- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Golyo69 #3951 üzenetére
Beírtam a facebook csoportba is, hogy SAJNOS a mocskos anyagiak miatt el kellett adjam a 3070-es kártyámat, és a 144Hz-es Qled 32-es 1440p-s ( "2K" ) monitorom, és vissza vettem most egy xbox one-t, rá a játékot. Míg pc-n crossplay-el top3 voltam szinte minden meccsen, vagy leginkább top1-2, ezzel utolsó vagyok. Pedig érdekes, ugyanazzal az elite series v2 kontrollerrel nyomtam akkor és most is. A játék megjelenése óta, azaz 3 hónapja benne volt napi 4-8 óra játékom.Megírtam a facen-is, hogy egyszerűen boxon a fluid játáknak lőttek. Először azt hittem komolyan, hogy hibás a box, mert úgy "akadt" mint a fene...szó szerint 3 hónap 144Hz, és freesync prémium után a 60Hz-es "sima" 4K-tv-n a játék olyan számomra mint egy lassított felvétel. Persze rögtön elkezdtek savazni hogy vagizok meg ilyenek...mit vagizzak egy 3070-es vga-val? Jó volt oké, megvolt i9 9900K-val 170-180 fps, de azért nem egy vagizós 3090. Viszont az biztos, hogy aki nem hisz a freesync, meg 144Hz, meg 1-2 ms válaszidőben, annak javaslom, játszon 2-3 hónapot ilyen szettel, aztán megnézem mit fog szólni a "visszafejlődéshez"... hozzáteszem, mikor játszani kezdtem, akkor 13 colos crt monitorok voltak, szóval persze, jó a 27-32 colos full hd monitor, ahhoz képest, csakhogy ha az ember megszokja a jót, akkor visszafelé menni kva sz@r
persze nyilván ha ez maradna, akkor hónapok után vissza állna rá a szemem, de most űber gáz. Megjegyezem, szintén xbox one toltam a COD WWII-t tv-n, és amikor átmentem a fentebb említett setupra, hirteken sokkal jobb eredményeket értem el, már ott látszott hogy igenis ad pluszt. Persze nyilván, én se vagyok hülye, a kérdés az, hogy annyival valakinek megér-e többet, hogy 3-4x annyit adjon ki rá, vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 7
- DUNE médialejátszók topicja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged