- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Igazából ezt stun/flash gránáttal, field miccel lehet, de az "esemény"-től alig 1-2 mp-ed van megölni a delikvenst, hiába tart tovább a hatás. Scorestreakkel pl. kábé semmit nem érsz, mert csak a felfedezés/zavarás pillanata számít, az, hogy utána hatása alatt áll tovább valaki, az sajnos bug miatt nem számolódik. Elég sokat kell vele kínlódni emiatt...
HC-n érdemes, ott rögtön le tudod lőni, főleg FMJ-vel, akit bekábítasz.
-
Tomko78
őstag
na ja nem tudom miért írták a 8.12 mikor amcsiban is nagyon késő este lesz már a rajt
Facere meg ezt tették ki most akkor mi van most
Egy új szezonnak új fegyverekre van szüksége, hogy passzoljon.Add hozzá a TEC-9 és EM2-t az arzenálodhoz az ötödik évadban. Élőben a #BlackOpsColdWar-ban és a #Warzone-ban ma este 9-kor, PT , de az esti 9 pt itteni idő szerint holnap reggel 6
-
KaitouP
nagyúr
Minden bizonnyal az is lesz, továbbá visszarúgást érintő változások AR-ek és SMG kiegészítők esetén, de a rakétvavetők például buffot kapnak majd Flak Jacketet használókkal szemben HC módokban.
Ez meg mai frissítés:
• Nuclear Apocalypse now live in Core and Hardcore modes
• Snipers Only Moshpit returns
• Mid-Season update details
• Weapon tuning preview
• Zombies Exfil fix
• Featured Playlist update
• Triple-Double Weekend incoming -
-
KaitouP
nagyúr
Végig csak kempeltem a pálya egyik sarkában, igen, a többiek meg csak úgy jöttek a pofonért. Gondolták, összehoznak nekem egy jó meccset.
Amúgy nem, ennyit rég futkároztam Nuketownon, pedig kifejezetten mozgékony vagyok, de most valósággal táncoltam közöttük. Kedvencem volt, amikor futott felém a késes hogy akkor most ő jól megvág, majd egy jól irányzott becsúszással 1 cm-ről beadtam neki a low bowot. Egy AK-47 volt a barátom. Van gameplay lementve, majd megmutatom.
-
vendingo
veterán
Igen. Én ott húzok minden fegyvert, mert nem számít a recoil. 1 lőszer 1 halál. A legfosabb fegyver is könnyen szintezhető hardcore-ban.
A másik, hogy pl ha az a feladat, hogy csinálj 75 longshotot mac 10-el, az normál módban eléggé necces. Hc-n meg rádobsz egy távcsövet a mac10-re, aztán simán összejön a kill. -
KaitouP
nagyúr
Corpuscle remekül leírta, én már csak annyit tennék hozzá, hogy a minimum értéket semmiképpen se vedd le 0-ra. Nagyon érzékeny lesz a stick, már annyi elmozdulást is regisztrálna a játékban, ha ráfújnál. A kontrollerek analóg karjainak többsége, szűzként is de használva már pláne nem annyira "tökéletes", hogy 0 értéknél ne mozduljon el hozzáérés nélkül, ennyi defekt van bennük. Én a maximum értéket nem tartottam indokoltnak módosítani, a minimumot annál inkább, alapértéken 20-on volt, levettem 10-re. Szenzitívebb, mint az átlag érték, de annyival gyorsabb is, még éppen kezelhető.
-
-
KaitouP
nagyúr
Sok mindentől függ az ár. Egyrészt nem tudni hogy a next-gen konzolokon a játék árát illetően lesz-e drágulás (tudjuk, hogy más kiadók más játéknál kérhetnek felárat), arról sem szól a fáma hogy akkor a PC kiadásra lesz-e ez kihatással vagy sem, illetve azt sem tudjuk, hogy itthon milyen kiadások lesznek megvásárolhatóak, ez főleg a fizikai formátumot vásárlóknak lehet fontos kérdés, hiszen mint tudjuk, MW-ből csak az alapkiadás volt itthon megvásárolható fizikailag, de volt más országban fémtokos kiadás is. Az alapárát az új résznek simán tehetjük 20K köré +/- 2-3K eltéréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest