- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Közvetlenül halált okozó (lethal) eszközt nem számol bele, mivel a kihívás arra irányul, hogy magával a fegyverrel vidd végbe a műveletet. Olyan eszközöket hívhatsz ilyenkor segítségül, amik ugyan valamilyen hatással lesznek az ellenfélre (bénítás, vakítás, felderíted a pozícióját), de nem ölik meg közvetlenül. Egyszerű példa: eldobsz egy vakítógránátot, majd (amíg tart a hatása) megölöd az adott fegyverrel.
-
KaitouP
nagyúr
Tulajdonképpen mindkettőn tudod teljesíteni a feltételeket, bár a szükséges longshotokat inkább Nuketownon tudod teljesíteni.
Amit a Nuketown alaprajzán jelöltem két nyíllal, az két bombabiztos longshot pont. Ezeket (de akár az egész camo grindot) HC módban érdemes erőltetni, de ha amúgy is így játszol, ahogy írtad, akkor hamar fog ez menni.
Számomra leginkább a gyors és esetenként halk mozgás hozza meg a sikert, így én a Perk Greed Wildcard mellett Tactical Mask + Flak Jacket, Assassin + Scavenger, Gung-Ho + Ghost/Ninja kombóval próbálkoznék.
-
vendingo
veterán
Apránként meglesz, még csak 30-as szinten vagyok vele. Majd cw-be, meg plunderba húzom.
Van egy nagyon jó bundle belőle, arra lehet befizetek, mert úgy se fizetek be több battla pass-ra.
Vagy még egy kar98 bundlen gondolkodok, mert csak warzone-ba elég lassú a fegyverek húzása. -
KaitouP
nagyúr
A Warzone topik az ez, meg a Modern Warfare-é, azzal együtt debütált ugyanis az előbbi. Megszokásból leginkább az MW topikban folytatják a diskurzust (miért ne), nekem mindegy az n+1-ik topik ugyan, de ha már főképp az MW topikban kommunikálnak, lehet célszerűbb lenne oda írni újabb topikok nyitása helyett. (No offense, jó tanács.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest