes fejleszteni a garrison miatt meg esetleg máshol ha használja valaki? (láttam h pl a frostwitch használva van csak nem tom hol és miért.)Előre is köszi.
-
Makra01
csendes tag
Üdv újra!
most nem voltam forumon ugyh volt olvasnivaló.
Srácok mi ez a vita itt XD.
most h van GW mindenki megőrült? kéne nekem is sok fame most filózom h mi legyen érdekelne egy klánba csatlakozás de a bossról sztem elég sűrűn lemaradnék a gwt pedig egyáltalán nem tudom h megy de félek arról is néha olyan munkarendem van h nehéz egy fix időpontot találni h be tudjak lépni akkor. Ezen ne vitátzzatok már.
Am mellesleg érdekes mert én is kaptam moltit és 1-2 hasznos hőst és végre lassan meglesz az expert dungi most gyúrok az insanere most lettem 70k might sajna nem huztam a kuka herokat de most fogom. csak 1 4/5 ös xps crest hősöm van azt fel kell tolni 200ra mert kell a hb.
másik a psyshield v hogy irják nekem 3at beadott hamar és kb 3-4 hónap folyamatos forgeolásal meglett a 4. XD. jöhetne jobban de most nem tom kire tegyem. meglett a 4es tenacity sor és 3as revit sor most tiszta boldog vok. és nymatom a hősöket amit csak tok egyenlőre 160ig és csak 3 hősöm van 180on igaz ebből 2 evo1 180.
Szerk.:
Más klánnal az a bajom h a főkarimmal nagyon spúr vagyok és minden shardot sajnálok. Persze ez teljesen jogos h amit használok adjam be közösbe csak én kiskarikkal gyűjtöm össze a shardokat warehousban HBM stb így is 44kt beadtam mire rájöttem h megéri a kiskari azt a 10et tuti nem veszi be senki XD. Ebből 2 herot ki tudtam volna fizetni evonál v pedig skillekbe nyomni. most go meló jó szórakozást.
-
Makra01
csendes tag
AHH muszáj megosztanom.
ugye adtak csomó gyémántot és 1 kiskarin pörgettem vlad + ghoulem-et másikon meg Draead Drake-et
OOO végre lesz shard bevételem, másikon amin meg van snowzilla oda jött még 1 snowzilla.
Dread nagy karin sincs XD de megvagyok nélküle viszont elég erős az tuti. -
Makra01
csendes tag
válasz
orass9028 #10283 üzenetére
Én is mindenképp a crest sorokat ajánlom, vannak számomra gagyik azokat mindig forge-olom. Persze nem olcsó, de eshet phisield, LD, revive, wargod, berserk stb. Így lett meg a wargod 3as sorom, bulwark 3as lassan de azt nem nagyon akar adni most, van olyan revit ami már 3as szintű viszont a 3.at alig adja abbol 1db 1es van csak
de a többi is megvan már 2es. Régen nem tudtam h a phisi shield milyen jó és azt is forge-oltam XDD már az is meglenne legalább 1es sor XD. szal a gagyikat amiket tudod h tuti nem használsz vagy add el kristályért az elején v pedig forge, megéri sztem nagyon most a tenacity 4es sorra álltam rá az 1es megvan már csak a másik 3 kell.
Más:
Mire összejött a 200k HB 184 lett a PD
és még gyűjtöttem a könyveket amik jöttek a quest-ből.
159,5ig feltornáztam és pár HBMel meglett a 160 most pedig ismét gyűjtögetés HB-t addig fejlesztem vladot és még gyűjtöm a shardot is(hozzá már kelleni fog) bár őt már tovább húzom 185nél közbe még a skullt is 10*ra tolom szal még kell kb 800k HB (uristen igy belegondolva nagyon sok....) addig Vlad is szépen felmegy. Persze csak 180ig kapnak könyveket utana csak HBM. -
Makra01
csendes tag
Köszi én is zavarba vagyok ilyen téren, mert elég sok jó hősöm van csak mivel másokat fejlesztgettem rájuk nem volt keret és így kicsi skillek vannak, meg kicsik.
A minora első benyomásként azt mondtam, h szar nem érte meg a pénzét, de utána láttam videókat és ha fel van fejlesztve nagyon kemény 1 ütéssel akár lebonthat mindent csak nagy legyen a skillje és legalább 180 kb.
Egyenlőre megpróbálom felturbózni minot és meglátom mi lesz, és druid helyett beteszem ghoulemet csak még őt is felkell turbózni skill és lvl terén. (mindig olyan kevés shardom van XD)
Na meg elég gagyi talentek vannak rajtuk sajnos, vagy lehet én gondolom csak így xd. (Talentet pl csak akkor pörgetek ha küldibe van és az elég ritka, bár relatív szerencsés vagyok ilyen téren mert a pd berserkje, vlad wargodja, skull LDje is így lett meg.+még pár 4/5)
Skull az gyanús h 200ig fog menni, mert nincs még 1 belőle és a 20k shardot nem bírom összegyűjteni. Nem azért mert nem menne, úgy kb 10 nap lenne "csak", de nincs akkora akaraterőm XD. Addig meg mennek a többiek is felfele legalább, valdból is csak 1 van hozzá is kell a shard.
-
Makra01
csendes tag
válasz
maigret #10267 üzenetére
Szia több accounttal belépés.
Látom megelőztek, de leírom a pontos menetét.1. belépsz a telefon beállításokba
2. fiókok menü
3. Fiók hozzáadása
3. kiválasztod h milyen van neked google ( v a felsoroltak közül bármelyik amelyik van)
4. Meglévő gomb választása/újat is létrehozhatsz
5. kitöltöd végigmész a lépéseken
6. ha ez megvan belépsz a játékba
7. játékban bal alsó sarokban van egy fogaskerék gomb(settings)
8. Jobb fent a kis ablakban Switch
9. Ott lesz az általad felvett fiók rátapogatsz
10. OK gomb és betölt a másik karakter.Karakterek közti váltást 7. lépéstől ismételve tudsz.
-
Makra01
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10261 üzenetére
Lehet megpróbálom így és a napi könyveket majd beleölöm santába és minoba. A második listát fejlesztni akarm csak most a fő banda sok erőforrást elvesz hb shard xp könyvek. de lehet előre veszem őket. A mino csodaképességét is megszerettem csak sok shard kell oda is.
Megfogadom a tanácsod.Hessian:
A pocsékolás fogalmát úgy akartam érteni, hogy 8/8 kell legyen ahhoz h legyen látszatja(kövi 200as ugrás 4/5 után) és lehet inkább a Vlad 6/8 wargodra kellett volna még gyüjtögetni a fame-t, sajnos nekem brutál lassan jön... kb 1-1,5 hónap 2,5k
Mire 8as lesz sztem megőszülök hacsak nem lesz valami más lehetőség fame szerzésre LB-n és hős pörgetésen kívül.
Nem mondom nem vagyok free gemes játékos, de olyan sokat nem bírok beleölni hogy essen annyi fame. A gemeket költöm épület befejezésekre is. Most hogy megvan az 5m goldraktár lehet nem költök épületbefejezésre nem tudom még. -
Makra01
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10257 üzenetére
Facebookon keress rá a castle clashre és like-old később kiírják csak legyen elég like. bár, hogy mennyi kell azt nem néztem de nincs még sok.
-
Makra01
csendes tag
Köszi.
Hát még volt egy kis gyémántom és így befejeztem az aranytárolókat. Most lett meg és nagyon csábít az Evolve gomb xD, de kell pár napot várnom h meglegyen a 200k hb addig jönnek könyvek is. Sztem nem bírom ki az első hősnél a 200ig már érzem h nem fogom kibírni XD.
Nos a hőseim így néznek ki most.
A 6os amiket használok:
PD 10es 180lvl 7/10 skill 6/8 berserk(ami hatalmas pocsékolás volt végülis mert amúgyis kevés fam esik és ezzel nem javult a sebesség, ez jó tanulópénz volt legközelebb mindennek jobban utána nézek 2x is) inscribe lvl 94 2es revive skull skillsor
Skull 9 180lvl 8/10 skill 4/8 LD insc. lvl86 3as tenacity
Vlad 167lvl 7/10 skill 6/8 wargod insc. lvl88 2es bulwark(1 kell a 3ashoz)
Druid 159lvl 5/10 skill 4/8 revive insc lvl80 és most épp 3as wargod crest egyébként 2es tenactiy volt
Cupid 151lvl 6/10 skill 5/5 Heaven's Wrath insc. lvl 81 1es revive crest
TG 8 160lvl 6/10 skill 4/8 revive insc. lvl80 crest nincs most rajta volt a wargod3as egyenlőre váltottam ghoulemre
Ghoulem 7 lvl 140 5/10 skill 4/8 wargod insc lvl80 1es tenacity egyenlőreAmik vannak még, de fejleszteni kéne csak nincs rájuk annyi keret:
sm 6 lvl120 5/10skill 3/8 tenacity insc. lvl60 nincs crest
aries 6 lvl 120 2/10skill 3/5 Heaven's Wrath insc lvl 60 nincs crest
santa 6 lvl120 3/10 skill 4/5 Condemnation insc. lvl60 nincs crest
Mino 6 lvl 106 2/1 skill 5/8 Slow Down insc. lvl60 nincs crest
Pixie 6 lvl100 4/10 skill 2/8 deadly Strike insc lvl60 revive 1es crest (Démonnál használom nagyon imádom )és amik még kisebbek ezeket nem részletezem nagyon
Siren lvl80
Succubus lvl60
Champion lvl 60(5/5 Revit XD)
DK lvl 60
Snowzilla lvl60
Ninja lvl80
Grizzly Reaper lvl1 (még de őt is akarm fejleszteni)
ezeket csakazért raktam ki háthaezek közül kellene valamelyik ami jobb lenne az alap 6oson.Szerk.:
59732. vagyok ott meg tudod nézni a bázisom most sarokban van. Makrasoft a nevem -
Makra01
csendes tag
Na ma olyan 4-5 óra körül meglesz az első 10 csillagos hősöm :3 *-* persze PD aztán később evolve. A terv lvl200 addig jön hb, de félek nem fogom kibírni HBM P-t sweepelem és mostanába a Vladdal szivat 70k tp meg 200k-kal, de skull meg pdnél adott 900K-t is jópárszor. Q-t nem tudtam megcsinálni garrisonnal sem.
Legend cardból dobott egy ninjat 5/8as wargoddal. Vélemény? Sose használtam, de tudom, hogy gyors és 1/10en is 300% atk a skillje. Hol érdemes használni?
szerk.:
Most néztem nincs az ajanlott talentek közt a wargod :'(. Szal valami oka van meg is nézem jobban. -
Makra01
csendes tag
válasz
TheHessian #10246 üzenetére
Hát annyira nem csalódtam csak nem jött az az érzés amikor elkezdtem használni a PD-t Vladot v skullt, vagy mint most a pixivel kapcsolatban pedig nagyon parkoló állásra tettem. Fejleszteni fogom majd őt is csak egyenlőre úgy agyok vele h mindent amim van a pdbe vladba v és skullba fogom tenni.
Am most a cél hogy 10 csillagosak legyenek és elérjem a 9/10es skillt
-
Makra01
csendes tag
válasz
repeek #10243 üzenetére
Szééép nekem még tán az 1 se menne egyedül XD.
Más:
Most hogy jobban átvizsgáltam a hőseimet és kezdek jobban érteni a játékhoz észrevettem, hogy van egy két olyan hősöm ami szinte kötelező és sohasem haználtam nem is fejlesztettem.
Pl.: bizonyos démonhoz
Ott a pixie leveszi a pajzsot/azt a speckó bubit ami visszadobja a támadást a hősökre.
A ghoulemben kicsit csalódtam elég nagy kell legyen ahhoz h lecserélhessem a druidot, de druiddal egyutt nagyon jók lehetnek, druid növeli a sebzést emellett cd nélkül tölt hpt szóval ha kellően felpörögnek kifogyhatatlan heal, ghoulem pedig csökkenti a sebzést amit kapnak a hősök, a hatalmas ütést a démontól elég szépen leredukálja.
Így olyan Démonokat is legyőzhetek amiket eddig sose sőt, ha tudtam nem is álltam neki. A démon jutalmakat pedig szeretem XD. (bár ki nem?)
Most végre elértem hogy pár hősöm 180 lett kezdem érezni hogy haladok előre és jobb dolgok is megnyílhatnak előttem.Emellet egy pofátlan kéréssel fordulnék hozzátok. Mégpedig olyan kérésem lenne, hogy ha van valakinek van olyan accja, amit nem használ és nem is fog a jövőben, és van rajta 1-2 elfogadható legend hős, megköszönném ha nekem adná. Sajnos csináltam vagy 10 accot amin pörgettem párat freegemből de 1 olyan van amire kaptam egy santát és a többi kuka végülis semmit nem adott eddig.
El is mondom mire használnám. van egy saját céhem ahova farmolnáám a shardokat boss 3ra, nem egy aktív, mert semmi másra nem használom csak a főkarimra kell a sok hb és boss 3, azért szépen ad de drága és nem akarom visszafogni a fő karit. Elég nagy vagyok már talán 53k might és még így is elég kevés shard esik ezeket nem nagyon tolom be jó szívvel. Inkább költöm a hősökre.
Ha esetleg csatlakozni akar még valaki nyugodtam jöhettek, de nem vagyok hiperaktívkodó és nem mindig tudom fixen indítani a bosst, mert dolgozok (és elég fura egy munkarenddel, nekem tetszik), persze ha lesz kellő kiskarim amivel kifarmolhatom a napi 600 shardot akkor adó nélkül, mert minek lassítsak mást ha megvan a kellő shard. Költse mindenki a hőseire.
Na jó kis regény lett nem is írok többet. Előreis köszönök mindent.
Ja a céh: (nagyon kreatív név XD) Makracehe.
-
Makra01
csendes tag
válasz
Mardel #10205 üzenetére
Köszönöm a sok gyors választ így már értem. Ezt nem vettem számításba, hogy a végösszeg lesz annyi.
Már arra is gondoltam, hogy szétoszlik a 6 hero között de úgy se volt oké mert egymagát is annyival healelte.
Mardel: "A Druid stun, fear resistes?"
Ezt nem értem sajnos nem vagyok még olyan tapasztalt a játékban s sok dologgal nem vagyok teljesen tisztába.Nova96: köszi akkor ezt benéztem XD igaz nem tudtam volna nagyon másra tenni bár sajnálom, hogy kuka lett így végképp a 4/5 wargod.
Szerk.:
"Skill damages up to 8 nearby enemies dealing 1/12th DMG per target every 0.4 second up to a maximum of 12 times per target over the 5 second skill duration"JA XDDD nem láttam a fátol az erdőt így még tisztább a dolog bár mivel angol szöveg nem szeretem mindig átnyálazni, mert nem tudok túl helyesen fordítani.
Köszönöm még1x
-
Makra01
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy ghoulemet, de nem érzékelem azt a bődületes hp töltést, mint amit a druid ad. Kezdek kicsit csalódott lenni. 4/10 a skillje még, ami azt jelenti h 480%-al tölti vissza a hpt ami jelen esetben:
lvl133 2720 atk + inscribe 2212 + 128 = 5060*4,8 = 24.288 kellene legyen ehelyett 2ezer körülieket tölt.(most nézem kb tizedannyit ad mint amit kellene)
Druid:
5/10es skill 240% hptöltéslvl 159 3220 atk + 2212+1002 = 6434 * 2,4 = 15.441 Ez valóban ennyit tölt néha 14ezreket de ennyit ad kb.
Nos a kérdés vagy én nem értek a matekhoz, vagy valamit elirtak a leírásban, vagy hibás a ghoulem?
Azért valamilyen szinten meg vagyok elégedve vele mert nagyon sok hpja van és elég kemény tank. Vele sikerült jó pár expert dungit megcsinálni 3 flame-re. A sebzése is épp 2k és nincs meg a 240% szoval kevesebb mint ami elvileg atk(5060) neki XD.
Néztem egy vidit pontosan nem tudom kié, de a lényeg h nagyon sok pénzt belenyomott evolvolta 7/10es skilles se töltött sokkal többet mint 4k.
Mi a trükk ennél a heronál?
ui: van rajta egy 4/5 wargod, nem tudtam kire rakni, de még azt nem számoltam bele szóval ennél többet kellene még mindig.
-
Makra01
csendes tag
Nekem nincs update. Adroidos vagyok és semmi.
-
Makra01
csendes tag
Rendben köszönöm akkor egyhangúan a PD nyert
, meg is kapta amint tudom már fejlesztem is nagyobbra.
-
Makra01
csendes tag
Sziasztok tegnap végre ismét rám talált a szerencse forgattam egy 5/8as berserket viszont nem tudom eldönteni melyik hősömre tegyem.
amiket használok:
PD 158 4/8 revive talent, 2es bulwark crest
Vlad 151 4/8 war god talnet, 2es war god crest
Skull 143 4/8 Life Drain talent, 2es tenacity crest
Thunder god 142 4/8 revive talent, 1es Berserk crest (revivet tegnap kapta és még nagyon nempróbáltam mennyire jó)
Cupid 5/5 Heaven' Wrath crest, 2es tenacity crest.Cupidra nem tenném mert ugyse üt olyan nagyot de még lehet az is h ő kapja meg. Viszont a a kábítás sem rossz neki szerintem.
amiket nagyon nem használok mostanában de fejlesztem.
Spirit Mage 120as 2/5 stone skin
Aries 103 3/5 Heaven' Wrath
Atlanticore 100 5/8 Deadly strike crest
Immortep 100 3/8 Life Drain (bár mikor megkaptam nagyon csalodtam benne)
Santa 3/5 Heaven' Wrath crestElőre is köszönöm a segítséget.
-
-
Makra01
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje csak olvasgatom a témát, most olyan dolog miatt írok, hogy csatlakoznék egy olyan guildbe aki ami aktívabb a mostani guildemnél. (most kb én vagyok egy picit aktiv a többi semmit nem csinál nincs boss nincs semmi)
Ma döntöttem el h kilépek nem vagyok vmi hiperaktív de azért nem lenne rossz néha bossozni is XD.
Van a kasszába kb 400 shard ha kilépek visszakapom?
36k mightom van nem valami sok, de mostanában azért növekszik.
1 nap amíg ugye feloldódik hogy beléphessek máshova.
szerk.:
Tudtok valami jó város elrendezést, ami esetleg jó lehet a csatázásnál, meg a J küldetés lenyomását? A hőseim bírnák csak lebontják a várost.Üdv.:
Makra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest