- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Ezt a Cold Wart jól elintézték ezzel az LC10/Tec9 metaval. Ar-rel nem sok esély van ezek ellen még közép távolságról sem. Összes cod matyi ezzekkel rohangál. Gondoltam rámegyek a DM Ultrara, de ez így esélytelen.
-
turho
addikt
Én 3. napja játszom Series X-en....hát, valóban nehezen talál lobbyt, néha kell várni perceket. Amúgy nekem kellemes csalódás (mert ez a rész az egyetleg free próbahétvégét leszámítva kimaradt anno pc-n is). Nagyon nehéz, tulajdonképpen itt minden map elég nagy. Sokat fekszem, a csodasniperek miatt.
amúgy tényleg jó pályák, szép a grafika (Series X-hez képest, illetve a 2019 és utódaihoz képest).
"Tartalékosnak" jó lesz a BO6 mellé, csak legyen ember a lobbykban. Egyelőre 5 órám van benne, de az tetszik eddig, mondjuk a hajón volt rgy olyan meccsem, ahol végig a hajó egyik végében lövöldöztek agyon, egy pár métert tudtam futni(Most csináltattam meg a netünket is emiatt, moderate és dupla NAT volt az alapfelállás).
-
ridiculous
aktív tag
Nekem nagyon hamar talál meccseket pedig csak 2-3 játékmód van beállítva. (TDM, KC meg még valami)
Nap közben volt 1x olyan hogy 2-3 percet vártam, de általában hamar talált. Esti időszakban meg pillanatok alatt.(mindez bekapcsolt crossplay mellett, anélkül nem próbáltam)
-
-
WASPZotya
tag
Sziasztok!
Érdemes lehet még megvenni, mert még akciós a Steamen. Multi mennyire halott? Mw3 nem érdekel ennyi pénzért, kipróbáltam annyit nem ér.
Köszi -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az alakzatokat és az textúrákat lassan tölti be? Bemegyek egy szobába és kell 2-3 másodperc, amíg betölti a falakat és ajtókat meg a textúrákat. Sokszor az ellenség is csak akkor jelenik meg a monitoron, amikor már szitává lőttek.Nemrég töltöttem le újra a játékot, fél éve még jól ment. A többi játékkal nincs baj.
-
Deck
titán
Szarok a szerverek? Borzasztó a játék
-
Deck
titán
Ez a túl meta quickscope sniperkedés megöli a játékot nálam lassan... Nagyon durva itt ez.
-
Deck
titán
válasz
astrojoe12 #5886 üzenetére
PS-en nincs gond vele.
-
astrojoe12
tag
A zombies módban tud valaki játszani, állandóan kidob migrating hosts üzenettel, vagy nem talál embereket. Melyik móddal lehet/érdemes játszani?
-
válasz
astrojoe12 #5883 üzenetére
Megveszed
-
astrojoe12
tag
Hogy lehet gyorsabban feloldani az operatorokat?
-
astrojoe12
tag
Az előbb első lettem 30 ponttal free-for-all HC Hardcore módban, de a scoreboard-on nem voltam rajta. A második lett az első 16 ponttal én meg sehol. Most ilyenkor mi van?
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12 #5880 üzenetére
Megoldódott. A virtuális memóriát mindegyik meghajtón 4-8gb-ra állítottam és újra fordítottam a shadereket.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A textúrákat lassan tölti be játék közben, van erre megoldás?
rx590 8gb, r5 2600x, 16gb ram
-
Deck
titán
Ez az állandó quickscope az ellenfelektől mindig...
Ezek esküszöm más fegyverrel nem is játszanak. -
Deck
titán
Ehj ha nem lennének ilyen szarok a szerverek...
-
Deck
titán
Nekem is 14 a rekord eddig de a 1911-el. Imádom egyszerűen ezt a pisztolyt. Persze MP5 a kedvenc, de az gold így megy a sniper, kés, smg-k stb felváltva minden. Eléggé gyorsan lehet haladni
Unokaöcsémnek (12éves) 20 MP5-el. Ha előbb nuke-ot lő mint én akkor nyakon ütöm
Volt egy srác a lobbyba és volt olyan calling cardja, hogy "lőjj nuke-ot 24 (huszon valamennyi, pontosan nem emlékszem) fegyverrel. Na az nem semmi... -
Gainka
őstag
válasz
BandiHUN #5861 üzenetére
Nem vettem még meg, csak gondoltam valami pörgösebbre bf mellé régen sokat codoztam. Idén fejlesztenem kell tervben van árak is jók végre csak gondoltam valami pörgösebbre bf mellé, kösz az infot lehet akkor kapasbol 32gb-ot veszek és kicsit halasztom még a játékot is.
-
Deck
titán
SMG Longshot-ot lőni borzalmas...
-
united28
tag
Tud valaki segíteni abban, miért nem lehet az összes fegyvert használni offline multiplayer (Local) módban? A térképeket beadja, de sok fegyvert nem. A Vanguardban minden fegyver és minden fejlesztés elérhető. A WWII-ben és a Cold War-ban nem. (Online nem játszok a játékkal).
-
Deck
titán
Ha vennék egy operators pack-ot akkor utána feloldja/feloldhatom a Season-ös kinézetét is neki vagy csak az lesz meg amit vettem hozzá?
Tehát pl Kitsune Samurais Creed Pack.
-
BandiHUN
veterán
Én 3470K @4 gigával nyomom a mostanit is... de a 16 giga nem megkerülhető! 100+fps van high+beállításon, 3050 8gb OC mellett minden részben.
De codokhoz ajánlatos az Intelligent Standby List Cleaner (ISLC), az megoldja a memóriaszivárgást, sajnos 16 giga mellett is szemetelődnek 2-3 kör után a codok, melyik mennyire. Gúglizz rá, érdemes, állítani nem kell, csak elindítod alapon, dobálgatja ki a szemetet. Free, opensource progi.
-
Gainka
őstag
Hali, pc multiban gépigény hogy áll, régebbi i5 (haswell) 8gb memoria elég neki?
-
Deck
titán
Egész nap nyomtuk tegnap is de mivel crossplay off így semmi ilyen gond nem volt. 1meccs volt mikor a túloldalt volt 1 profi gyerek és durva aránnyal de hát simán lehet ennyire jó. Meglepő inkább, hogy rég játszottam és mennyire megy. Lehet mert, ez a gameplay jobban fekszik bo4/cw mint a mw/vanguard. Vagy szerencse és sok az új player.
Találkoztak magyarokkal is és mi is nyomjuk. 1-2 van gond a lobbyba de amúgy vannak játékosok mindenre. -
Tec 9 az brutal op, azt viszem amikor már minden kötél szakad.
AR-ből nálam most a Grav és a Fara83 a top.
Sniperből M82, de nem vagyok nagy kemper.
Pisztolyból Diamatti dual.
Shotiból én a streetsweaperrel gyalulom az embereket.
Egyébként nincs olyan, hogy legjobb mert attól függ melyik map ill milyen játékmód.
De akkor már belinkelem a legutóbbi 14-es killstreakemtudom nem 30-40k egybe, de azért jó volt. [link]
-
Deck
titán
Letudná írni valaki mi a legjobb? SMG? AR? Sniper? Pisztoly? Shoti?
-
Deck
titán
Kár, hogy alig van player...
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! Mennyire pörög még a multija? Megéri megvenni? Esetleg tudtok mondani valami server monitor oldalt?
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok
Tapasztal bárki olyat hogy úgymond ugrál a grafika? Egyszer gyurmás utána újból részletes.
Laptopom van.
i7-11800h
16gb ram
gtx 3060Valamint miért fogyaszt 14-15 gb ramot a játék campainba?
-
kb 1,5 napja nem tudok belépni a szerverekre, minden más game megy csak ez a foskupac nem, másnál mi a helyzet? már volt router restart, logout/login, régió váltás, nyelv váltás minden vudu és esőtánc és nem akar menni
Van itt egy reddit thread is erről [link]
-
united28
tag
Tudja esetleg valaki, hogy offline local playben van valamilyen lehetőség, hogy az összes fegyvert használhassam? Valószínűleg csak az alap fegyvereket engedi. A térképek viszont mind játszhatók.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet olyan "1 lövés=temetés" pisztolyom? Tudjátok mikor lőnek vele egyet és a delikvens métereket repül. Mi a neve annak, hogy lehet kifejleszteni?
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Igaz nem ez a játék, hanem az Mw2019. Ps5 és ps4-en is ezt írja a játék a multinál :installation suspended.
Már többször is újra lett telepítve, metések is törölve lettek, licensz is visszaállítva de semmi
Valakinek volt már ilyen?
Választ előre is köszi! -
BandiHUN
veterán
Én tegnap toltam 3 órát, HC Dom & Hardpoint, hát voltak csalók... kedvencem az, akit jelenteni se tudsz, mert csak inspect profile van, ha rányomsz, a saját profilodat hozza be. Vagy rá se lehet jobb kattolni. Viszont nekem részben az jött le, amit a MW 2019-ben írtak, hogy erősítettek az aim assiston itt is, vagy az is lehet hogy minden játékban. Iszonyatosat lőttek a konzolosok, de ahogy bemelegedtem, kijött az évek+a rutin, ha lőttem előbb, hullottak, és teamben is kiszámíthatóan játszottak... szóval lehet, hogy "csak" ez van jobbára. Tegnap kezdődött a MW2 single. Én kinézem, hogy még EZT IS bevetik, hogy sikeres legyen...
-
ricogsm
őstag
Én eddig azt hittem csak pc-n lehet csalni.
Szinte csak konzolosok játszanak.
hogy teszik be egy zárt rendszerbe a hacket? -
ricogsm
őstag
Idegesítő nagyon. Tegnap alig bírtam játszani. Épp konstáltam magamban ,hogy ennyire rosszul játszok mert kihagytam fél évet. És ezek után merjem megvenni az MWII-t?
google szerint első találat AIMboot 50$ ért.
-
ricogsm
őstag
Nekem fura csak? Hogy vannak olyan meccsek ahol szinte lehetetlen végig vinni a küldetést. Mindig szétszednek, egyből lelőnek. Mintha tudják ,hol vagyok. Szinte csak konzolos.. Ennyire jól játszanak? Hogyan tudnak? napi 1 óra játékkal esélyem sincs ellenük
-
ricogsm
őstag
Hu a konzolosok nagyon tudnak. Nagyon jól játszanak.
Én PC vel utolsó előtti vagyok.
@Hunbeast87: Ja igen thx! -
ricogsm
őstag
Wao működött.
mit szóltok az új MWII hoz? Pc-re várjatok már ?
99€ lesz. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Multiban már nem játszanak?
csak forog forog
Hol lehet csekkolni mikor mennyien vannak? -
Ed3r_X_
nagyúr
A mai frissítéssel csak én jártam úgy, hogy elindulni se akar ez a szutyok hulladék? Procit az egekig pörgeti nálam, se kép, se hang, becsukni se tudom, csak restart segít.
Egyre szarabb lesz ez a játék is komolyan… és bumm az új CoD is 70 euró már. A hulladéknak ára van…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest