-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
aktív tag
válasz
KaitouP #4920 üzenetére
Season 1 óta játszok és akkor még háborús olyan jó kis akciós feelingje volt a környezetnek a játék menetnek. De most már kezdek félni át megy "fosnájt" stílusba. Ezek a legendary fegyver skinek a sok csilli villi dolgok már nem nagyon tetszik nekem. Remélem azt nem élem meg hogy lesz majd tánc lehetőség meg ilyenek amik teljesen nem oda való elemek. Ez a én véleményem..Remélem össze szedik magukat !
-
törölt tag
válasz
KaitouP #4895 üzenetére
Sajnos konzol lett a pc-s verzióból is, legalább a fele mindig sniper és villognak az árány színnel! Bf-ben csak vakargatnák a fejüket, hogy most mi van.
Hülegyerek játék lett és nem akar senkit megsérteni, de már messze van a jó kis kikapcsolódástól.#4894 vendingo
Bocs, de nem állok be sorba, pár killem lehet a sniperral, azt is amikor véletlenül felvettem. -
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #4797 üzenetére
Már agyalok egy ideje, hogy az LC10 nerf után mivel toljam. Type 63, DMR volt betervezve, mindkettő nagyon bejött, amikor maxoltam őket. KSP loadout is meg lett tartva, elő is veszem újra. De előtte Milano.
Szegény Oriic, mennyit szidtam neki a Milano-t annak idején. Csodálom, hogy kibírta szó nélkül. -
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #4789 üzenetére
Éreztem, hogy az LC 10-zel nyomni kell egy "búcsúhétvégét", rendesen megnyirbálták. A Milano buff is jogos, elég gyenge volt eddig. Biztosra vettem, hogy az LMG-k kapnak recoil büntit, ez elmaradt. Szimpla range nyirbálás lett. A Groza eddig is nagy kedvenc volt, ez a 40% damage range növelés durva lesz. KSP-vel régen toltam, nem tűnt gyengének, ezt is buffolták. Majd látjuk.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #4751 üzenetére
Az a helyzet, hogy várom, leginkább azért, mert ezen a Black Opson nagyon érződik a feszített tempójú meló, sajnos nem sikerült számomra megfelelőre. Többször is próbálkoztam vele megjelenés óta, de nem tudom őszintén szeretni. Örülök neki, hogy nem költöttem semmire se benne pénzt. (persze ettől másoknak bejöhet)
Amit mindenképp várok az új résztől az az élsimítások jobb használata, vagy valamit találjanak ki, mert a játék nem elég éles.Az biztos, hogy nem lesz első napos vétel. Az elmúlt 2 epizód,a technikai hibáktól hemzsegő, és állandóan kifagyó MW2019, és a félkész Black Ops CW miatt sajnos nem tudok már bizalmat szavazni a sorozatnak.
-
Corsa02
őstag
válasz
KaitouP #4594 üzenetére
Értem, köszi. Sajna nem teljesen világos ez az érzékenység mérése dolog, én csuklóból "egerezek" és így ha 800Dpi-n vagyok akkor nagyon kis szögben fordul a karakter, tehát növelem az in-game érzékenységet, akkor viszont nehezebb célozni, pontatlan...sajnos Cold Warban sem találtam még meg az optimálisat
-
szgabor12
tag
válasz
KaitouP #4546 üzenetére
Minden szerepre egy account.
Hogy ON is legyek: hetek óta (kb. január közepe-vége óta) küzdök a problémával, miszerint belépek, minden oké, elkezdek egy meccset (mindegy, hogy zombie, prop hunt, multi, fireteam), és a meccs felénél elkezd szétesni a textúra, percről percre egyre jobban, majd egy idő után bezárja magát a discord, és amint vége a meccsnek, abban a pillanatban kilép a játék hibaüzenet nélkül. Találkozott már valaki ilyennel, és ha igen hogy oldotta meg? Reinstall, scan and repair, sok giga update nem oldotta meg... Csak Cold War-ban van ez, semelyik másik játék nem produkál hasonlót.
-
lacy86
addikt
válasz
KaitouP #4542 üzenetére
Csak vicceltem
Amugy tenyleg grat, szep volt.@Corpuscle!
Kedvenceim: Aug,M16,stoner,diamatti es Dmr
Ezzel amikor megall az ajto mellett es vegig ott van addig még megolik.
En meg megmozdulni nem tudok szinte a kezdorol mert csak azt az egy reszt figyelik es ahogy kijossz azonnal puff.
Ez a HC mapon hatvanyozottan jo mert ott tenyleg 1 golyo az 1 kill.
Igy tenyleg konnyu felhuzni a fegyot Gold-ra vagy Damascus-ra. -
vendingo
veterán
válasz
KaitouP #4440 üzenetére
Tapasztalataim szerint public meccseken többnyire mindenki csak rohan és lő, nem foglalkozik a feladattal. Kill confirmednél csesznek felvenni a dögcédulát, inkább elszalad mellette, foglalásnál nem foglalnak, sd-nál is csak mennek mint a mérgezett egér. Lehet csak nekem nincs szerencsém velük. :)
Régebbi codokban ez nem így volt, mindenki bújkált, campelt, taktikázott sd-ben, cold war-ba csak többnyire futnak és lőnek. Nekem ehhez képest felüdülés szokott lenni a warzone (ha nem döglök meg az első 5 percben) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #4372 üzenetére
Egy ideig okes, de magasabb szinten mar nekem lehetetlen. Tegnap is 2 ismerossel toltuk Outbreaket, de csak azert jutottunk el 7es szintre mert nalam volt egy Die, naluk meg raygun. De mar ezek is kevesek voltak vegul, 3-4 Megaton,Tempest, meg Mimic jott egyszerre a szimpla rohanos zombik mellett...Nem is lett meg extraction.
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #4326 üzenetére
Pont most akartam én is írni az új rifle-ről. Most úgy vagyok vele, mint a Grozával annak idején. Vannak jó körök, van mikor sehogy sem megy vele. Egyszerre szeretem és utálom.
A végén a Groza nagy kedvenc lett, kíváncsi vagyok itt mi sül ki.
Spoiler: Az LMG-ket, kisAK-t, XM4-et nem fogja veszélyeztetni a FARA. Ez a fegyver nem túl kezes bárány. -
-
-
birorichard
őstag
válasz
KaitouP #4208 üzenetére
"Throwback Moshpit" - ezek a rush-olos map-ok? holnap meg kene meg porgetni nekem is, amig tart a double battle pass-os idoszak, mar csak 9 szint van hatra 100-ig. Mar rosszul vagyok tole, annyit farmoltam az elmult napokban, de mar fajna igy otthagynom.
Szerintem eletemben nem jatszottam ennyit cod-dal az elso par honapban, mint ezzel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged