-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Acheron #1922 üzenetére
Nekem ilyen téren kevésbé maradt meg a WaW főhőse, meg úgy az egész játék sztorija, sőt úgy ánblok az egész játék szinte teljesen kiesett, egy-két missziót leszámítva. Rég vót már.
Na, végeztem a kampánnyal. Szerintem az eddigi Call of Duty-k közül ez lett a legrövidebb. 4 és fél óra alatt bedaráltam a cuccot (valószínűleg a rövid fejlesztési időnek esett áldozatul), viszont baromi szórakoztató volt. Tetszettek az átkötések a Black Ops szériák között, illetve volt pár ismerős helyszín is, ahol azért dobogott a szívem. Szóval simán felér az első 2 részhez.
Ez a hero walking kva jó! :
Más. M16 a kampányban full-automata. Kár hogy a multiban burst-os lett. Nem értem miért kellett.
-
shotika
őstag
válasz
Acheron #1920 üzenetére
MW2-ben én is nagyot néztem anno! Az egy nagyon rohadék küldetést volt, megfeszített tempóban, időre kellett valami fájlokat megszerezni, aztán mindenhonnan özönlöttek az ellenfelek, és amikor elértük a helikoptert.. huh. Na ott nagyot néztem én is.
Petrenkora én nem emlékeztem. Most amikor újrajátszottam, Reznov meséje alapján tűnt érdekesnek, hogy, mint hős beszél róla, na mondom utána nézek. És tényleg!
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #1033 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy milyen helyzetben írja valaki a fanyalgást. Például én nem fizettem érte semmit, ezért könnyen fanyalgok. Te viszont fizettél érte, így már nem fanyaloghatsz.
Ha tetszik, ha nem, játszani fogsz vele.
(#1010) Rony949 Most erre mit írhatnék? Mindjárt megsajnálom őket, és könnyes lesz a szemem miattuk. Ez nem az én gondom, hogy milyen módszerrel fogják kivitelezni, oldják meg, az ő bajuk. A lényeg, hogy pénzt akarnak valamiért, ami 1000 Ft-ot sem ér. Ha már elbénázták, akkor adják ingyen, vagy minimális összegért, de ne teljes áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Crypto Trade
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest