-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz
Sebibalu #5281 üzenetére
cold warban még egy BP-t sem vettem meg, pont a fentiek miatt.
Amúgy megint találtak egy itemet a season 4-es battlepassban, ami már benne volt a season1 -es battlepassban
A+ for effort : blackopscoldwar (reddit.com) -
nutella1
őstag
válasz
Sebibalu #5175 üzenetére
Borzalom. Erre nincs találóbb kifejezés. A játékosok totális hülyébe nézése. Ultragagyi. Fizesd a pénzt, kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el kategória. Értelmes, új multi pályára az elképzelésekből bezzeg nem futja. Vagy a Hardpoint-ot esetleg betenni HC-ba. Nem is értem, mi alapján mennek ezek a kollektív döntések. Persze engem sem érdekelne a számtalan hülyeségekre kattintó és fizető vásárlók után. Dől a lé a semmire, nulla energia befektetéssel. Legszebb üzleti modell. Remélem a következő COD valamelyest kiforrottabb lesz. Mondjuk ez inkább elképzelhetetlen.
-
Dewo
aktív tag
válasz
Sebibalu #4814 üzenetére
Sok rossz után valami jónak is jönnie kell majd.
De azt veszem észre hogy ezekkel a live skinekkel nagyon megy át "fosnite" felé a játék.
Mikor kezdtem olyan jó háborús feeling-em volt de most ez a sok fegyver skin kikészít.
Ezzel is vonzzák a fiatalabb korosztályt ez egyértelmű.
Játékos bázis lesz rendesen a codnak. De ha hirtelen el kezdenne csökkenni ami nem fog szerintem de ha csökkenne na akkor talán tennének valamit az ügy érdekében. -
laragirl83
őstag
válasz
Sebibalu #4690 üzenetére
Megjelenés óta szívok pontosan ugyanezzel....
Mindent kipróbáltam, full stock órajelek cpu, vga, semmi 3rd party alkalmazás, teljesen mind1, kivág. Amit észrevettem, van h napokig jó, aztán jön egy update, elkezdi, jön még egy update, nem csinálja. Franc se tudja. Warzone, MW, persze fut gond nélkül a végtelenségig.
Anno mikor rápörögtem erre a hibára, sokat jártam utána (rakat YT vidi, mit hogy merre, nem segített, redditen van erről kismillió topic, platform független, mind1 h intel, amd, radeon, nvidia...) -
Corsa02
őstag
válasz
Sebibalu #4498 üzenetére
Oksa! Egyébként tegnap marha érdekes volt mert sok órát játszottam már a játékkal, de tegnap voltak anomáliák, egyszer játék közben újra is indult a gép, amit sosem csinált eddig, bármelyik másik játékkal sem. Hőfokok rendben, semmi egyébb jel nem utal hibára... okozott már valakinek ilyet ez a játék?
-
Harambee
tag
válasz
Sebibalu #4472 üzenetére
Nálam ugyan ez volt.
Az nvidia geforce experience miatt van.
Ha használsz játékprofilt arra hogy színesebb,élesebb legyen a játék akkor offold ki és jólesz.
Nálam volt hogy minecraft szintre esett szét a kép tőle.
Komplett falak hiányoztak , igy átláttam a mappon stb.
Sztem ezért még bannolnak is simán. -
steele80
senior tag
válasz
Sebibalu #3104 üzenetére
És ez már kezd kínossá válni, mivel gyakorlatilag 10 órája játszhatatlan a CW multi. Nem tudom, hogy a történelem során fordult-e már elő ilyen , de ha fordult is, bizonyára nem sok. A karácsonyi bónusz a számlán, viszont nagy ívben tesznek azokra, akik azt összedobták nekik. Bosszantó!
-
laragirl83
őstag
válasz
Sebibalu #2270 üzenetére
Nálam is csinálta, legutóbbi nagy update után, mikor ismételten kicrashelt fatal error hibaüzivel. Mondom lefuttatom (lefutott már vagy 15x, semmi értelme, nem írt hibát), hátha. Na akkor kezdte el ezt! Elindítani se tudtam.
Szóval erre a konkrét problémára a megoldás (redditről):
belépsz telepítési mappába, bocw/data/data.
Itt fogsz látni sok filet, lesz egy rakat IDX kiterjesztésű, ezekkel ne foglalkozz.
Lejebb görgetsz és lesz egy halom data.050 data.051 stb stb, delehet nálad más számokkal lesz, 60, 70 stb. NA. Ha találsz ilyen kiterjesztésű filet aminek csak 1kB a mérete (nálam volt vagy 20) azokat szépen DELETE. Majd indítsd bnet appot és voilá.
A többihez ne nyúlj, ami nem 1kBos.
Ettől függetlenül nálam még mindig totál random Fatal error üzivel (0xC0000005 (0x0) N) folyamatosan kicrashel game, van hogy 1-2 perc után, de van hogy lemegy 2-3 meccs is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged