- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #5567 üzenetére
Megtisztelsz, köszönöm!
Ott a Vanguard topikban egyáltalán nem vagyok jelen, ezidáig sem csekkoltam be oda, érdeklődés hiányában nem is nagyon fogok... de, ahogy említettem, nem varrom el teljesen a szálakat. 1 évet várok, pihentetem a dolgot, aztán ha úgy van, akkor újult erővel jövök vissza a következő részre. Aztán ha van igény rá, és engedik is, akkor az adott topik további kezelését is szívesen vállalom.
Jó dolog, igaz önkéntes, de nagyon szeretem csinálni, próbáltam magam is "értéket" teremteni, aztán vagy bejött, vagy nem.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #5547 üzenetére
Vagy bevonják a Vanguardot is, és közös BP lesz.
Hétvégén próbáltam menni pár kört a CW-ben is, de ez a menü lagg eléggé aggasztó.
Lemegy 7 fps-re csúcs hardverekkel. Kilépni is alig tudok ilyenkor a játékból.
A COD menükkel mindig voltak gondok, de ilyen fps droppot eddig még nem láttam.
-
Tomko78
őstag
-
-
vendingo
veterán
válasz
nutella1 #5204 üzenetére
BP gondolom. Amíg volt BP-m, nagyon jó statokat lőttem, elkezdődött S3, bp-t nem vettem meg, azóta gyalázat a játékélmény. Kizártnak tartom, hogy egyik napról a másikra elfelejtek játszani. S3-ban még nem volt olyan napom, hogy úgy hagyjam abba, hogy jajj de jót játszottam, csak esek kelek. Szenvedés volt minden meccs, már nem is nagyon játszok vele.
-
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #4891 üzenetére
Plusz tehetsz be vásárolt emblémát be a tieres helyett. De csak addig, míg nem jön a reset, mert utána megint az aktuális tieredét mutatja 200-ig,hiába vettél... cardokat is vehetsz, 200,300,stb felett is nyílik meg több, ezek mindig használhatóak maradnak. Szóval igazából semmi maradandó. Nomeg mióta csomó elcsalt zombihero van magas szinttel, meg csalók, ezresek, szerintem még jobb is 200 alatt lenni. Általában a többszázasok csípőből reportolhatók, mert úgyis vagy csalnak, vagy zombi diamondos, dark aetheres boostosok.
-
-
Dewo
aktív tag
válasz
nutella1 #4808 üzenetére
Miért nyomorék aki azzal tolja? Azért mert kapott egy kis buffot? Akkor miért ne azzal játsszon valaki amelyik fegyver az erős? A meta meg mindig az amit a STREAMEREK nyomnak hogy "OMG THIS WEAPON IS GOD" stb stb..
Mindig azzal játszanak ami erős és fel van HYPE-olva. És ez mindig is így lesz. Ezt el kell fogadni. Ez ilyen.
Még annyit hogy pld én a kezdetek óta játszom Warzone-al de sose nyomtam AUG-al mert egy fos. De mivel most kapot buffot +mindenki nyomja akkor én miért ne? Miért ne olyannal lőjek amivel ha el találom az enemyt akkor belehal és nem meg fordul és ő lő engem arcon -
Corpuscle
őstag
-
hcol7
senior tag
válasz
nutella1 #4736 üzenetére
akkor vszeg nem jatszottal cod1uo val. ott a vehicle supporttal megtolt domination meccsek nagy palyakon elkepeszto elmenyt adtak.
de jamuvek nelkul sem rossz _szerintem_, ha nem shipment mikromeretu palyan megy a daralas -ha jolremlik, ez valahol a ww2 kornyeken jott divatba- , hanem szuksegeltetik egy kis taktika mar egyaltalan az ellenfelig eljutashoz is.
izlesrol nincs ertelme vitatkozni, ugyhogy csak mondtam ezeket, no offense : ) -
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #4736 üzenetére
Annyira nem rossz azért a default Miami szerintem mert így jobban lehetett sniperrel érvényesülni, de 6v6 fős harcokra valóban nagy. Vicces, hogy ezen a nagy pályán a harcok kifejezetten oda centralizálódnak, amelyik szeletet most kijelölték és kialakították egy új pályának, de valószínűleg ezt az említett jelenség miatt tették így.
-
ribizly
veterán
válasz
nutella1 #4612 üzenetére
Hát nem.
De ebbe ne menjünk bele. Alapvetően engine-től függ melyik játék hogy használja az azonos DPI(CPI) értéket. Ráadásul bizonyos DPI értékek felett bizonyos egerek elkezdenek hibázni, amit ha fix (jól működő) DPI-re állított egérnél ingame csinálsz, akkor nem jelenetkezik. Ez persze inkább a régebbi egerekre volt jellemző.
Ez a beállítósdi engem nem annyira nem zavar, mert kb érzésre belövöm, de aki most kezdi annak nem mindegy. -
vendingo
veterán
válasz
nutella1 #4202 üzenetére
Nem azzal van gond, hogy én szedem le a társakat, hanem ők engem. :)
Én is csipegetem őket, de bőven kapok is.
Ma toltam pár órát, frankó pörgős, nem kell vacakolni a fegyver töltéssel, egy tárral rengeteget le lehet kapni. Most ezt fogom tolni egy darabig, jó sok killt és xp-t lehet gyűjteni vele. -
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #4135 üzenetére
A régen az nálad nem tudom mennyire régen de nekem a régen az Medal - CoD1 / CoD 2 időszak, ott volt egy klánom és kiálltunk hétvégén egy másik ellen és győzelemtől függetlenül mikor vége lett elköszöntünk egymástól majd egy hét múlva megint játszottunk. Régen egyáltalán nem volt annyi csaló mint ma, töredéke, és mondom nekem a régen az nem 5 évvel ezelőtt hanem 2002-2004 körül.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #4117 üzenetére
Field mic,scrambler vagy mi is jó,én ez utóbbit használtam shotihoz,nomeg Face Off jó dolog a pointblank killekhez,pörög,kicsi eséllyel lőnek hátba,mert általában 1 pont a spawn,nem dobja szét a 3 embert,jobban lehet mozogni,longshotot is jó csinálni,5 killekhez is jó.Sőt,ha jól megy a mozgás,sokkal több pontot is lehet csinálni,mint mondjuk nukeon,könnyű foglalgatni,stb,és nagyon pörög,kevés a várakozás,3 meccs lemegy,míg simában 1.Plusz kiegyensúlyoz,hogy gyorsan túldob pl.csalószerűségeken,pár percig kell kibírni,max bukta kör,és el lehet bújni,ha semmi más esély nincs nembegyűjteni 30 halált.De kevesebb ilyen van sokkal.Cserébe mondjuk snipert,tactical riflét,stb. lassabb fegyvert húzni nem jó.Raksivetőre,gránátvetőre a killekhez tökéletes,és általában egyszerre,1 helyről spawnol 2 ellenfél.És elég jó helyek vannak elhelyezni a field upgrade-eket is,,érdemes az azt gyorsító perket használni.
-
Corpuscle
őstag
válasz
nutella1 #4098 üzenetére
A játék elején jó volt. Elkezdtél testre lőni és headshot lett a vége, úgy húzott felfelé. Egész jó kis "smg" volt. Majd kapott egy erősebb nerfet, azóta ilyen. AR közül csak ez nem gold (nem is lesz az).
Egy bizonyos szintig biztos meg lehetne szokni, de annyi jobb választás van helyette. -
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #4043 üzenetére
A korábban elhangzott "Szenvedjenek magukban a nyomorékok" abban a kontextusban amiben íródott bizony köpködés, és úgy gondolom, ennek semmi helye a topikban, és a passzív agresszió ebben csak egy dolog a többi probléma mellett.
A kérdést egyébként köszönöm, igyekszek kielégítő választ adni. Én nem használok semmilyen hardveres és szoftveres külső segédeszközt eszközt , közel 14 éve játszok a szériával, soha nem használtam, jelenleg se használok, és a jövőben sem fogok. Három eszközt alkalmazok, ez a tudásom, a 14 éves tapasztalatom, meg az éppen kezem ügyében lévő kontroller, esetenként egér és billentyűzet.
A "Chronust és csalót" kiáltó, újabban különösen szenzitív játékosokról azt gondolom, hogy nincsenek tisztában se a játék, se a cross-play működésével, és még annyira se a játékos konzolos változataival és annak működésével. Ha pedig valaki felvilágosítaná őket, akkor se akarják megérteni, mert nem szeretnek veszíteni, illetve beismerni önmaguknak hogy bizony adott esetben ők alulmaradtak egy másik játékoshoz képest, nem voltak elég jók. Ez azért lett mostanában hatványozottabban előforduló jelenség, mert az SBMM rendszer agresszívabbá tételével (eddig is működött a rendszer, csak csavartak egy kicsit a fokozaton) egyre többen szembesültek azzal, hogy mégsem olyan űberfasza játékosok, mint eddig gondolták, csak korábban ezzel - a kevésbé szigorú rendszer miatt - nem szembesültek, mert többször dobált eléjük lazán elkupálható, kezdő játékosokat.
Visszatérve a csaláshoz, 14 év alatt úgy gondolom, mindent láttam a szériában, ilyen oldalról is. Csalás mindig volt, és lesz is, ezzel együtt kell élni, aki a szériában akar maradni. Viszont, akár a helyi topikokban előforduló "csalót kiáltás" nagy része fals, és ez pont annak köszönhető, mert elmaradt az edukáció. Egyrészt a játékosok tévhitben élnek a cross-play működésével kapcsolatban, holott már a Modern Warfare idején egy topik összefoglaló menüpontot is szenteltem a témának, ami tisztába tenné a dolgot (olvasható itt), és ugyan ez a helyzet a konzolos játék, a kontrolleres működés, és az aim assist triumvirátussal, aminek szintén szenteltem egy hosszabb hozzászólást még az MW topikban (olvasható itt), de falra hányt borsó sajnos minden szó. Ez emberi pszichológia, az önértékelésnek sokkal jobb ha a másikat hibáztatjuk, legyen szó versenyről, játékról, minthogy azt mondjuk, igen, ehhez most kevesek voltunk, igen, most fejlődnünk kell.
Jó játékos vagyok, de messze nem a legjobb, a vérprofi eSport játékosoktól meg aztán főleg távol állok, igaz, ők napi 8-10-12 órában művelhetik mindazt, ami helyett én az átlag emberek átlag munkáját végzem. És igen, engem is elkalapálnak esetenként, de soha eszembe nem jut a semmiből csalót kiáltani, inkább próbálom elemezni a másik játékát, hogy mi az, amit ő jobban csinál mint én. Ha nem ez a helyzet, akkor nyilván lehet csalásról szó, elég tapasztalt vagyok hogy észrevegyem ha ez van a dologban, ez nyilván nem egy jó élmény ilyenkor, amit megtehetek, hogy a játék rendszerén keresztül jelentem a dolgot, remélve hogy kezdenek vele valamit. Viszont nem megyek semmilyen platformra rantelni, mert a negativitásnak nincs értelme itt.
Felesleges továbbá a két oldalnak egymást köpködnie, mert mindkét oldalon van hardveres és szoftveres csalás egyaránt, csak az előfordulási arány más a két platform felépítését tekintve, de ezt is sokszor beszéltük már. Ezekkel sajnos sok mindent nem lehet kezdeni, a jelentésen kívül. A kiadó és fejlesztőcsapat dolga és felelőssége ezzel foglalkozni, aztán vagy megteszi, vagy nem, de ennek tudatában kell játszani. Ha valakinek ez nem vállalható, még mindig felhagyhat a játékkal, és játszhat mást.
Köszi a figyelmet.
-
Csokifalo
senior tag
válasz
nutella1 #4047 üzenetére
nem írtam hogy egérre, de kontrollerre van PC-n is. De ha már itt tartunk, nem tudom Te mennyit játszottál életedben kontrollerrel, de még ha azt hagyjuk is mennyire más célozni a hüvelykujjaddal mint odahúzni az egeret a célra, ha azt veszem, hogy lassan egy gagyi tescós egér macrozható, akkor találd ki mennyire vagy előnyben egy egérrel. Mondom ezt úgy, hogy a 90-es évek eleje óta játszok aktívan kontrollerrel ( nintendo, sega, ps1 ), mellette 1999 ben már egérrel nyomtam pc-n a quake-t.Most miután már az xbox one kontroller lagmentesen jó lett Pc-hez is, javarészt azzal tolom évek óta, viszont amikor mondjuk hatan vagyunk teamben, és a másik 5 pc-n játszik egérrel, nagyon is érzem hogy mennyire "darabos" a játákom az övékhez képest, ilyen apróságokról már nem is beszélve, hogy ha nincs pl. elite kontrollered, míg egérrel a lövés egy egérgomb nyomás, addig normál kontrollerrel kb fél cm-t kell meghúzd a ravaszt hogy lőhess, addig sz@rrá lőttek, pl.az MS elite kontroller ebben jó, hogy lehet a ravaszt állítani, hogy már fent fogjon.Szerintem ez elég tapasztalat. Addig nem lehet véleményt mondani, azt meg pláne nem, hogy mennyivel jobb a kontroller, amíg nem használtad ezt is, azt is, legalább évekig
-
Csokifalo
senior tag
válasz
nutella1 #4045 üzenetére
én azt mondom minden olyan eszköz ami nem gyári, vagy plusz program csalás kategória, a többi miért lenne az? pl az aim assist amiről itt sokan beszélnek magában a játék menüben benne van, PC-n is!! nem csak konzolon...szóval nem nagyon értem miért lenne annak a használata csalás. Én pl gyári microsoft series V2 kontrollert használtam PC és konzol is, azt használok most, valaki szerint már az is csalás...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #3985 üzenetére
Én meg az FFAR-ra függtem rá nagyon, az elején igencsak bukdácsoltam vele, és kétszer is elhajítottam a fenébe, de gondoltam adok neki harmadjára is egy esélyt, fejlesztettem gyorsan, és végül olyan kis kezesbárányt csináltam belőle, hogy ihaj. Oké, még mindig nem meta fegyver, de kellő türelemmel elég használhatót lehet belőle csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest